[REPLY]
Godt udvalg og har de det ikke gør de alt for at skaffe det hurtigt.
Jeg har flere gange Handlet hos prishammeren, og er blevet ved med at komme tilbage da jeg hver gang har fået en utolig venlig og seriøs behandlng.
Hvis jeg har været i tvivl om valg af maskiner eller tilbehør har sælgeren (Robert Møller) altid være flink til at give råd, og har endda personligt været ude på lageret og finde nogle ting mens vi talte over telefonen, således at han kunne svare på alle mine spørgsmål.
Og hver gang jeg har handel hos Prishammeren har jeg haft mine varer inden for 2 dage.
Og jeg har stadig ikke kunne finde nogen hjemmeside eller butik der er billigere end prishammeren.
Så jeg kan kun sige at jeg er en meget tilfreds kunde som også i fremtiden vil hande hos Prishammeren.dk
1 Stjerne fordi Prishammeren har leveret noget ... desværre kan der ikke gives 0 som bedre svarer til Prishammerens opfyldelse af e-Mærket.
Jeg har i mange år handlet meget på nettet - men det her er dog den ringeste webshop jeg nogensinde har oplevet. Selv den værste kineser shop på ebay har jeg haft bedre oplevelser med.
Jeg har tidligere handlet ved Prishammeren da jeg købte mit første Makita sæt, og i forventning om en hurtig ekspedition købte jeg rundsavs klinger og stiksavs klinger som alle stod til at være på lager (og i øvrigt stadig er på lager iflg. webshop) og med levering på 1-3 dage.
Efter nogle dage skrev jeg og spurgte hvor varene blev af - og fik at vide varene var forsinket, men at de ville sende hvad de havde og nogle ekstra senere som undskyldning. Resten skulle komme på lager i løbet af 1 uge - så ok ... kunne jeg da vente en uge.
Og der kom da også en pakke stiksavs klinger og et par pærer som var bestilt - så manglede der bare 2 sæt stiksavs klinger og et par rundsavs klinger ... plus det ekstra som lovet.
Efter 1 måned skrev jeg en mail og rykkede for ordren.
Efter nogle dage uden svar, skrev jeg en ny mail og rykkede for levering og jeg hvis jeg ikke fik svar måtte bede banken trække beløbet retur fra Prishammeren (det koster dem vist 700 ekstra).
Ingen svar - så dagen før fristen var jeg dum nok til at ringe og rykke.
Nææææ .... de havde sørme ingen mail fået, men nu skulle han se efter på lageret, og jeg ville under alle omstændigheder få et opkald på resultatet. Lidt snak og isæt rundsavs klingerne var vigtige da jeg manglede dem ... ja... de havde ikke dem jeg havde bestilt, men nogle bedre .. nåja ... så ok da.
Dagen efter en mail om at pakken var afsendt ??? ... hvilken pakke .. havde ikke hørt noget.
De manglende rundsavs klinger dukker og en pakke stiksavs klinger som var bestilt ... men hvad med den sidste pakke stiksavs klinger og det "ekstra".
Ringer og spørger hvad der blev af resten (mail dur åbenbart ikke) - beklager .... men de er ikke på lager. Jamen kunne de så ikke skrive de var i restordre ?
Så nu venter jeg så på en pakke stiksavs klinger som jeg sikkert skal bruge mere tid og penge på at rykke for end hvad de koster.
I stedet skulle jeg have returneret det hele som jeg blev anbefalet og have opkrævet returporto.
Og nu er der altså gået 1 måned og 14 dage siden bestilling og ikke en melding om restordre pr. mail .... og jeg venter stadig på en pakke stiksavs klinger og noget "ekstra"
Foruden denne kritik ryger der derfor nu en klage afsted til E-Mærket da butikken ikke overholder de regler der er opsat for dette mærke.
Det "ekstra" må vist være den varme luft
Da min levering var lidt længe under vejs på grund af helligdage og en maskine som de ikke modtog fra deres leverandør som lovet osv skrev jeg en mail til dem, og fik svar inden for 10min med en løsning som jeg var meget tilfreds med.
så jeg ser frem til at handle hos prishammeren igen da jeg ser tydelige fordele som billige priser, god kvalitet, og extrem god servis hvilket jeg vægter højt så da jeg kun kan give 5 stjerner får i en ekstra her *
Mvh T.B.
Har købt fra Prishammeren flere gange, er bosat på Færøerne, hvilket ikke har vist sig som noget problem :) Kan kun varmt anbefale at købe fra Prishammeren, Prisen er i bund og servicen er i top :D
Perfekt. Bestilte varen 2/4 2012 kl. 1600,modtog varen idag 3/4 2012.
Bacho Topnøglesæt-Tip Top vare til en god pris!
Anbefalelsesværdigt!
Mvh
Ole
Havde min tvivl, da jeg så priser hos prishammeren på Milwaukee værktøj, i forhold til det jeg allerede havde købt hos autoriseret forhandler. Jeg tog fejl! Super billige priser... Express levering... Jeg kan kun anbefale dette site. Er nu i gang med at anbefale Prishammeren til resten af mine kollegaer i Vejle kommune.
Mvh
Jan Madsen
rett og slett helt genialt,billige priser og rask levering og kunde servicen er helt på topp også :)
Jeg kan kun anbefale prishammeren
Aldrig har jeg modtaget så god og opsøgende service fra en Webbutik, som jeg har fået hos Prishammeren.
Jeg blev kontaktet af deres Salg og support kort efter jeg havde angivet min ordre, da de havde opdaget, at det var forhold på hjemmesiden der kunne fortolkes til at varen var 100% identisk med samme vare andensteds, hvilket ikke var tilfældet.
Hurtigt kom der en løsning på bordet, hvorefter varen blev sendt...
Jeg slap derved for bøvl efter modtagelsen, ved at de var proaktive.
Det har jeg aldrig oplevet før !!!
alt i alt en fin oplevelse. nem side at bestille fra, gode priser og leveringstiden overholdt. Det eneste der gør at de ikke får 5 stjerner er at der kun sendes en ordrebekræftelse. Ingen bekræftelse på at varen er afsendt og ingen track & trace. er det på plads næste gang jeg handler, giver det 5 stjerner :-)
Troværdig, billig og super kundeservice. Byttede P7 til M7 uden nogen problemer og med god vejledning. P7 er kanon, men M7 er et missil, hvilket var eneste grund til at bytte.
Jeg har gennem mit firma nu handlet hos Prishammeren adskillige gange de sidste 4 år. Altid varer til de laveste priser jeg har kunnet finde og altid leveret hurtigt og effektivt. Jeg havde i sidste uge en reklamation på to Makita batterier som var købt i forbindelse med et større køb knap to år tilbage, talte her med en medarbejder hos Prishammeren og sjælden har jeg oplevet mere professionel og venlig betjening. Batterierne skulle blot sendes til firmaet og nye var allerede på vej til mig næsten før vi afsluttede samtalen. Megen ros herfra.
Bestilte en Makita LXT 18V Rundsav den. 23-12-2011 og fik mail tilbage samme dag kl. 12:34 med en faktura på det jeg havde købt..
Den 29 Dec havde jeg stadig ikke hørt efterfølgende fra dem hvor efter jeg tog kontakt til Robort om hvordan der det kunne være der ikke var sket mere med min ordre.
Han undskyldte og spurgte om vi kunne vente til Tirsdag/Onsdag altså den 3/4 Januar.
Sagde så ja og sagde at jeg forventede at modtage mine vare Torsdag den 5 Januar så og det sagde han ja til.
Den 6 Januar modtager jeg så en mail med at min pakke er blevet afsendt og skrev til Robort at jeg håber da han har sendt den med ekspress eftersom at jeg skulle have haft den for længst. Hans svar var desværre.
