[REPLY]
Fik leveret varen på få dage god kommunikation med kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler hos Movizoo. dk
hurtig levering efter betaling så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der tak for god service.
Jeg bestilte en DVD film og er yderst tilfreds med købet.
Jeg fik varen med posten efter 3 dage helt fint.
Prisen på DVD var måske ikke de billigste sted men det er ikke meget det drejer sig om.
Jeg vil helt sikkert benytte mig af moviezoo.dk en anden gang.
Anders Thorsen
Bestilling nem tilgængelig. Helt klare betingelser. Ordreprocessen meget tydelig lige fra bestilling til levering - en virksomhed som 100 pct holder hvad de holder! Jeg køber hos dem igen ;-)
Fandt en film, billigt, som jeg havde ledt efter længe. Bestilte den, og havde den i postkassen at par dage senere. Super! :)
Det var nemt at bestille, og varen blev leveret hurtigt og effektivt
/Henrik
Jeg bestilte en DVD hos MovieZoo, og den kom hurtigt, gratis fragt, ingen problemer;-).
Det gør jeg gerne en anden gang.
Billige priser, hurtig betjening, fik filmen hurtigt (:
MZ193404
Nem bestilling, hurtig levering, intet at anmærke...
Købte en DVD. Super hurtig levering :-) Det kostede 0 kr. i forsendelse, det er godt nok imponerende og flot, at det kan lade sig gøre :-) rigtigt dejligt at man KUN skal betale for det, man køber og det er desuden til nogen gode priser, rigtigt godt sted at handle , de varmeste anbefalinger. .
Jeg har ingenting at klage over alt gik som lovet og forbavsende godt
Venligst Erik Krogh
Jeg bestilte film, og den kom. Så det gik fint. Jeg har ikke prøvet, hvordan det er, HVIS der er problemer.
Et køb der var lige efter bogen. Bestilte - betalte - modtog varen få dage efter.
MZ192911
Første gang jeg har handlet her, men helt sikkert et firma jeg vil bruge igen.
MZ192952
Jeg kan på det varmeste anbefale moviezoo. God overskuelig hjemmeside.
Leif Hansen Gudhjem.
Hos moviezoo foregår alt planmæsigt + det er portofrit
Jeg oplevede hurtig sagsbehandling af min bestilling, men jeg oplevede forlænget leveringstid. Ellers et godt sted.
Handel roligt hos MovieZoo, levering fra dag til dag, ingen leveringsomkostninger. Priser der matcher andres, måske endda under konkurrenternes.
Alt er som det skal være.
Bestilte en video, betalte via netbank og to dage efter lå den i min brevkasse. Hurtigt, nemt, effektivt og portofri. Kan anbefales
bestilte søndag og kom tirsdag så det var bare helt fint og så var det ovenikøbet portofrit :-)
Bestilling på hjemmesiden og levering med posten et par dage efter. Helt ok
Jeg syntes det var nemt at handle på Moviezoo. Det var hurtigt og nemt - og for at føje den til - bekvemt. Helt i top.
Jeg kan meddele Dem, at jeg har modtaget min bestilling, som De lovede og er yderst tilfreds!!!!
De bedste hilsner og ha' en god dag
fra
Christie Birgitt Debbie Millner
God hjemmeside, hurtig levering og der var ingen ekstra omkostninger.
God oplevelse.