We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Miinto Bewertung

Miinto Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Miinto denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Miinto 179
Durchschnittlich
6.4 von 10

179 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (179)

Super god betjening ;-)

De gange jeg har handlet på miinto har jeg fået den vare jeg har bestilt, for det meste ganske hurtigt. De butikker jeg har handlet med har været meget hjælpsomme. En prøvede en frakke for mig, en anden fik varen hjem fra Island - Tak Birna - så alt i alt en god service ..

Ausgewählter Bericht über Miinto

Miinto

Super service med et lille men

For ca. en uge siden købte jeg en vinterjakke på miinto.dk som jeg havde udset mig i en Sportmaster forretning i et indkøbscenter i Århus. Efter, at have læst de lidt blandede anmeldelser valgte jeg, at give virksomheden en chance og jeg må sige, at jeg er positiv overrasket.

Konceptet med, at man samler de forretninger som har en lagerbeholdning men måske ikke lige mulighed for, at oprette en webshop for den ene eller den anden grund er ret smart. På den måde kunne jeg spare i omegnen af ca. 300 kr. ift. den fysiske butik nede i byen og fik endda leveret jakken til døren.

Alt i alt super fin også mht. leveringstiden.

Nu til det lille men...

Jeg har vedhæftet et billede jeg tog af jakken i "forpakningen" da jeg kom hjem. Som det kan ses på billedet er den hverken forsvarligt indpakket og dermed ej heller beskyttet på en forsvarlig måde som man burde kunne forvente af en virksomhed.

I det her tilfælde er det nok Sportmaster i Århus som er ansvarlig for denne indpakning men posen har et påtryk som hedder Miinto og dermed er jeg i tvivl om i hvorvidt dette er noget som Miinto forsyner forretningerne med når de skal sende varerne eller om det er noget som disse selv står og har ansvar for.

Under alle omstændigheder er en tynd POSE lavet af samme slags som den ALDI-poserne er lavet af BESTEMT IKKE den standard, ej heller den måde man forsender en flere tusinder kroner dyre vinterjakke på!

Som det ses på billedet er der faktisk flere lettere skader efter forsendelsen i posen og denne nogle steder en smule åben. Ganger man det så med det faktum, at der nemt kan gå hul i det sarte materiale som jakken er lavet af eller denne blive permanent snavset til, så er jeg her dybt forarget og irriteret over denne forsendelsesmåde.

Den koster jer derfor en stjerne.

Ovenikøbet måtte jeg hente pakken i en af røg stinkende kiosk med tilhørende, åben spillehal hvilket heller ikke ville gøre en sådan jakke pænere mht. de lugtgener der opstår i forbindelse med dette. Heldigvis skete det dog ikke og jeg slap for problemet men de her ting er IKKE i orden og derfor får I altså kun fire stjerner.

Skulle det blive bedre en dag vil jeg dog gerne genoverveje min anmeldelse.

Luna B fand die Bewertung nützlich

Samme oplevelse.

Jeg har ikke modtaget min vare, efter jeg bestilte tre polo-shirts i onsdags.

Firmaet skal kontakte køberen, hvis de ikke kan opfylde deres egne betingelser vdr. levering.

Miinto

Har ikke modtaget min vare

Fik en mail fra miinto om at ordren var givet til butikken der solgte varen, osv.. og at butikken skulle godkende salget og at jeg derefter ville få bekræftelsesmail fra butikken -- har ikke hørt nærmere og ingen vare modtaget - men pengene kan de selvfølgelig godt finde ud af at hæve fra mig.
Jeg VIL IKKE bruge tid & penge på AT RINGE til butikken og spørge hvad der sker med ordren -- den slags er IKKE min opgave at gøre -- det er butikkens og miintos opgave at give mig besked om ordren.

Hej,

Jeg er lige ved at finde et trackingnummer til dig i forbindelse med denne.

Jeg kan se at det øjensynligt drejer sig om en ordrer bestilt i onsdags. Nu hvor der har været en helligdag i midten, kan det være det, som har gjort at det tager lidt tid.