Modtog mine vare den 9 Januar. Og på hjemmesiden stod der 1 dags levering. Så alt i alt har det taget 17 dage at få en pakke hjem.
Som et plaster på såret har han valgt at kreditere fragten på 69,-
Hej Peter
Vi ser selvfølgelig meget kede når vi ikke lever op til de lovede leveringstider. I omhandlende sag blev vores leverance desværre meget forsinket i forbindelse med julen hvorfor leveringstiden kom til at strække sig til 10 hverdage. Vi havde efter aftale med dig lovet saven sendt senest onsdag den 4. jan. men desværre ankom varen for sent til vores lager hvorfor den først blev sendt fredag den 6. jan. Det er indlysende at vi grundet den ekstra forsinkelse burde have ringet til dig inden varen blot blev sendt og det beklager meget ikke skete. Da saven var sendt og vi derfor ikke havde mulighed for ændre forsendelsen til Lørdags Ekspres var eneste mulighed for os desværre at kreditere dig for fragtudgifterne.
Vi tager kritikken til efterretning og vil bruge den konstruktiv til fremtidig forbedring af vores service.
Prishammeren APS
Sendte en defekt vare retur i juleferien - en uge efter kom der en ny med posten.
Jeg har købt en julegave til min far igennem Prishammeren.dk - jeg skrev en mail til Robert Møller, da jeg behøvede lidt hjælp og rådgivning i forhold til hvilket boremaskine sæt jeg skulle købe. Efter ca. 30 minutter var der et tilbage svar fra Robert, hvor han forklarede mig hvad det sæt jeg havde kigget på kunne og hvad andre lignende sæt havde at tilbyde. Jeg afsendte min mail kl. 21.30 og jeg forventede på ingen måde et svar på dette tidspunkt. Derfor synes jeg altså at Prishammeren.dk er ET MEGET SERIØST OG AMBITIØST FIRMA!
S.Voss fand die Bewertung nützlich
Har købt en Echo Star 580-Watt Dual Fan ATX Strømforsyning, den ankom 2 dage efter bestillingen.
Deres webshop virker nem og brugervenlig.
De kan klart anbefales.
Har kjòpt for titusenvis av kroner av dette firmaet.Jeg har pusset opp en gàrd i Italia, og hadde ròket pà hele budskjettet hvis ikke jeg hadde kjòpt hos PRISHAMMEREN! Jeg har alltid fàtt ekstremt god service, fàtt til og med varer som de ikke har pà lager, men som de har funnet hos produsenten,- har intet negativt à si om dette firma, derimot; ALLE HANDLER TRYGT!! Mine venner og kolleger kjòper nà herfra, og jeg har aldri hòrt annet en :PERFEKT!, og KJEMPEBRA!! I over 3 àr har jeg benyttet meg av verktòy og diverse, og har blitt behandlet(;eg priser og leveransetid) bedre for hver gang. Lòp og kjòp!
Jeg bestilte en LED Lenser P7 lampe fredag kl 14.49, pakken afleveret til posten 15.23, det er suveræn hurtig levering, pga. posten fik jeg den først mandag formiddag. Super betjening.
kanon god service. hurtig levering. jeg købte et makitta sæt til min gode ven. næste dag lå det der. og flere af mine bekendte har købt ved prishammeren med samme gode oplevelse. jeg købte senere nogle sko ved ham hvor de var forkert størrelse jeg skrev om aftenen og samme aften svarede han venligt tilbage og sendte en anden størrelse til mig med det samme. virkelig et firma der lever op til kravene og langt mere
kan klart anbefales
Manglede lidt tilbehør. Gode priser. Hurtig levering.
Købte en skruemaskine, og laderen var desværre defekt. De sendte med det samme en ny + 2 nye batterier for en sikkerhedsskyld inkl. frankeret returkasse, så jeg stort set ikke havde nogle gener. Super service! Skruemaskinen er i øvrigt super god.
