We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

SoMo-Art Online Bewertung

SoMo-Art Online Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von SoMo-Art Online denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von SoMo-Art Online 15
Gut
8.9 von 10

15 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (15)

Ausgewählter Bericht über SoMo-Art Online

Fantastisk service!!

Giver SoMo-Art mine bedste anbefalinger.

Fantastisk service - bestilte lamper, som var i rest-ordre, men SoMo-Art fik dem på lager efter ganske kort tid, og jeg modtog dem formiddagen efter at min bestilling var indgivet.
Fin korrespondance hele vejen igennem, en service, man ikke finder andre steder.

SoMo-Art Online

Nemt og hurtigt, og med masser af kommunikation

Dejligt køb, det var nemt og hurtigt, og med flere mails med information om levering.

Helt klart at anbefale :)

Super købsoplevelse

Problemfri og hurtig levering. Skønt vareudvalg....vender helt sikkert tilbage.

Perfekt

Købte et par lanterne, hurtig og fejl fri leverering, dejlig overskuelig hjemmeside med anderledes og spændende ting, bestemt et sted jeg vil handle igen.

Torben Poulsen

Rar oplevelse

God kundeservice - effektiv håndtering og hurtig levering. Jeg kommer gerne tilbage.

Kirsten Møller

Reel og hurtig service

Bestilte vægspringvand - afsendt dagen efter.
Venlig telefonbetjening - idet jeg ringede for at høre om kvaliteten da den pågældende ting kostede langt under hvad andre tager, fik oplyst at det var en god kvalitet til prisen - og det må jeg sige, langt højere kvalitet end jeg havde forventet mig til prisen - robust og naturtro springvand - forventede et tynd støbt springvand -og ikke eet som vejer tæt på 10 kg.
Så jeg kan kun på det varmeste anbefale firmaet og dens varer.

Benny A. Jørgensen
Vagtchef

FED BUTIK

Kompetent vejledning - super service og hurtig levering af mine nye unikke havekrukker. Jeg føler mig helt tryg i SoMo-Arts hænder og kommer helt sikkert igen. Der er bare SÅ mange skønne ting at finde her. Fantastisk !!!!

Fin handel - nøgleskab

Hurtig levering, og varen var fint pakket ind og kom hel frem - men leveringen er også lidt dyr og så kunne jeg godt ha' ønsket at der var et stykke kridt med til nøgleskabet, når nu der var tavle på fronten. Men alt i alt fin handel :)

SoMo-Art Online

Fremragende kundeservice og hurtig levering!

Jeg fandt det smukkeste bord, som er et lille kunstværk i sig selv :) hos SoMo-Art.dk

Jeg kan kun give mine bedst anbefalinger, og man kan handle her med ro i maven.

Jesper er super god til at besvare spørgsmål hurtigt og er meget hjælpsom A++++

Super Super

Jeg har igennem et stykke tid lavet forretninger med SomoArt, og har kun ros tilovers. SomoArt er et fremragende firma, god kundeservice, god vejledning og super god at arbejde sammen med.

Man kan handle i tryghed her, og varerne er fuldt ud svarende til beskrivelserne, og lidt mere til.

Mine bedste anbefalinger

Perfekt handel

Jeg har købt en fantastisk Tiffany lampe, og alt forløb perfekt.
Lige fra at finde rundt i webshoppen, over bestilling til levering.
5 stjerner herfra.
PS: jeg er ved at spare sammen til endnu en lampe :)

Jesper Moselund fand die Bewertung nützlich

SoMo-Art Online

flot produkt og god indpakning, men laaaangsom levering...

Jeg bestilte min mors julegave i slutningen af november for at sikre mig at de kom frem. Men... firmaet som skulle levere pakken, var meget længe om at komme med pakken. Faktisk kom de slet ikke med pakken... Firmaet gik konkurs lige før jul. d. 18 december kontakter jeg Somo-art da jeg synes det er underligt at pakken ikke er kommet frem, jeg opfordrer dem til at bruge et andet fragtfirma, da jeg kan se på track and trace, at det andet firma slet ikke har været her. Jeg får nyheden at fraftfirmaet er gået konkurs fra somo-art.. men at der allerede er en ny pakke på vej til mig. Den blev så SENDT dagen efter.. Men pakken nåede dog frem til d. 22... Det er jo i princippet ikke somo-arts skyld.. Men ville dog ønske at de havde været lidt mere meddelsomme undervejs, da jeg allerede i starten af december gjorde dem opmærksomme på at det var underligt at jeg ikke havde fået pakken endnu.. de ville så undersøge sagen.. men hører ikke nærmere før jeg igen kontakter dem selv.. Tør ikke tænke på hvad der var blevet af julegaven til min mor, hvis jeg ikke selv havde kontaktet dem begge gange..

Bare webshops generelt ville bruge de velrenomerede fragtfirmaer i stedet.. Prisen er nogenlunde den samme...

Antwort von SoMo-Art Online

Hej Dorte Ja det var en frygtelig affære og jeg beklager meget den uheldige oplevelse, som iøvrigt ramte mange af vores kunder. Fragtfirmaet gik som bekendt ned med flaget op til jul og vores pakker strandede rundt om i Danmark. Vi blev dog lovet at de pakker vi havde sendt ,ville blive distribueret ud til vores kunder. Det stolede vi så på - men det skete bare ikke. Derfor var det svært for os at meddele noget konkret til vores kunder. Vi brugte vores tid på at få nye varer hjem til de kunder der allerede havde bestilt. Grunden til det var at nogle produkter var udsolgt og vi havde ikke mulighed for at sende nye ud før der var nye i hus. Det gav lidt sved på panden da vi lagde alle vores kræfter ind på at få nyt sendt afsted - koste hvad det koste ville. Det glæder mig trods alt at du fik din julegave i sidste øjeblik :-) - det gjorde de andre godt 100 kunder nu også ! Vi har taget konsekvensen af denne oplevelse og sender fremover med Post DK - hvis de også går konkurs, kører jeg selv ud med pakkerne ;-) Tak for dit indlæg og velkommen tilbage til somo-art.dk og dag-til-dag levering.

Super hurtig levering

Somo-art er åbenbart et af de firmaer der rent faktisk har de ting på lager de skriver. Og priserne helt rimekige.

super god service

købt tiffany lampe. der har været god service og kommunikation fra sælger og til os.

Fantastisk!

Jeg har ledt og ledt og ledt efter de her berømte 3 aber i træ. Da min far sådan inderligt ønsker sig dem! Men kunne kun finde dem i gips :/ MEN pludselig dukkede SOMO-Art frem, og vupti der kom de! Jeg bestilte med det samme, overført penge til dem, ringede lige for at høre om pakken var på vej,det var den. Dagen efter modtog jeg! Fik også en god snak med ejeren Jesper, som var så flink og serviceminded i tlf.
Flåede jo faktisk pakken op, og HOLD OP, hvor er de flotte! Både farven, størrelsen, bare aberne i sig selv. Jamen, helt fantastisk!
Nu mangler vi bare det bliver juleaften, så min far kan få den bedste gave!
Jesper, igen mange tak! +++

5 stjerner service i top

5 stjerner jeg har fået en rigtig god service, hurtig tilbage meldning og levering.

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen