We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Softfair Bewertung

Softfair Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Softfair denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Softfair 536
Perfekt
9.1 von 10

536 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (536)

Intet mindre end fantastisk

Super hurtig, effektiv og venligt kundeservice.
Modtog min pakke dagen 1,5 døgn efter bestilling.

Ausgewählter Bericht über Softfair

Softfair

Den eneste danske side med spillet!

Har lige købt MSTS (Microsoft train simulator) Softfair.dk var den eneste side ud over amazon.com som havde spillet. På amazon kostede spillet 117.99 USD! På softfair.dk kunne jeg købe spillet for 150 DDK! Har handlet der før men det er lang tid siden. Angående levering gik det VIRKELIG hurtigt!!!! Købte spillet ved en 6:00 tiden. og fik spillet kl. 16 samme dag! Umugligt? NÆ, ikke for softfair.dk!

• Peter
  • Klampenborg, DK
  • 5 Bewertungen

Intet mindre end super service

Hurtig og billig

Stort udvalg og hurtig levering (som sædvanlig).

Gode tilbud, hurtig levering

men portoen var lidt dyr...

Softfair

Snyder med tid og lyver dig lige i ansigtet. hold dig væk!

har lige haft fødselsdag og får på dagen at vide af min søster at hun har bestilt et ps3 spil til mig og at det skulle komme til mig den dag. det har hun fra en mail fra softfair. det er nu en uge siden i morgen og stadig væk er der ikke kommet noget.

imellem tiden er lageret hos 3 andre store firmaer blevet fyldt med spil titlen og det er derfor sat ned med næsten 150kr, da hun igen kontakter softfair får hun bare at vide at det er på vej.

nu står det klart at de ikke har sendt det, som de ellers skrev og at de bare lader en vente i uvidenhed og det skulle ikke undre mig om de ikke får lageret fyldt om et par dage for så at sætte det ned som de andre, mens de har fastholdt hende i den nu overpris satte handle.

det er snyd og elendig service jeg kan kun advare om at bruge dette firma. havde det været coolshop ville de nedsætte spillet og give hende penge tilgode eller tilbage, en skam at hun prøvede softfair grundet coolshoppens tomme lager. de havde i det mindste boller nok til ikke at lyve om deres lager.

Antwort von Softfair

Dit spil er sendt fra os 23. marts.

Vi har i går (29. marts) modtaget en henvendelse fra din søster, som skrev at spillet ikke var kommet og hun derfor ville annullere ordren. Vi svarede og bad hende bekræfte, at adressen, som spillet er sendt til, var korrekt. Dette er der ikke blevet svaret på endnu, og derfor har vi ikke foretaget os yderligere.

Med hensyn til prisen, så forstår jeg simpelthen ikke, hvad det er, du hidser dig op over - og hvorfor det skal blandes ind i, at spillet ikke er kommet frem. Din søster har købt spillet til 199kr hos os. Laveste pris på www.spilpriser.dk er i skrivende stund 189kr.

Virkelig hurtig levering

Alt fungerede rigtig fint, selvom at hjemmesiden ser lidt uprofessionel ud..
Virkelig god service.

Hurtig og gratis levering

Hos Softfair bestiller man fragtfrit. Et stort plus til det! Og da jeg købte filmen "Up in Smoke" med Cheech & Chong, var den der i postkassen dagen efter! Eller det vil sige, at jeg bestilte søndag aften, og havde den tirsdag. Hurtig levering, og det kan man jo kun være tilfreds med!

Gi dig tid

Varen ankom senere end max tidsfrist lovet(blev ikke adviseret). Skrev til kundeservice ang. dette problem, nævnte samtidig at der jo hverken var tid eller penge at sparer på produktet, fik sarkastisk svar retur fra kundeservice.

Antwort von Softfair

Her er kundens besked til os og vores svar - bedøm selv:

Hej, det tog godt nok LANGT LÆNGERE TID END LOVET!!!(Ja jeg regner da med at den er her om et par dage, ellers er det godt nok ikke ok).Dumt af mig ikke at ha' købt den i enhver forretning for en billigere pris og fået den med hjem med det samme.
MVH,

Vores svar:
Det har taget 6 arbejdsdage. Den lovede leveringstid var max 5 arbejdsdage.

Så at kalde det LANGT LÆNGERE vil jeg mene er en lille overdrivelse. Men sådan er vi nok så forskellige.

Ingen problemer. Igen.