Vi vil altid hellere end gerne hjælpe dig med at finde en status på en vare. Vi arbejder på et samarbejde, som gør at det bliver meget nemmere for dig at finde en status på lige præcist din vare.

Jeg vender tilbage til dig på mail.

kundeservicechef - miinto.dk

Godt udvalg

Samler en masse butikker og giver dermed mulighed for at købe billigt. God kundeservice:-)

dårlig lagerstyring

utrolig dårlig lagerstyring. jeg synes konceptet er fint, men det falder til jorden når ikke der er lagerstyring.
bestilte en odd molly coat der var sat ned fra 1899 til 245. hvilket kup! efter jeg har betalt, fortæller jeg det til en bekendt som bestiller samme jakke. hun får sin leveret efter et par dage, og jeg får efter 3 uger!!!! en mail at den desværre er udsolgt. har 1 uge efter købet kontaktet miintos kundeservice, som kunne fortælle at den måske var udsolgt, "men der var jo ikke trukket penge på mit kort, så det var jo ligemeget"

Malene fand die Bewertung nützlich

Super service, men..

Jeg har op til flere gange bestil noget på miinto.dk, hvor det har gået som smurt og pakkerne er kommet inden for få dage, stor tilfredshed! Oplevede dog her for leden at en pelsvest aldrig dukkede op, selvom pengene var fratrukket. Skrev til kundeservice og de tog straks kontakt til butikken, der stod for leveringen. Det er hurtig og effektiv kundeservice! Krydser alt hvad jeg kan for at jeg enten for vesten eller i det mindste pengene tilbage! :)

Hej Katharina,

Skulle der være det mindste med din vest, så hiv endeligt fat i os, og så følger vi op med det samme.

Kundeservicechef, miinto.dk

Godt udvalg - MEN RIGTIG DÅRLIG LAGERFØRELSE

Jeg har 3 gange oplevet at det jeg har bestilt ikke er på lager, til trods for at det står som "på lager", DETTE ER FOR DÅRLIGT. Butikkerne SKAL altså huske at tjekke deres varer og opdatere det efter hver handel- det er alm. forretnings logik og giver måske knap så mange utilfredse kunder.

Hej Brigitte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi gør alt hvad der står i vores magt, for at butikkerne har opdateret deres varelager. Desværre kan de til tider nå at sælge produktet i butikken inden de får fjernet produktet hos os.

Men der er lys forude. Vi arbejder på en løsning som gør, at butikkens varelager automatisk bliver opdateret hos os ud fra deres lagerstatus fra kassesystemet. Og den ligger heldigvis ikke så langt ude i fremtiden.

Vi tjener absolut intet på utilfredse og afviste kunder, så det har top prioritetet for os.

igen, tak for din ærlighed.

Kundeservicechef, miinto.dk

FANTASTISK!

Jeg er vildt imponeret af Miinto! Jeg bestilte en vare søndag aften og den var her tirsdag. Skoene jeg bestilte var desværre for små så jeg måtte sende dem tilbage. Det var super nemt at sende tilbage med Miinto. Pengene gik ind på min konto allerede næste dag, selvom jeg havde sendt pakken tilbage med b post. Jeg fik endda også pengene for forsendelsen tilbage. Jeg bestilte skoene igen i en anden størrelse samme dag kl. 16.30 og de var her sgu allerede dagen efter! Det er ikke sidste gang jeg handler ved Miinto!

Net-handel Miinto.dk

Helt fantastisk hurtig "betjening" og forsendelse :o) Super fin vare :o) Flot info fra start til slut :o) Kan kun anbefales herfra..

Hej Helle,

Hav en god dag.

Kundeservicechef, miinto,dk

køber aldring hos Miinto igen

Dårlig kundeservice når varen skal sendes retur og påstand om ikke modtaget varer retur.
Køber ALDRIG vare hos Miinto (Fit4run) igen.

god service men:

jeg bestilte en vare som var på tilbud omkring slutningen af feb og start af marts. Jeg fik dog aldrig varen, derfor kontaktede jeg kundeservice som gav mig god service og hurtig respons, hvilket er et plus. Men nu her i maj har jeg hverken fået vare eller penge retur.

