We are hiring!

Antwort von Mytrendyphone

[DATE]

[REPLY]

Mytrendyphone Bewertungen

Gut
8.9 von 10

14.747 Trustpilot Bewertungen
Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (14.747)

God levering og pris-reduktion

Fik varen billigere, da jeg fandt den til en lavere pris andetsteds. MyTrendyPhone gik ned på konkurrentens pris. Det er flot. Der var heller ingen leveringsproblemer, så 5 stjerner herfra.

Mytrendyphone.dk

Kan ikke gøres bedre eller billigere

Jeg var i tvivl om det produkt jeg kikkede på passede sammen med et andet produkt de havde, jeg fik svar indenfor 15 minutter. Og da det ikke passede fik jeg råd om hvad der så passede (et produkt der var billigere).
Jeg bestilte mine varer og dagen efter var de her og jeg bruger dem hver dag.
Jeg kan kun anbefale Mytrendyphone. Jeg fik et produkt som svarer til et produkt jeg havde set i butikken - bare til en fjerdedel af prisen.

Billig og lynhurtig

Bestilte en overraskende billig tablet cover med tastatur, kl. 18:30 om aftenen. Den lå i postkassen allerede næste morgen kl. 7.

Mytrendyphone.dk

Hurtig levering og en god pris

Jeg kan kun anbefale Mytrendyphone, da alt forløb perfekt ved min handel der - perfekt vare til en god pris og hurtig levering :-)

Mytrendyphone.dk

Alt i orden som forventet. My Trendy Phone er et god sted at handle.

Alt i orden som forventet. My Trendy Phone er et godt sted at handle og bestem ikke sidste gang jeg handler der. MVh. Robert Hæ

hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. dagen efter bestilling havde jeg varerne :-)

Super

Rigtig god service som altid, varen kom hurtigt

super

Min ordre på Mytrendyphone var meget fin. Varerne kom hurtigt.

Mytrendyphone.dk

Fin service - ikke helt opdateret lagerstatus

Jeg bestilte først et Case-Mate Barely There cover i hvid til min HTC One, da det stod som værende på lager og jeg skulle bruge det hurtigst muligt, og hvis jeg bestilte på daværende tidspunkt ville det blive sendt samme dag. Efter 2-3 dage havde jeg intet hørt eller modtaget, så jeg kontaktede deres kundeservice. Der fik jeg så af vide at coveret slet ikke var på lager og de havde ikke nogen leveringsdato fra producenten. Da jeg ikke ville vente ubegrænset lang tid bad jeg om at få min ordre annulleret. Jeg bestilte så et hvidt Krusell cover i stedet, som blev sendt samme aften. Desværre modtog jeg det først 2 dage senere, men der giver jeg hellere PostDanmark skylden.
Alt i alt en fin oplevelse at handle med MyTrendyPhone.

Meget fin service

Supporten var mig behjælpelig med at finde det rette udstyr. Sød og smilende.
Perfekt levering.

Ingen Problemer

Jeg har af flere omgange handlet med Mytrendyphone, og jeg har aldrig haft problemer. Jeg har altid modtaget varen inden for et par dage.
Jeg har ingen erfaring med deres support eller lign. , da jeg som sagt aldrig har haft problemer med det leverede produkt eller manglende leveringer o.s.v.
Jeg har ingen forbehold og kan kun anbefale at handle der.

Mytrendyphone.dk

fin butik men ingen service

Gode priser men da MyTrendyPhone skrev forkert modtageradresse var de ikke til nogen hjælp. Måtte kontakte Post Danmark flere gange inden jeg modtog mine varer. Er ikke sikker på at jeg gider risikerer dette igen. Har efterfølgende skrevet til dem og oplyst, hvad fejlen sandsynligvis skyldes, men det gav heller ikke noget svar :-(

Antwort von Mytrendyphone.dk

Vores mål er at give vores kunder den bedste betjening og jeg er ked af at det ikke er sket i dit tilfælde.

Jeg kan se at du sidste år den 14-05-12 bestilte denne ordre og at adressen var indtastet korrekt.
Jeg har undersøgt sagen og kan se at fejlen er opstået i vores system.

Jeg beklager mange gange at dette er sket og at der ikke er blevet taget hånd om denne sag tidligere.

Vi vil naturligvis sørger for at dette ikke sker igen.

