[REPLY]
Super hurtig behandling af min order og det er et godt fransk kursus Jeg synes godt om måden det er opbygget.
I vinter købte jeg kurset "Tid til italiensk begynderkursus". Jeg trænede i bilen, og efter ca. 1½ måned var jeg i Rom og havde den store glæde, at jeg kunne klare mig sprogligt. Det var en pragtfuld oplevelse. Og forleden købte jeg så "Tid til italiensk for øvede", som jeg nu er i gang med.
Jeg har også købt et tyskkursus til min datter og et til mit barnebarn.Jeg synes, at det kursus jeg har brugt, er supergodt opbygget, hvor man virkelig får lært noget og på en nem måde.
I øvrigt har min søster også for nylig købt kurset - på min anbefaling.
Varerne blev begge gange leveret præcis til den lovede tid.
Jeg anbefaler gerne Romansk Hus til alle.
Let tilgængeligt materiale. Nemt at bruge under bilkørsel, under opvask, rengøring m.v. Meget lærerigt.
Super handel, kan kun anbefale Romansk Hus og vil gerne handle der igen
Havde kørt utrolig positivt om jer fra mine venner, der havde købt et supert kursus på italiensk. Det engelske kursus som jeg købte til mig selv er jeg utrolig glad for. Da jeg skulle bruge et tilsvarende til min søn på tysk, gav det problemer. Til min store undring kunne jeg slet ikke finde et tilsvarende produkt på tysk. Det ærgre mig stadig, da jeg i forvejen havde fortalt min søn, at nu måtte han give det tyske en ordenlig skalde hen over sommeren, og han var parat til det.
Hej Sanne
Vi er glade for at du er glad for kurset. Med hensyn til tysk er det rigtigt at vi endnu ikke har et tilsvarende kursus. Det vi har nu er et rejsekursus/brush-up kursus beregnet til folk der har haft tysk i skolen.
Vi er dog allerede i gang med at udvikle nye tyskkurser, som minder om italienskkurset du har hørt om. Et for begyndere og et for øvede. Kurset for begyndere kan købes som download om ca. 14 dage og udkommer på cd 1-2 uger senere. Det for øvede udkommer inden sommerferien.
Mvh.
Simon
Romansk Hus
Jeg er super tilfreds med servicen. Et sted hvor jeg vil handle igen
nem bestilling, og hurtig leverance uden problemer
Både ordbog og kursus i italiensk er efter mit ønske, tak.
Den manglende femte stjerne skyldes, at I ikke findes i København. Århusiansk mindreværdskompleks? ;-)
(Jeg er selv indfødt århusianer...)
Jeg modtog ikke varen i første omgang, men det viste sig at være en fejl fra postvæsnet.
Jeg blev kontaktet af Romansk Hus og vi fandt sammen ud af det.
Super service. Kan varmt anbefales.
Hej Uffe
Jeg kan se at du for lidt siden har skrevet på Trustpilot at du ikke har modtaget varen, hvilket vi selvfølgelig er kede af at høre. Vi har kan se i systemet at vi har sendt den dagen efter din bestilling. Har du et tlf. nummer jeg kan få fat i dig på eller vil du ringe til os på 76692800, så vi kan finde ud hvad der er gået galt.
mvh
Simon Opstrup
Romansk Hus
Ingen forbehold, gode nyhedsbreve jeg kan bruge
Har haft kurset i bilen en lille uges tid. Kurset virker letforståeligt og klart.
Jeg ordnede hele min ordre og betaling over internettet da jeg bor i udlandet, og jeg vil sige det var hurtigt, nemt smertefrit, i løbet af få dage var min bestilling her i Paris.
Nem bestilling, meget hurtig levering. Vil klart bruge Romansk Hus igen!
Jeg tror det er et godt kursus, men jeg syntes det bliver læst for hurtigt op. Jeg har gået på engelsk kurser før ( for ca 8-10 år siden), men når jeg ikke bruger det jævnligt glemmer jeg at snakke sproget, og der ved gennemgang at jeg syntes det går lidt for hurtigt.
V.H. Tonny.
Det er let at bestille bøger og/eller DVD-disketter. Jeg er begyndt med kurset og det er let at følge med i spansk-kurset. Senere ønsker je også at bestille kurset i fransk.
Mvh.
Bo Warberg
"Tid til Spansk Komplet" lever helt op til forventningerne, og leveringen fandt sted næste dag. Alt i alt er det til 5 stjerner eller mere.
Ingen problemer eller spørgsmål, ordrebekræftelse med det samme og varen leveret til tiden.
Jeg kan kun anbefale sprogkursus hos Romansk Hus, det er meget professionelt og iorden. Dejligt at kunne lære et sprog hjemme i stuen : )
Jeg hører mit spanskkursus i bilen - hvor jeg dagligt køre min. 1 time, så over tid lærer jeg vel mere og mere spansk. Kurset er pædagogisk nemt at gå til - og heldigvis kan CD-erne høres igen og igen - for der er godt nok mange nye ord og sætningen at lære.
Super hurtig
Levering dagen efter bestilling
Jeg bestiller en del bøger, også fra andre forlag, Romansk Hus er helt suveræne med hensyn til leveringstiden prisen og kvaliteten af materialet.
Kan kun anbefales til andre.
Go og overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Produkter fra "Romansk Hus" har mine varmeste anbefalinger.
Fik ikke downloaded mit produkt helt korrekt. Men der var venlig og yderst professionel hjælp at hente ved telefonisk henvendelse hele vejen igennem.
Ingen forbehold. Alt er gået superfint.
Rigteg god og nem at følge med i meget tydelig tale.
Programmet holder 100%
Jeg fik min bestilling hurtigt uden problemer. Jeg kunne godt finde på at handle her igen.
Det var nemt at bestille og varen kom hurtigere end lovet.
Jeg fik bestilt det forkerte sprog og havde downloaded filerne. Fik mulighed for at download det rigtige sprog med det samme.
sidder i Brasilien og vil gerne lære portugisisk og synes at jeg lære det basale bedst fra dansk, så det var dejligt nem at kunne over nettet købe mp3 filer så jeg kunne komme i gang med det samme og mulighed for at få det, når jeg nu ikke er i DK.
selv om jeg kan lidt portugisisk har jeg da fået nogle gode grammatiske forklaring jeg ikke har fået før. der er mange kursuser der ikke giver denne del. så har man behov for at forstå det grammatiske så er det værd at bruge penge på.
det vil være dejlig hvis der kom noget på højere niveau.
bestilling var smertefri og jeg kunne downloade med det samme, som dog tog lidt tid men dårlig internetforbindelse.
så jeg har ingen undskyldning for at studer portugisisk nu, da jeg har lydfiler ligget på mp3 og Ipad.
Der var ikke noget at sætte en finger på.
Jeg fik tilsendt en andens bog og faktura. Fakturaen indeholdt navn og adresse på vedkommende.
Jeg gjorde opmærksom på fejlen, og der var man hurtig til at sende de rigtige bøger + en returkurvert med porto til at returnere den forkerte tilsendte bog.
Ingen problemer! Alle bøgerne blev modtaget dagen efter.
jeg har også begynder - det er et godt program.
Havde problemer med at åbne CD-Rom og fik tilsendt den skriftlige del på PDF fil, efter samtale med kompetent medarbejder (mand) fra Romanske hus
Hurtig levering, godt materiale glæder mig til at afvikle de 10 kursusgange.