Hurtig og effektiv service

Jeg bestilte tøj fra miinto.dk og varene blev leveret fra butikken Likelondon allerede dagen efter, super hurtigt og effektivt.
Priserne er gode, og jeg synes at konceptet er rigtig godt!
Man handler hurtigt på nettet, men støtter stadig de fysiske forretninger.
Jeg kan varmt anbefale andre at shoppe på miinto.dk !

Perfekt shopping online!

Jeg er yderst tilfreds med virksomheden Miinto! Første gang jeg brugte Miinto, var fordi jeg skulle bruge en nytårskjole... Hjemmesiden var overskuelig, og jeg fandt hurtigt drømmekjolen (som rent faktisk var til at betale)! Der er jo alt muligt lækkert tøj, i alle prisklasser! Og nemt og hurtigt at bestille :) Kjolen kom et par dage efter med posten- Og jeg elsker min kjole! Jeg fandt senere ud af at man kan bruge chatten til andet end teknisk support, man kan simpelthen få hjælp til at finde præcis den kjole eller sko man leder efter... Det er jo perfekt! En personlig shopper der hjælper over chatten :) Kan varmt anbefales!

Miinto

Tids- og porto røver og rigtig dårlig service

Jeg er en af dem der handler på nettet for at spare tid og tildels også penge. Så da jeg d. 1. maj manglede en lille lys skindtaske gik jeg straks på nettet, her fandt jeg Miinto's hjemmeside, udvalgte hurtig den taske jeg skulle bruge, her foruden var der lidt "impulskøb" for ca 700 kr ........ blev ved bestillingen pålagt 70 kr i porto .......nå, ja det var vel ok for de ting jeg havde bestilt.

Fik straks en bekræftigelse på købene pr. mail, så langt så godt. allerede d. 2. maj fik jeg bekræftelse på at den første ting var sendt, d. 3. maj bekræftelse på at nr. 2 vare var sendt ............. men d. 4 fik jeg så besked om at købet af de sidste 2 varer var var blevet afvist ........... og jeg skulle kontakte de 2 butikker som skulle havde leveret varene, først kontaktede jeg butik " Vanilla" som ikke forstod det for de havde den ønskede taske på lager, de mente så at jeg skulle gå på deres egen hjemmeside og bestille den .....og bruge ekstra tid og porto igen , nej tak ! Så kontaktede jeg næste butik " Sisters Point Amager" , efter lang vente/kø tid kom jeg endelig igennem MEN ingen vidste noget om noget som helst og henviste til at de næste dag vil få en til at kontakte mig .......... hvad de aldrig gjore..

Kontaktede så Maja ved "miinto" som lovede at undersøge sagen og ringe tilbage samme dag. der blev ikke ringet tilbage men jeg fik dog en mail hvor Maja lovede at vende tilbage næste formiddag ......... hørte så ikke mere fra hende ......... hvorefter jeg 3 dage i streg pr. mail rykkede for svar ......... fik ingen tilbagemelding hvorefter jeg i dag d. 11.maj ringede til hende. Hun kunne så meddele at jeg skulle gå på hjemmesiden og genbestille tasken hvis jeg ville have den ...........og den sidste vare desværre ikke kunne leveres .........

Hurra - Hurra ....... jeg skal bruge tasken i morgen d. 12 maj, så jeg er simpelthen nød til at kører til Horsens for at købe en taske, for jeg kan og vil da ikke igennem "møllen en gang til" og det vil jo også være for sent ........

SÅ resultatet er, istedet for at spare tid og penge har jeg brugt oseaner af tid på opfølgning, betalt en porto jeg under ingen omstændigheder ville havde betalt hvis jeg vidste at jeg ikke fik de bestilte/ønskede varer OG sidst men ikke mindst, den taske jeg skulle bruge kom aldrig .... men fik da lige brugt penge på "impulskøb" ( ja, det er så min egen fejl) OG ja, så "vandt jeg lige en tur til Horsens"

Flemming Madsen und Brigitte Malou Christensen fand die Bewertung nützlich

God og tillidsvækkende service

jeg bor i udlandet og savner det udvalg af sko jeg er vant til hjemmefra. Fandt Miinto og bestillte en masse sko, kvaliteter og størrelser som jeg kender og er fortrolig med. Fik en super behandling og god betjening af Casper :)

Virkelig dårlig oplevelse

Øv, jeg bliver nødt til at advare mod at handle hos Miinto. Synes kopnceptet er superfint, så det er ærgerligt det ikke fungerer i praksis.

Bestillte en Snob de Noblesse jakke til 2000 kr., fik en mail samme dag (lørdag) fra Miinto om, at ordren var sendt og accepteret. Jeg kunne se, at pengene blev trukket fra kontoen om mandagen, ergo måtte den være afsendt mandag (jvf. købeloven, det er ikke tilladt at trække penge før varen er afsendt http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Sager-og-praksis/Markedsfoeringsloven/Sager-efter-markedsfoeringsloven/ehandel/Traekning-af-penge-for-vare), så det var fint. Jeg ventede tålmodigt de 1-3 hverdage, som man nu skal, og som der stod i mailen jeg fik lørdag, og det er også helt fint.

Men da pakken ikke var kommet på 3. dagen (onsdag) ringede jeg til Miintos kundeservice, for at høre, om de kunne give mig track and trace på pakken, så jeg kunne se, hvor den befandt sig. Det kunne de ikke, og jeg fik besked om at væbne mig med tålmodighed, da den nok ville komme den efterfølgende dag (altså ikke indenfor de lovede 1-3 hverdage).

Det gjorde den ikke, og jeg kontaktede kundeservice igen torsdag. De ville tjekke sagen og vende tilbage inden kl. 16. Det gjorde de ikke, så jeg ringede op igen. Man kunne stadig ikke sige noget om, hvor min pakke er, men ville vende tilbage fredag formiddag. De kunne dog se, at den skulle være afsendt fra deres eget lager. De vendte ikke tilbage som lovet, så jeg ringede selv op IGEN, og nu kunne de pludselig se, at varen aldrig var afsendt, og de faktisk slet ikke havde den på lager, og dermed ikke kunne levere.

Så ikke alene har man trukket pengene før varen var afsendt, man har faktisk trukket penge for en vare man ikke havde på lager til at afsende, og selv om jeg i 2 dage har kontaktet Miinto adskillige gange, er det ikke før jeg selv ENDNU en gang kontakter dem, at man indrømmer fejlen og indvilliger i at tilbageføre mine penge.

Ét er, der sker fejl, og man ikke kan levere, det er helt OK i min verden. Men det er ikke OK at trække penge for noget, man ikke har afsendt, og det er slet ikke OK, at jeg selv skal kontakte Miinto for at få pengene tilbage for min vare, som de ikke kan levere (og det burde de jo have kunnet se allerede onsdag, da jeg første gang kontaktede dem, men blev bedt om at være lidt tålmodig).
Hvis de endelig skal bryde loven og trække penge for varer, der ikke er afsendt, så burde de i det mindste automatisk tilbageføre de penge, når de opdager de ikke kan levere varen.

Synes det er for dårligt og svindleragtigt, at det ikke er før jeg selv tager kontakt, at mine penge kommer retur. Nu er jeg virkelig spændt på, om de så rent faktisk er tilbage på kontoen på mandag...

Så jeg vil ikke anbefale Miinto.dk, tværtimod advare imod dem.

Tag istedet og brug en af de mange andre, der forhandler de samme varer, men har styr på det. Kan se herinde at jeg desværre ikke er ene med en dårlig oplevelse, så næste gang tjekker jeg Trustpilot inden køb.