Jeg har d.d. sendt en mail til dig vedr. kompensation, som vi håber at du vil benytte dig af.

Vi beklager endnu engang ulejligheden.

Hurtig handling

Bestilte en batteri med tilhørende cover til min mobillos. Varen ankom næste dag men den var desværre defekt. Fik hurtig reklameret varen og mytrendyphone.dk bekræftede at om et par dage pengene tilbageføres til min konto.
God service.

Hvor er min mobil??

Jeg sendte for cirka en 2 ugers tid siden min mobil ind til en vandskade reparation.. På trods af der på deres hjemmeside står meget klar og tydeligt ''Vi reparerer og returnere den inden 1-2 dage'' Fis, når jeg sender min telefon ind med en forventing om jeg har den efter cirka 1-2 dage, så er det virkelig kritisk at lade mig vente 2 uger, og egentlig uden nogen form for ordenlig besked, for når man skriver en chat besked til kundeservice er det til ingen hjælp, de kan fortælle mig min telefon ligger på restorde men hvornår jeg nogensinde kan forvente min telefon tilbage eller næmere besked kan jeg ikke få.. Så nu sidder jeg herhjemme uvidende på den 12. dags ekstra ventetid. Det er for ring.

Tak for din henvendelse.
Vi stræber altid mod at yde den bedste og den hurtigste service, og derfor beklager vi mange gange, at du måtte vente på reparationen.
Vores tekniske afdeling har desværre ekstra travlt i øjeblikket, hvilket beklageligvis var årsag til lidt længere ventetid, men i hvert fald er din telefon telefon nu på vej tilbage.
Fortsat god dag og endnu en gang undskyld den lange ventetid.

Perfekt

Bestilte telefon cover, og næste dag havde jeg det med post.

Perfekt service

Alt forløb som lovet på forhånd.
Mytrendyphone kan varmt anbefales.

Hurtig service

Søndag aften bestilte jeg en Paper Trimmer (papir skærer) og så kom den alleredde 2 dage efter dvs. om tirsdagen.
Det kunne simpelthen ikke være hurtigere, når man bor i Grønland(4000 km væk fra leveradøren). Det er en rekord levering.
Så hvis du mangler f.eks blækpatroner eller lige det du har brug for i øjeblikkeligt, så bare bestil den i Mytrendyphone.dk

super sted

Det første gang jeg har handlet med Mytrendyphone, det var nemt og lige til.
pluser her fra;-)

Jeg kan ikke brokke mig

Ja - jeg kan altså ikke brokke mig over noget. Jeg bestilte 3 varer, som alle blev leveret 2 dage efter. Alle varer fungerede og var forsvarligt pakket ind. Desuden var de billige.
Hjemmesiden er godt opbygget med et stort varieret udvalg i forskellige prisklasser.
Hvis jeg skulle sætte en finger på noget, er det varebeskrivelserne, som for nogle varers vedkommende er mangelfulde og for andre varer står på engelsk.

Mytrendyphone.dk

Ingen problemer og hurtig ekspedition.

Fandt endeligt en butik det har det AUX kabel jeg skal bruge til min bil. Bestilte det og fik det dagen efter. Der var god information igennem hele købsforløbet. Så bestemt tilfreds.

• Thisted, DK
  • 3 Bewertungen

hurtig ekspedition

Det sendte omslag til Samsung Galaxy Tab 2 svarer til forventningen- og lidt til.
V. Bundgaard

• Grederiksberg, DK
  • 5 Bewertungen

Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner

Bestilte beskyttelsesfilm til min datters tlf. den 16. april.

Klistermærkerne er dog ikke til at få af og jeg kontakter derfor firmaet pr. tlf.
Kom i kontakt med en ikke særlig serviceminded person, som til sidst bad mig sende fotos derind, hvilket jeg har gjort.

Derefter modtager jeg svar på mail om at de skal returneres????

Jeg har da forlængst smidt dem ud og købt et andet sted og nu undlader de at besvare mine mails.

Jeg har aldrig oplevet dårligere service og i bedes tilbagebetale mine penge hurtigst muligt!!!