Ingen problemer. Igen.

Godt sted at handle

De 2 gange jeg har købt her fra har der ingen problemer være, kan klart anbefales somtider kan man være heldig at finde spil her som ingen af de andre har på lager.

Super shop

Jeg er kun tilfreds med Softfair - de er til at snakke med og de har ofte de spil liggende ingen andre spilshops har. Jeg handler der også og vil fortsætte - mange af de større af denne art, kunne lære en del af Softfair.
Og så tager de også Paypal som betaling - kæmpe bonus.

Softfair

Har nu handlet ved softfair en hel del gange og har aldrig haft noget at klage over - altid god kundeservice og hurtig levering med pakken forsvareligt pakket ind

Som det skal være

OK pris, hurtig levering, ikke så meget mere at sige til det.

Hurtigt og billigt

Hurtig levering og laveste pris, lige inden jul. Super

Softfair

Bestilte et spil til min søn, der ikke kunne fås i vores lokale spillebutik mere. Super hurtig levering, den var der dagen efter bestilling og til en god pris.

Super

Jeg ledte efter et bestemt LEGO produkt, hvilket viste sig at være udgået , men var så heldig at finde det hos softfair - endda til en rigtig god pris!
Varen blev sendt som aftalt og jeg modtog den få dage efter.
Ubeklagelig service, så softfair kan helt klart anbefales herfra!

Problemfri betjening.

Jeg bestilte en film, der vist efterhånden er lidt svær at få fat på. Det gik lidt tid, da den skulle importeres, hvilket der jo ikke er noget mærkeligt i. Alt i alt fin service.

Softfair.dk

Jeg bestilte et spil søndag, og på hjemmesiden stod, at alle ordre, som var bestilt søndag, ville blive afsendt mandag.
Jeg overførte søndag penge vis netbank.
Først tirsdag stod der at I havde modtaget penge, og først onsdag blev ordren sendt.

Antwort von Softfair

Leveringstiden er naturligvis under forudsætning af, at vi har modtaget betaling for ordren. Hvis du havde betalt med dankort, var ordren blevet sendt om mandagen.

Super

God pris, pakken kom så hurtigt, det var muligt og min vare var pakket forsvarligt ind.
Jeg vil bestemt tjekke dem næste gang, jeg skal handle.

GLS fragtfirma - øv

Har altid værdsat Softfair´s gode service med dag til dag levering. Stor var skuffelsen da det pludselig tog 3 dage før der lå en seddel i postkassen fra GLS, og nu lå min pakke så i Taastrup :-(
Er spændt på om jeg får min pakke på mandag via en aftale om at pakken kan lægges ved hoveddøren...hvor ville det dog have været nice, om man bare kunne have gået i døgnboksen på posthuset.
øv øv øv øv og atter øv.
Udover det er Softfair et godt sted at handle.

Softfair

De har som regel de spil som man ikke kan finde andre steder, og til rimelige priser.

Mikkel fand die Bewertung nützlich

Alt OK

De havde tilbud på et spil, jeg var på udkig efter.
Bestillingen var ligetil, og leverancen var hurtig.

Lav pris - lynhurtig levering

Jeg bestilte på nettet et wii-spil, som var til en meget favorabel pris - endda med fri levering. Det var søndag, jeg bestilte. Dagen efter blev varen afsendt, så jeg modtog den tirsdag med posten i fin stand.

Hurtig handel uden problemer

Hurtig levering uden problemer og til god pris

Perfekt handel

Varen kom hurtig og levede fuldt op til forventningerne

Positivt overrasket

Jeg har længe ledt efter spillet Emperor - Rise of the Middle Kingdom, som er så gammelt og halv-ukendt at ingen har det, hverken nyt eller brugt. Bortset fra Softfair. Jeg troede næsten ikke mine egne øjne da jeg så det der - endda på lager - og var også lidt nervøs for at bestille derfra på grund af det mildest talt uprofessionelle udseende af siden. Det blev dog gjort til skamme, og jeg sidder netop i dette øjeblik med pakken i hånden, tre dage efter bestilling.
Tak for det, Softfair. Nu overvejer jeg at bestille en kopi til, til en af mine venner der også gerne vil have det.

Superb kundeservice

Bestilte i Juni eller Juli et spil hos Softfair, som desværre blev udskudt fra producentens side.
Hjemmesiden blev hurtigt opdateret så jeg kunne se ny leveringsdato.
Nå men ejg glemte alt om spillet indtil jeg igår fik en mail fra dem om at min dankort betaling var udløbet og om jeg stadig var interesseret i at handle.

