[REPLY]
Jewg har været super tilfreds med betjeningen af min oedre fra jeg bestilte til jeg modtog produktet og er nu i gang i fuld gang med og bruge det.
Spurgte Sonos.dk for ca 2 måneder side om de ville sende en em. til mig når de fik den vare hjem jeg var intereseret i da den var Udsolgt ( og det var ikke det store beløb ) men de huskede mig sendte en mail og varen fik jeg meget hurtig efter bestilling
gunner.
købte fornylig nogle varer ved sonos's netbutik , kom så i tanke om han måske skulle til stævne weekenden efter så skrev en mail
om han ikke kunne tag varer med der i stedet så jeg kunne spare fragten = ingen problem
har oplevet samme service før med andre produkter "hvaa kunne jeg ikke få dig til at droppe det af der " = ingen problem
eneste minus man kan sige er at svar tiden på mails kunne være lidt hurtigere =)
God service, hurtig og et sted jeg vil handle igen
Jeg kan kun anbefale at handle her, hurtigt, nemt og billigt
...jeg handler hos Sonos. Service, pris og levering er som det skal være!
problemfri handel som ankom meget hurtigt.
har hvad man skal bruge og levere til tiden.
Jeg bestilte en oplader og den blev leveret ved døren et par dage efter. Opladeren virker upåklageligt, så ingen klager herfra.
lækker varme pudder
super godt alle varene var tip top mange tak SONOS.
Nem bestilling, og hurtig levering.
Jeg modtog bestillingen dagen efter. Jeg havde ellers tænkt, at det ikke gjorde noget om det tog nogle dage, når det var så billigt.
Optimal oplevelse, fra bestilling til levering intet at beklage, inkl. tracking!
Desuden udmærket telefonisk assistance på mindre teknisk problem.
Som overskriften allerede siger. Hurtig levering, og batteri laderen jeg fik leveret levede 100% op til mine forventninger.
alt perfekt og hurtig levering
Køber altid mine ørepropper i denne butik, fordi det er en fornuftig pris og super hurtigt ekspedition og levering...
De rigtige produkter - kvalitet. Derigtige priser. Go service
kan kun anbefales...........
Bestilte en lader, og vupti næste dag var den ved døren
Handelen var tilfredsstillende. Hurtig betjening/levering. Gratis fragt (inkluderet i salgsprisen).
Og den ide med fragten er inkluderet i prisen, synes jeg er ret god. Jeg har ofte handlet på nettet og brugt timer på at finde priser på de ting jeg har skulle købe, netop på grund af, at fragtprisen ofte har været meget besværlig at få eller finde.
Ekstrem hurtig levering, det tog under 24 timer for pakken at nå frem og betalingen forløb sig også helt perfekt!
Bestilte to kufferter, hvor leveringstiden på hjemmesiden hed mellem 2 og 5 dage. 2 dage efter bestilling var de to kufferter leveret.
Alt forløb som det skulle!
De havde status da jeg bestilte varene og de skrev på siden at varene først ville blive afsendt d. 8 og allerede d.9 havde jeg varene.
Varene er 100% iorden og jeg kan varmt anbefale at handle hos Sonos.dk!
Mvh,
Enríque Rasmussen
Et godt sted at handle!
Det var virkelig hurtig betjening, dem kan du sagtens bruge
Fin pris på JSB kuler ved kjøp av 10. God kommunikasjon/informasjon. Meget godt pakket.
God Betjening. Har modtaget min vare fra dag til dag, og ifølge aftale.
Lyn hurtigt og perfekt handel, bestilte varen og senere samme dag fik jeg besked om at varen var sendt, samt nr. til track and trace. Varen blev bestilt en fredag og jeg fik den leveret på min bopæl om mandagen. Handler gerne der igen.
En hurtig og god service - og billig!
det var første gang jeg handlede med sonos og der var bare god og hurtig levering
Rimelig pris, hurtig levering.