Flemming Madsen, jette sommer, Cecilie und Brigitte Malou Christensen fand die Bewertung nützlich

Super oplevelse

Super hurtig levering, og fantastisk god service! Varen var 100% i orden. Fik hjælp af Casper fra Miintos kundeservice, og det var helt i top. Kan varmt anbefales!

Hej Jacob,

Tusind tak for anmeldelsen.

Der er et klap på skulderen på vej til Casper.

Hav en god dag,

Kun positivt

Som man jo kan fornemme er der stor forskel oplevelserne med miinto.dk - men i mit tilfælde har det været yderst positivt. Jeg havde set en trøje i en fysisk butik, men da størrelsen ikke var der tænke jeg at jeg ville prøve miinto!!

Alt er gået som man kunne håbe, jeg bestilte varen onsdag og har netop fået den leveret (mandag)... Varen var lige det jeg havde bestilt - så er bare super glad!!

Hvis man kunne lave noget om ville jeg foreslå at man oplyste hvem der var fragtmand, fx i den mail der sendes med bekræftelse på afsendelse - og så kunne man måske have en "intern" rating af de forskellige butikker som sælger gennem miinto - da der jo tydeligvis er stor forskel på de forskellige butikker!!

Hej Louise,

Tusind tak for din bedømmelse.

Vi arbejder på en løsning, så der kommer trackingnumrer på alle pakker fra os. Som det ser ud nu, så kan butikkerne selv vælge fragtfører og vælge om de vil indtaste det trackingnummer på pakken. Dette vil der blive strammet op på.

Hav en god dag.

Kundeservicechef - Miinto.dk

• Lærke
  • 11 Bewertungen

Modtog forkert vare

Var blevet advaret imod miinto, inden jeg handlede der. Og ganske rigtigt... Havde bestilt en par nike free træningssko, og modtog dem i en helt anden farve end den, jeg havde bestilt. Virkelig irriterende at jeg nu skal til at sende skoene retur, for at få hvad jeg i første omgang bestilte. Sidste gang jeg køber hos miinto....

jette sommer und Brigitte Malou Christensen fand die Bewertung nützlich

Hej Lærke,

Jeg beklager meget den oplevelse som du har haft hos os.

Det er de samarbejdende butikker som sender dig de bestilte varer. Jeg skal selvfølgeligt sørge for at vi kontakter Sportmaster, så du kan få den rigtige vare. Og selvfølgeligt skal dette ikke have ekstra omkostninger for dig.

• K.L.
  • 3 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Fantastisk god og hurtig service!

Jeg bestilte tøj om formiddagen, og da jeg kom hjem fra arbejde dagen efter lå der en pakke til mig i postkassen... Og der var endda en lille håndskreven hilsen med fra butikken - god stil!

Jeg har intet negativt at sige om Miinto.dk og vil derfor uden tøven give mine varmeste anbefalinger videre.

Det er absolut ikke sidste gang at jeg handler hos Miinto.dk

Hav en dejlig dag.

Miinto

Det var en glæde at handle hos Miinto!

Jeg var på udkig efter en morgenkåbe til rimelige penge, og der var miinto en kæmpe hjælp! Jeg bestilte, og et par dage efter havde jeg pakken ved døren. Der var ingen problemer og der var god service ved de mails, som jeg fik sendt under rejsen for min pakke. Jeg er meget tilfreds!
Jeg vil helt sikkert besøge miinto's hjemmeside igen, der var et STORT udvalg, og mange gode tilbud!

Hej Camilla,

alt i orden

Bestilte 3 varer og modtog det bestilte indenfor 1-3 dage som lovet.
Ville dog ønske, at man kunne spare fragt + ekspedition ved bestillinger over 5-600 kr. Her er miinto dyrere end de fleste...