Har lige købt en LED Lenser P7 fra Prishammeren. Prisen var ca. 50kr billigere end alle andre steder jeg søgte. Der stod at leveringstiden var 6 dage, og præcis 6 dage efter lå pakken på mit bord, det er i orden.
Hej vil bare lige skrive denne lille bedømmelse, da jeg tidligere har været til skebtist om at købe værktøj her, men jeg tænkte nu skulle det prøves og hold da op den serive og pris man får er virkelig god. også får man også et pakke nr. så man kan se hvor pakken er henne virkelig 110 % iorden.
På den ene side virker det absurd at skulle rose et firma, for at overholde de betingelser de selv har sat, men på den anden side, har man blot én gang handlet med et firma der ikke overholder leveringstid, ikke svarer på mails, eller generelt ikke holder hvad de lover, så værtsætter man seriøs internet handel.
Prishammeren.dk er seriøst internet handel
5 stjerner fra Næstved
Jeg købte en Makita 18v Akkuboremaskine med hurtiglader for knap et år siden .
Da laderen brændte af her i weekenden skulle laderen jo byttes ,jeg havde bare det problem at jeg ikke kunne finde min faktura men huskede dog at den var købt ved prishammeren.dk
jeg skrev en mail til dem søndag ,ang min defekte lader og at jeg havde købt ved dem og ikke kunne finde min faktura skrev i mailen (serie nr på laderen) samt mit tlf. Bum .
Svar mandag ,om at de sendte en ny lader og at jeg skal sende den defekte retur ,havde den nye tirsdag samt en kopi af min faktura
super service
Købte den 14-8-2009 en Bosch 18v gsb 18 li-ion slag/boremaskine for ca. 3 uger siden dag jeg skulle bruge den var batteriet dødt, jeg kontaktede prishammeren for at høre om der var noget at gøre, aftalte med Robert at sende batteriet til Prishammeren som så ville prøve at få Bosch til at lave et garantibyt det lykkedes fik et nyt batteri i dag med posten.. alt er gået som forventet med Prishammeren kan roligt anbefale at handle der...
Hilsen Brian
Jeg bestilte et Makita kombi sæt hos dem og var i tvivl omkring hvilken skrugemaskine jeg skulle vælge.
Sælgeren jeg snakkede med (Robert Møller) var yderst venlig. Jeg valgte at hente tingene selv men da sælgeren var en tur i udlandet og butikken havde lukket, sagde sælger t han ville lægge mit kombi sæt i hans bil + han ville vedlægge en ekstra skrugemaskine så jeg kunne se/holde den så jeg vidste hvilken jeg ville have! Synes det er fedt at han stoler på folk!
Sælger havde så desværre ved en fejl lagt en stiksav med i mit kombi sæt og det lagde jeg først mærke til da jeg var hjemme igen. Jeg sagde det selfølgelig til sælger og han valgte SELV at slå noget af prisen hvis jeg ville købe den. Så den fik jeg med også til en billig penge :)
Jeg fik en kvittering på stiksaven og nogle klinger til bajonetsaven som han havde glemt at vedlægge i mit kombisæt. alt sammen fik jeg med posten 1 dag efter
Her er hvad jeg købte:
Slag/bore/skrue maskine BHP452
Rundsav BSS501
Bajonetsav BJR181
Stiksav BJV180
Vinkelsliber BGA452
Taske m. hjul
!!
Det er ikke sidste gang jeg handler her
!!
Bestilte nogle DeWalt arbejdslamper og de kom dagen efter... de var prismæssigt særdeles konkurrencedygtige !
Købte fornylig en Dewalt dyksav hvor justeringsskrue manglede. Efter opkald blev ny skrue eftersendt samme dag. Saven var iøvrigt til en yderst konkurrencedygtig pris. Jeg kan kun anbefale at handle her.
Larry
Jeg har købt en LED Lenser 14 hos Prishammeren. Prisen var ganske enkelt den billigste for produktet. Leveringen var dag til dag, og lygten kom frem uden nogen skader.
