[REPLY]
Vi holdt min kones fødselsdag i The Kitchens selskabslokaler på Strandvejen. Det forløb meget professionelt fra personalets side. Flot velkomst til gæsterne, hvor der var kræset for detaljerne. Flot borddækning i flotte lokaler og utrolig lækker mad og buffet med et meget opmærksomt personale, så ingen gæster på noget tidspunkt manglede noget. Da nogle gæster ønskede andet end det aftalte til kaffen, så blev det bare ordnet - uden ekstra beregning. Det var en rigtig god oplevelse, som vores gæster og vi satte stor pris på. Vi vil helt sikkert anbefale The Kitchen til andre. :-)
Anne-Marie og Jes Larsen
Gaja Gunnhildur Hjálmarsdóttir fand die Bewertung nützlich
Jeg kan se at der er flere dårlige anmeldelser af The Kitchen - det er ikke min oplevelse - jeg har både brugt dem til hverdag (take away) og til fest (nytårsmenu) og jeg har været meget tilfreds.
Det er rigtigt, at vi ikke er i den billige ende, men jeg har kun fået god mad derfra!
Camilla Brobjerg und Gaja Gunnhildur Hjálmarsdóttir fand die Bewertung nützlich
Karina Fønss Palner Rasmussen, som er partner i The Kitchen, reagerede prompte på min anmeldelse og beklagede dybt det hændte jf. hendes kommentar. Hun har kontaktet mig og oplyst, at min oplevelse vil danne skole for, hvordan man ikke skal gøre det fremover. Processer for håndtering af fødevarer og kundehåndtering bliver forbedret asap. Stor ros og hatten af for det! Og dejligt at opleve, at det faktisk nytter at give udtryk for sine frustrationer. Krydser fingre for, at min oplevelse forbliver en engangsforteelse. Udover en stor undskyldning modtog jeg som "plaster på såret" et gavekort, så familien kan prøve The Kitchen igen og opleve, at kvaliteten er på det høje niveau, som ejerne ønsker. Jeg havde ikke krævet eller forventet at modtaget noget, men vil naturligvis efter vinterferien gøre brug af det. Mange tak. Fra én til fire stjerner for den efterfølgende håndtering. Forhåbentligt oplever vi fortsat stjernedrys i fremtiden ;-)
******
Købte i dag The Kitchens hjemmelavede lasagne til 135 kr. i forretningen på Jægersborg Alle. Vi har hidtil været meget tilfreds med The Kitchen, men det syn er nu ændret til det meget kritiske. Da lasagen skulle i ovnen kunne jeg konstatere, at overfladen havde synlige grønne pletter - ingen tvivl om, at det var mug. Ved nærmere eftersyn konstateres, at sidste holdbarhedsdato var den 29. januar (købsdato i dag den 1. februar). Lasagnen har således ligget 3 dage over tid i deres vindue! Hvor klamt kan det blive? Jeg er meget skuffet og overrasket, for de giver jo indtrykket af, at de er professionelle kokke. Returnerede til The Kitchen og reklamerede på en venlig måde. De tog sig ikke synderligt af problemet. Heller ikke at jeg gjorde opmærksom på, at jeg kunne se, at flere af lasagnerne i vinduet også var flere dage over holdbarhedsdatoen, hvis man kunne stole på deres mærkning. Så jeg fik faktisk opfattelsen af, at det er ganske naturligt for The Kitchen at servere muggen og rådden mad. De kunne kompensere med den mest friske lasagne, som havde sidste holdbarhedsdato samme dag - 1. februar. Jeg står i den situation, at vi er på vej til selskab i byen og lasagnen var til vores børn. Så gode råd er dyre for at finde et alternativ. Jeg fik pengene tilbage uden problem, men det undrer mig, at de ikke viste nogen form for beklagelse. Jeg måtte herefter på jagt efter mad til mine børn. En undskyldning eller en kompensation for ulejligheden var vel det mindste man kunne forlange.
Maden var ok - men levede ikke op til prisen.
Hende vi talte med var yderst usympatisk og overhovedet ikke servicemindet.
Bruger dem ikke igen og anbefaler dem ikke.
Det var ikke pengene værd. Maden var nogenlunde dog uden at være prængende på nogen måde.
Maden er fin og det er nogle store portioner, men det er stadig dyrt i forhold til andre steder.
Deres sandwich er lidt skuffende og består af hvidt toastbrød og fyld, som dog er "dobbelt up" (med to lag). Men 60 kr er dyrt for 3 skiver toastbrød og fyld (og en lille pose Kims chips).