Antwort von Mytrendyphone.dk

Vi beklager, at du har fået defekte varer. Da dit første ønske var at få ombyttet varerne, ville vi gerne sørge for at du fik nye produkter så hurtigt som muligt. Derfor blev du bedt om at sende nogle billeder. Din nye ordre var allerede klar til levering, da du besluttede dig for at annullere ordren. Desværre er det sådan, at når man gerne vil fortryde sit køb og få pengene refunderet, skal man sende varerne retur. Eftersom du ikke har gemt varerne, er der ikke andet at gøre end at sende nye produkter til dig.

Hvis du føler du ikke fik et svar på et af dine spørgsmål, må vi bede dig om at skrive til os igen, da jeg ikke kan finde den ubesvarede e-mail fra dig. Det kan være vi ikke har modtaget den. Så vidt jeg kan se i vores system blev alle dine e-mails besvaret samme dag eller efterfølgende arbejdsdag.

Med venlig hilsen,
MyTrendyPhone
Mytrendyphone.dk

Røvrender så det står ud af begge øre!!!

Dette firma kan ikke anbefales til nogen at bruge. Vi bestiller en dell adapter til bærbar, går 3 dage så for vi den, men til vores store overraskelse har de sendt en forkert, den de har sendt er en meget meget dyrere adapter som ikke passer til vores dell, skal mundhugge og skændes med dem for at få dem til og æde returporto og betale den plus nu skal man vente i 14 dage på at få en ny. Fandme dårlig stil, hende jeg snakkede med var en arrogant skide svensker.

Samer Bedan und Line fand die Bewertung nützlich

Antwort von Mytrendyphone.dk

Jeg kan se, at du bestilte produktet d. 4. maj om aftenen, så din ordre blev først sendt dagen efter. At den ikke ankom før der var gået 3 dage, skyldes desværre en forsinkelse hos Post Danmark. Der er sket en stor fejl og du har fået et forkert produkt. Det beklager vi mange gange. Vi ville selvfølgelig have refunderet portoen, hvis du havde sendt produktet tilbage til os, da det er vores fejl. Men vi kan også forstå, at det ikke er den nemmeste løsning for dig. Derfor blev der sendt et nyt produkt til dig, samme dag da du kontaktede os (8. maj) sammen med en returkonvolut. Min kollega sendte også en mail til dig, hvor hun bekræfter dette. I dag har du kontaktet os og oplyst at den tilsendte oplader heller ikke passer. Vi har undersøgt sagen hos vores leverandør og det drejer sig om at vi har haft forkerte oplysninger. Fejlen er rettet på hjemmesiden, og du er velkommen til at sende produkterne tilbage og vi skal refundere hele beløbet til dig, da vi ikke kan tilbyde et andet produkt. Vi beklager ulejligheden rigtig mange gange.

God oplevelse.

Jeg fik min vare som bestilt til tiden. Den virker som den skal og passer fint.
Alt i alt en god oplevelse.

kundeserviceniveau

Deres side skriver at man kan ringe og få svar på sine spørgsmål. Det er dog helt almindelige kundeservicemedarbejdere, som ikke kunne svare på helt banale spørgsmål. 'Teknikerne' skal man maile til og afvente svar - det er ikke godt nok hvis man vil slå sig på at sælge tekniske produkter.

Line fand die Bewertung nützlich

Antwort von Mytrendyphone.dk

Da du ikke oplyste dit telefonnummer, kan vi ikke tjekke hvad det var du spurgte om, og som vores servicemedarbejder ikke kunne svare på.

Det er rigtigt, at det ikke er teknikere der arbejder i vores kundeservice, men vores kundeservicemedarbejdere har erfaring med forskellige slags spørgsmål og kender godt til produkterne. Der er dog stadigvæk nogle mere eller mindre specifikke forespørgsler, som kræver at de søger lidt efter svar og kontakter teknikerne. Det drejer sig f.eks. om montering af bilsæt og diverse kabler i biler, forskellige adaptere, eller de varer som vi ikke har i øjeblikket, men som vi måske har mulighed for at skaffe. Nogle gange må vi bede kunder om detaljer i forbindelse med deres forespørgsel, som de kan maile til os eller, hvis de kan, oplyse med det samme. Normalt bliver de kontaktet senere på dagen med et forslag til produkter.

Ingen dikkedarer

Hurtig ekspedition, lav pris og et produkt der fungerer

Hurtig handel

Bestilte en ny lader til min telefon. Havde den 2 dage efter bestilling. Kunne ikke gøres hurtigere.

Perfekt

Det var bare en fornøjelse at handle med mytrendyphone-dk