Jeg havde i mellemtiden fået spillet bestilt andet sted og skrev til dem at jeg gerne ville annullere. Ca 1 time senere lå der en mail om at ordren var annulleret.

Se det er kundeservice, hurtig, præcis og hjælpsom.
Har handlet ved dem en del gange og vil helt sikkert handle der igen.

LANGGGSOMMMMM levering

Jeg har bestilt en vare d. 14/9 på siden stod der levering 25-45 dage, det skal lige siges der er tale om en ældre dvd film som ikke først skal produceres, men nu er forventet levering 15/11 altså to måneder efter den er bestilt, så det er bare med at væbne sig med tålmodighed og håbe på man kan huske man har bestilt den når juletiden nærmer sig...
Så kan det godt være fragten også er inkluderet i varen pris, men ville med glæde betale de 30,- det normalt koster i fragt for at få den inden for et par dage, som alle andre sider :(...

Lidt rodet side når man skal bestille men sidder man lidt på siden og giver sig tid til den, inder man idéen i siden og bliver nemmere at finde en ønskede vare.

Antwort von Softfair

Som jeg også forklarede dig, da du annullerede ordren hos os, så stod der levering 25-45 ARBEJDSdage. ARBEJDSdage er mandage, tirsdage, onsdage, torsdage og fredage. 45 ARBEJDSdage fra 14/9 er 15/11. Det er lang tid, ja, men du får det til at lyde som om, vi har misinformeret dig!?

Og så har det altså INTET med vores gratis fragt at gøre, at filmen har lang leveringstid... Det er fordi ingen af vores leverandørere har den på lager, at leveringstiden er lang, det er ikke fordi vi sender filmen ud til dig på æselryg for at spare penge!

Softfair

Softfair,....skal nok give coolshop lidt konkurrence. Respekt for go leverings evne og udvalg. Softfair havde varen,.....coolshop havde ikke. Begge gode leverandører,.....men lad os håbe på endnu bedre priser fremover.

Hurtig betjening

Bestilling leveret på 24 timer. Sådan skal det være

god tilfreds

nogenlunde overskuelig webshop, præcis information, hurtig levering... det er sådan det skal være

manglede lige noget track-n-trace for at være helt perfekt

var ikke på lager

som de skrev på deres hjemmeside,kom efter 3 dage,super.

Hurtigt og uden problemer

Fungerer som en web handel skal.

Til softfair.dk

Som førstegangskunde hos softfair.dk er jeg virkeligt overrasket over, hvor let det er at bestille, købe og betale en vare on-line på Softfair´s hjemmeside!

Jeg skulle skulle købe en fødselsdagsgave til barnebarnet Kasper, og var derfor spændt på, om pakken ville ankomme til den aftalte tid!

Der var absolut ingen problemer: Dagen efter at varen var bestilt og betalt, ankom postbudet med pakken, nøjagtig som softfair.dk havde lovet på firmaets hjemmeside!
M.v.h. Milrid Søndergaard, Rask Mølle

Laaang leveringstid

Jeg havde ikke brug for spillet lige med det samme, så det gjorde sådan set ikke noget. Men der stod en anden leveringstid ved bestillingen - en leveringstid, der efter bestillingen blev til "i restordre" uden nogen prognose og det endte med at blive sendt efter jeg tog på ferie.
Alt andet var helt i orden (f.eks. blev pengene - som de skulle - først hævet efter at spillet blev sendt).

Super godt.

God ogh hurtig service.

Køb af DVD

Købte 3 sæsoner af DS9, var i min postkasse 3 dage efter. Ganske fint. Ingen problemer.

Softfair

De holder, hvad de lover!

Hele forløbet med at bestille, vente på og modtage et computerspil, samt den sluttelige betaling, går præcist som det skal og som lovet af Softfair.dk.
Hvis jeg skal finde et lille minus, er det at man ikke kan ringe til Softfair, men tilgengæld svarer de hurtigt og klart på e-mail spørgsmål.

Derfor top-point.

Det er et sted jeg med sikkerhed vil handle igen.

• JFS
  • JFS
  • Frederiksberg, DK
  • 5 Bewertungen

Hurtigt, nemt & effektivt

Bestilte et spil via Softfair, det kom hurtigt og nemt. Så fuld point fra mig

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen