[REPLY]
Det er en infam måde at lokke folk på, det burde forbydes. Hvem har tid til at tage telefoner i tide og utide. De ringer sku midt i arbejdstiden, lige ved spise tid eller efter kl 21 om aftenen det er forkasteligt. at lave sådanne konkurrencerog endvidere med minimal vinder chancer. Chancerne er sku større på lotto.
Og det var lige der den endte, men jeg var jo nysgerig og skulle lige kigge, men det var hurtigt gennemskuet. Så mail fra dem behøver jeg ikke bekymre mig om længere.....tralala.
Jeg er ikke faldet i den fælde.
Firmaet bag er dette:
City: Sulzbach/Ts.
Country: DE
Phone: +49 6196 9531360
email: domains@planet49.com
En stor gang spam. Har dags dato indgivet endnu en anmeldelse til forbrugerombudsmandsinstitutionen mod planet49.
Hej
Et tidsfordriv endte i min deltagelse i "den meget svære" konkurrence. Dejligt at man lige meget hvad altid svarer korrekt.
Jeg blev faktisk kontaktet pr telefon om at jeg havde vundet. Overraskelsen var stor.
MEN MEN MEN der kom aldrig nogen præmie.
Jeg forstår slet ikke medierne vil lægge spalteplads til dette.
mvh Anders
- siderne der bringer reklamerne, tjener vel godt på at bringe deres trælse maskerede annoncer. :-/
Har kun givet 1 stjerne pga., at man ikke kan undlade at give en.
De snyder sig ind i dit liv og vil have oplysninger af forskellig art. Boykot dem og lad være med at deltage i deres konkurrencer, som der ikke er styr på, og betaler de skat??
håber snart et af forbruger programmerne vil tage en kig på firmaet, desværre har sådanne firmaer alt for let spil i DK, er skuffet over EB vil lukke dem ind.
Deres konkurrence på EB udløber jo kun den 31-12-2012!
HAHA til grin der bliver jo aldrig udtrukket nogen alle har glemt det til den tid.
Men så kan man få en masse spam mail
"SV: Vedr. din email fra d.07.02., Andreas", "Jeg skriver i hast, Andreas Jensen!", "Andreas, din registrering", lyder deres emails, men så vidt jeg ved har jeg aldrig taget kontakt til dem. De sender tit trick-emails som får en til at klikke og deltage så man får flere emails i sin indbakke. FØJ FOR SATAN!
det er så åbentlyst at de snyder at man kun kan smile af dem der hopper på den, man skkal være mere end almindeligt sløv i opfattelsen for ikke at gennemskue dem, de kobler sig på diverse firmaer, så det ser ud som om de er sponsorer.
så grin af dem og ignorer dem.
Fatter ikke Ekstra Bladet vil lade dem annoncere med deres fup
Jette fand die Bewertung nützlich
Dette er en af de bedragerwebsites som sørgeligt nok florerer på nettet. Deres fremgangsmålde er som følger:
1) Viser en grafik med en art intelligens- eller observationstest.
2) Uanset hvad du trykker svarer den at "dit svar er registreret korrekt"... og! At du LIGE nu har muligheden for at vinde noget Apple-tingelas. Accepeterer du dette sendes du videre til...
3) At løse et puslespil der er så nemt at en baby kunne finde ud af det. Dette "kvalificerer" dig til at deltage i en konkurrence om et produkt som du udvælger (iMac, iPpad eller lign. - altsammen mægtigt værdifuldt), mod at du...
4) ...udfylder dine persondetaljer og email adresse....
5) ...som følgende bliver sønderbombet med spam, samt at dit navn og email muligvis bruges til at bedrage andre (Nigeriabreve, og generaliseret identitetstyveri).
Du får aldrig det produkt du tror du deltager i en konkurrence om.
Som en anden anmelder skrev er, fortjener du at få din mailkonto begravet i gødning, hvis du kan gå alt dette igennem uden at det får nogle alarmklokker til at ringe hos dig.
Er der virkelig stadig nogle mennesker der ikke forstår at "quid pro quo" (noget for noget) er den måde hvorpå verden fungerer, og at du ikke bare skal tro at du kan modtage et produkt til en værdi af tusindevis af kroner med en ubetydelig indsats, uden at der er noget rusk-ragende galt?
Preben Schmidt und Zap fand die Bewertung nützlich
har prøvet at hente en rigetone, men ligemeget hvilken side man søger på, lander man på "Planet49" og deres "konkurrence!" - HOLD DIG FRA DEN!
Peter P. fand die Bewertung nützlich
Nærlæs lige betingelserne for konkurrencen.
Det er ren scam for at lokke dig til at aflevere dine personlige oplysninger som de videresælger, spammer med reklamer osv.
Deltager du i "konkurrencen" og accepterer betingelserne, så har du næsten osse fortjent det.
Peter P. fand die Bewertung nützlich
lokker med en masser konkurrencer.
hvis du er røget i fælden, så husk at afmeld det så hurtigt du kan
Ganske enkelt. De lover en masse, men holder intet. Vil for fremtiden gå udenom de firmaer der samarbejder med Planet49, og dermed godkender de her forretningsmetoder..
BRF, ALM BRAND og andre ellers udemærkede virksomheder burde virkelig tjekke op på hvad deres partnere gør.
Peter P. und Preben Schmidt fand die Bewertung nützlich
De sender ikke det lovede - men benytter en hver lejlighedtil af afvriste mail adresser og andre personlige oplysninger. Som de efterfølgende misbruger på et groveste. Jeg gav den alene en ny og unik mail adresse som ingen andre kendte (fordi jeg var mistænksom) og 2 uger senere modtog adressen 10-20 spam mails.
CSN und Peter P. fand die Bewertung nützlich
Min kone og jeg er begge 1 af 3 udvalgte til at vinde en macbook air. De andre er Lone Sørensen og Hans Nielsen. Det giver mindst 4 + de sikkert tusind andre der skal lokkes til at give tlf nummer og email så man kan spamme de stakkels naive og håbefulde mennesker som gerne vil vinde mac dimser. Jeg mener personerne bag skal sagsøges og spammes gule og blå.
CSN und Peter P. fand die Bewertung nützlich
Har besvær med at de oveholder det de lover og er sammen med POINTSHOP i Ålborg, der har de samme problemer, men i den lovede Gratis telefon er mailadressen vipocean.dk, men de vil ikke kendes ved dette. Så selskaber er ikke et godt sted at anbefale.
jeg kan kun sige at den hjemmeside er rent snyd og at man skal holde sig langt væk fra den...
Peter P. fand die Bewertung nützlich
ja. jeg har set det trick før. de fortæller du får en iphone eller noget lign. men før det kræver DE et gebyr på cirka 2000 "som du får tilbage" ligeså snart du sender de penge er der ikke mere at gøre.
Peter P. fand die Bewertung nützlich
Lernen Sie Ihre Kunden kennen.
Melden Sie Ihr Unternehmen nun an. Erhalten Sie einen Einblick Ihrer Kunden und reagieren Sie auf deren Bewertungen. Es ist kostenlos.