MH - Bornholm
Skrev til prishammeren for at spørge om de ikke havde den boremaskine jeg skulle have som løs enhed ,hurtigt var der svar tilbage med en pris på en maskine , og havde en del andre spørgsmål og ligeledes var der super hurtigt svar tilbage og da jeg bestilte den sen aften sendte han den dagen efter og så havde jeg den dagen derefter , sindsyg god service ved prishammeren +++
Den 16. januar bestilte jeg en Mikita BHP451 LXT 18 volt Lithium-Ion Kombi slagbore/bore maskine og et 101 bitssæt samt en LED lygte. Først fik jeg et autosvar om at de var syge så evt. behandlinger af ordre kunne være en dag forsinket! Den 18. skrev jeg og spurgte hvornår de regnede med at kunne sende min ordre og jeg fik svar samme dag at ordren ville blive sendt selv samme dag og d. 19. blive tingene leveret.
Så jeg har været meget tilfreds
Bestilte boremaskine og tilbehør-kuffert og fik dem dagen 2 dage efter bestilling hos Prishammeren.dk
Rigtig godt tilbud. Hurtig betjening. Fik e-mail med mulighed for track and trace hos Post DK, så jeg var hjemme, da pakken kom!
Skulle bruge en excentersliber i weekenden 30/31/10/2010. Bestilte en Metabo SXE 450 TurboTeck. Så jeg tog toget fra Slagelse fredag 29/10 over til Vejen, der var allerede fundet en sliber, dog manglede kufferten, men den bliver eftersendt. Jeg byttede noget polértilbehør til slibeskiver. En hurtig, effektiv og høflig betjening. Har desværre ikke Dankort, en bankoverførsel ville tage en bankdag. Derfor tog jeg turen. Jeg kan kun ANBEFALE PRISHAMMEREN.DK, samt min METABO excentersliber der passer til næsten alle støvsugere, hvis man ikke vil bruge medfølgende. filter. Det kunne betale sig at bruge 414 kr på en returtogbillet, idet jeg har set min Metabo exentersliber til langt højere priser. Tilsidst,- det er en pragt og kraftfuld maskine med de to svingningshastigheder, DEN GØR ARBEJDET LET OG EFFEKTIVT. Jeg vil klart anbefale Prishammeren til dem jeg kender.
Venligste hilsner
Hans Chr. Katberg Olrik Thoft
Bestilte Fein multimaster, torsdag kl. 18. En halv time senere lå der besked i min indbakke at pakken var afsendt, så jeg havde den dagen efter!!!
Fin pris og i det hele taget en rigtig fin oplevelse at handle med prishammeren - Jeg vender helt sikkert tilbage!
har brugt dem to gange. først købte jeg en Makita boremaskine og nu har jeg lige bestilt to løse enheder der passer til samme batterier. en vinkelsliber og en bajonetsav.
- Virkelig gode priser. nogen steder kun 1/3 af byggemarkederne.
- Fedt man kan købe løse enheder, så man ikke er låst af de sæt Makita tilbyder og man kan opgradere, når man har brug for det.
- lækkert med mange muligheder for til- og fra-valg, ved bestilling.
- hurtig service. både ved spørgsmål og bestilling.
Alt i alt en anbefalelsesværdig shop, som jeg regner med og bruge igen!
Har købt en AEG bateri boremaskine her. Bestilte den torsdag. Mailede fredag formiddag om de kunne gøre noget for at sende den samme dag og med lørdags udbringning. Fik svar tilbage at de havde lukket denne fredag, men ville se hvad de kunne gøre. Jeg havde boremaskinen lørdag. Suveren service
Har bestilt vare der fra, et par dage efter ringede jeg til et nummer der stod på krak, men opdagede det var forkert. Så fandt det rigtige nummer på derres hjemme side, hvor de fortalte at de havde haft lidt problemer med leverancen i påsken, så derfor var mine ting ikke kommet. god service, og de er villige til at ændre på ordren selv 4 dage efter bestilling