Hej Britta,

Vi kigger i øjeblikket på måder, hvor vi kan minimere omkostningerne på fragt for vores samhandlende butikker. Dette skulle jo også gerne gøre at vi kan sænke prisen. Butikkerne deler fragten, hvis man bestiller flere steder fra, så hvis man tænker på at man bestiller fra flere butikker, så er det vel også lidt billigt ;-)

Miinto.dk

• manja
  • 8 Bewertungen

hurtig levering

bestilte 2 varer - som kom fra 2 forskellige butikker.
fik mailoplysning med at varerne kom fra 2 forskellige butikker, og mail igen med track & trace fra butikkerne.
jeg havde de oplysninger jeg skulle bruge - og god service hos den ene butik da jeg ringede fordi den ene vare var for lille.
varen er nu sendt retur - og krydser så fingre for at det går lige så hurtigt med at få pengene retur.

Hej Manja,

• Kunde
  • 9 Bewertungen

Ingen lagerstyring

Jeg bestilte for en uge siden nogle sko. Dd. har jeg istedet for at modtage skoene som lovet, modtaget en mail om, at de ikke har den i den rette størrelse, til trods for at den var tilgængelig på hjemmesiden, da jeg bestilte.
For mig er det vigtigt, at forretninger på Internettet ikke skilter med varer, der reelt ikke er tilgængelige, og med de mange valgmulighederr man har som kunde, vil jeg fremover vælge miinto fra og undgå ærgelse.

jette sommer und Brigitte Malou Christensen fand die Bewertung nützlich

Hej,

Vi arbejder rigtigt hårdt på at forbedre den oplevelse I har hos os som brugere.

Mange butikker synkroniserer automatisk deres varelager op imod os hver eneste dag. Dog kan de mellem disse synkroniseringer desværre løbe ind i at de når at sælge den i butikken i mellemtiden. Vores udvikling er i skrivende stund i gang med at udvikle et API til butikkerne, som gør dette endnu nemmere.

Jeg håber vi har chancen for at gøre det bedre en anden gang.

• Bettina
  • Bettina
  • Holstebro, DK
  • 4 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Nemt, forholdsvis billigt, smart koncept... MEN!

Jeg har det bedst med at mine bestillinger bliver sendt i samme omgang. Så jeg fandt først ud af efter min første del af bestillingen kom 2 dage efter (helt vildt fedt!), men nu sidder jeg og venter på at 2 af tingene bliver "godkendt" af butikkerne, og jeg bestilte det for 5 dage siden.. MEN! Jeg har fået afvist en ordre og skal nu til at genbestille hvis jeg vil have noget fra dem, til fuldstændig samme pris og som de har på lager... Det trækker bare 2 stjerner ned, fordi det er bare så uproffesionelt, og det med at de ikke bruger Track & Trace gør det bare en anelse mere frustrerende.

Så konceptet, siden og priserne er faktisk helt okay :-)
- Men leveringen og de forskellige butikker hvor de sender fra,
det er simpelthen en ommer!

Nemt og hurtigt!

Fandt hurtigt de sko jeg ledte efter. 2 dage efter kom de med posten. Alt som det skulle være! Kan klart anbefales.

Meget utilfreds.

Det er uadtil et fint koncept ved at samle en masse online butikker på et sted. Men det fungere simpelthen ikke. Bestilte 3 T-shirts og fik en mail EFTER pakken var sendt om at en af t-shirt'sne ikke var i den valgte størrelse. Så jeg kunne ikke nå at få noget andet med, efter 3-4 opringninger fik jeg dem til at betale fragten for de nye pakke. MEN IGEN skete det samme og de havde igen ikke varen i den valgte størrelse.

Siden er simpelthen ikke opdateret. De gaber nok over for meget..

Gå udenom hvis du ikke har 14 dage til du behøver din vare.. :(

Miinto

forkert levering og stadig med alarm i skoene

Jeg bestilte i torsdags nye sko ved miinto.dk da jeg kunne spare ca 250,-

Så frem til at modtage dem, men da de ikke var kommet fredag og via tracking nr bare stod stille ved GLS centralen i Taastrup ringede jeg til dem, hvor de sagde at pakken endnu ikke var afsendt, men jeg skulle modtage den på en pakkeshop. Jeg regnede egentlig med at modtage paken hjemme når jeg nu vælger at betale fragt, men nej den blev så sendt direkte til en pakkeshop.

Det virkelig irriterende er så at jeg har en pakkeshop på den anden side af vejen, kan se den ud af mit vindue, men nej nej her får jeg ikke leveret min pakke, jeg skal sku kører til en landsby uden for byen for at hente min pakke, satme ringe service !.

Da jeg så kommer ud til den bette landsby (på motorcykel) vil jeg egentlig skifte de gamle ud med de nye, men så sidder der stadig en alarm i skoene.

Jeg vælger IGEN at ringe og bliver bedt om at sende varen retur og få den åbnet, men hvor er min besparelse efterhånden i både transport og tid ?

De siger iøvrigt også om jeg ikke bare kan gå ned i en butik og få alarmen taget af i min by, kommer jeg i anden butik med en sko med alarm, vil de sku da tro jeg har stjålet mine nye sko.

De har dog nu lovet at sende nye snørebånd så jeg kan slippe alarmen af de andre og sætte nye snørebånd i.

Jeg handler ALDRIG hos miinto.dk igen om de så har 50% rabat i forhold til andre steder online

jeg hopper hermed tilbage til [link]

Værste online oplevelse!

Kan ikke anbefale miinto.dk, de bruger GLS uden pakkeshop løsning. Dvs. du skal være hjemme mellem 8 og 16! Når du så skal aftale re-levering ved GLS er der en ventetid på over 25 min i telefonen!! Købte et par handsker i str. M, men fik leveret et par i str. XXL/XXXL!! Kundeservice er en joke! Skrev en mail for 6 døgn siden til dem, men har endnu ikke modtaget svar! De skulle måske svare deres kunder, i stedet for at opdatere deres facebook side 6-7 gange i døgnet!!!

Theis Sigbert Helmar Jensen und jette sommer fand die Bewertung nützlich

Hej Morten,

Jeg har endeligt fundet din mail frem. Den havde desværre glemt sig i flytterodet. Det må jeg desværre tage på mine skuldre.

men jeg har svaret dig derinde.

Rod

Jeg bestilte 10 forskellige varer fra Miinto (5000 kr.), den første vare ankom allerede 1 dag efter, et par sko ankom 2 dage efter, men var desværre sendt i en forkerte størrelse, en forhandler ringede og sagde at et par boxershorts var udsolgt, men jeg kunne få et par andre i en anden farve og 3 varer blev afvist fra forhandlerne.

Synes det er ærgeligt at sitet slet ikke er opdateret vedr. hvad der er udsolgt i butikkerne og at man efterfølgende skal bruge så meget tid med forskellige forhandlere.

Ideen med at samle 400 forhandlere under èt tag virker smart, men fungere ikke i praksis

Vil ikke handle der mere

Virker ikke helt troværdigt

Jeg synes den måde forretningen fungere på virker lidt underlige. Havde bestilt tre ting og fik dem tilsendt fra hver sit firma. Den første pakke var en kjole, hvor der var røget en knap af + at den var fyldt med pletter som jeg troede bare kunne vaskes af, men skulle ikke have været så godtroende og bare have sendt kjolen direkte tilbage.

Hej Sine,

Tak for din bedømmelse.

Det tøj som du køber igennem os skal selvfølgeligt være helt i top når du modtager det. Hvis du - Eller andre - skulle opleve lignende, så vil jeg håbe at I kontakter os, hvis I skulle opleve lignende, så vi kan bringe orden i sagen.

Dette er selvfølgeligt på ingen måde sådan at vi vil fremstå.

Thomas

Miinto

Alt for mange problemer med min ordre

Jeg vil godt starte med at sige at jeg tror jeg har været meget uheldig! Jeg fik et gavekort til miinto.dk og de havde rigtig mange flotte ting, så jeg var helt hooked og fandt to bluser som jeg måtte eje.
Da jeg skulle betale med gavekortet var det mindre end 500 kr, da man ikke kan betale portoen med sit gavekort, det er hvad det er og det var okay, efter betaling fik jeg mail om at mine ordre var afsendt, problemet var at der aldrig ankom noget.
Jeg kontaktede kundeservice via mail og fik at vide at de ville kigge på det men et par uger efter fik jeg en mail om at min sag var lukket. Det kunne jeg ikke forstå og skrev en mail til kundeservice igen.

Der gik ca 3 uger før jeg igen fik svar, her fik jeg så et nyt gavekort, som jeg fandt ud af var på ca 70 kr. Det kunne jeg ikke forstå og kontaktede dem igen. Det lykkedes mig dog endelig efter ca. 2 måneder fra min første ordre at få et nyt gavekort, hvor jeg jo så igen skulle betale porto for mine nye produkter.

Jeg er dog meget glad for det nye tøj jeg købte, da det for anden gang lykkedes.
Men kundeservicen har simpelthen været for langsom og jeg synes ikke jeg fik nok at vide.
Jeg ved godt at jeg har været meget uheldig, men det gør at jeg ikke kan overskue at bestille noget igen.
Sorry.

Hej Anja,

Du skal ikke undskylde for at du ikke har været tilfreds. Det skal vi.

Vi er ved at omstrukturere vores kundeservice en smule for at kunne optimere svartiderne i forhold til kunderne. I den forbindelse har vi også skiftet system for at kunne optimere dette.

Hvis vi en gang skulle få chancen igen, håber og tror jeg vi kan gøre det bedre.

Miinto

Nemt og bekvemt men ikke gennemført

Jeg bestilte en relativ stor ordre for mange forskellige butikker og fik tingene leveret uden problemer, miinto.dk er en god ide og er umiddelbart godt gennemført.

Dog er min oplevelse at butikkerne ikke helt lever op til det samme service niveau som Miinto, men i sidste ende er det miinto som er ansigtet ud af til fra mit synspunkt. Så når de enkelte butikker er langsomme til at svare på mails, ikke følger op på retuneringer osv. så får jeg i en dårlig oplevelse som helhed.

Jeg ved ikke om jeg kommer til at bruge miinto igen, måske hvis jeg følte mig mere sikker som bruger at der var en struktur hele vejen rundt og jeg viste jeg kunne forvente en eller anden form for gennemgående sikkerhed og service niveau lige meget hvilken butik jeg handlede med igennem miinto.

- Aleksander

Super service!!!

Imponerende god service! Lyn hurtigt levering :)
Der var da ikke første gang jeg bestilt noget fra Miinto, første gang, blev jeg, desværre nød til at sende noget tilbage, pga forket str., jeg ha bestilt, fik pengene retur på mit konto med det samme. Fin side, nemt at finde ud af det, godt kundeservice. Det er i hver fald ikke den sidste gang at jeg handler her :)
Varmt anbefales :)

Hav en rigtig god dag,

Hurtigere end lynet..

Var noget skeptisk, da jeg så de andre anmeldelser. Men bluserne var jo fine og jeg sprang ud i det..
Det er helt vildt så hurtigt jeg fik mine varer (1dag?). Jeg troede ikke det var muligt for Post Danmark, når jeg nu bor i et fjernt hjørne af kongeriget.
Imponerende og nemt!

Hej Ann,

Skuffet over hjemmesiden

Kigger i outlet shoppen, laver en søgning, med størst rabat, og første vare jeg finder, er ikke en gang til salg. Finder flere vare som ikke er til salg mere, virker som om at der flere problemer på hjemmesiden og man ikke har fået nogle til at gå den igennem efterfølgende.

Hej Claus,

Vi sørger for at shoppen bliver opdateret løbende. Mange butikker kører med et automatisk feed.

Vi er ved at opdatere mulighederne butikkerne, så dette bliver nemmere for dem at holde det opdateret. Så det har også fokus for os.

Kundeservicechef - miinto.dk

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen