We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

MainSport Bewertung

MainSport Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von MainSport denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von MainSport 40
Gut
8.8 von 10

40 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (40)

Positiv oplevelse

Oplevelsen på websiden var ok, den personlige kontakt vedr. størrelse var høflig og informativ, og leveringen var punktlig. Jeg er meget tilfreds med hele købet.

Ausgewählter Bericht über MainSport

Rigtig god service!!

Købte et bat til billige penge, i god kvalitet
-Modtog det med posten dagen efter:)
Fik utrolig god service både på mail og da jeg ringede på deres firma nummer!

Kan helt sikkert anbefales:)

Ok.

Varen og prisen fejlede bestemt ikke noget, men en leveringstid på 7 dage, for en vare man har på lager, er simpelthen for lang tid til en topkarakter.

• Anni
  • Verifizierter Kunde

Hurtig ekspedition - manglende info undervejs

Jeg kunne godt have brugt lidt information undervejs, hvornår pakken cirka ville komme frem, så jeg ikke skulle sidde klistret til mit hjem i flere dage. Ellers god behandling.

OK service,hurtig levering

God oplevelse og hurtig betjening

• Lene

Alt fungerer fint.

Nemt at bestille og levering til tiden

MainSport

hurtig levering, til ok pris

Fin vare, synes måske hjemmesiden trænger til et ansigtsløft

Udmærket

jeg er udmærket tilfreds.

• Luni
  • Verifizierter Kunde

God pris og hurtig levering

Nemt at gå til, sikker betaling, og hurtig levering.. det var en fornøjelse...!

MainSport

5 stjerne - ingen tvivl om det.

Ingenting at klage over.......

• Jeanne
  • 4 Bewertungen

Fin fin handel

Bestilling via nettet forløb uden problemer. Hurtig og sikker handel og bestemt billige priser og stort udvalg. Kan varmt anbefales til andre

MainSport

Køb endelig løs - kvalitet og pris, super

Trods varen var forsinket, skal firmaet have topkarakter, grundet god information. varen svarer til det bestilte og kom på den dato, hvor Mainsport havde lovet det

Meget tilfreds

Produkt jeg hade bestilt kom hurtigt og var i orden.

ganske udemærket

Var tilfreds med servicen, men selve produktet var lidt skuffende sat op mod prisen...

super super super.

Dejlig traktor vi har fået, ingen problemer overhovedet og bette mand blev super glad da han pakkede den op juleaften:-)...

Gode priser, god service

Kan anbefales. God service, og det leverede til den lovede tid;o)) Handler gerne hos dem igen.

God service, hurtig levering

Det var let at købe varen inde på deres web shop og de leveret meget hurtigt samt uden problemer.

Perfekt bestilling

Perfekt bestilling

Perfekt levering og service

Købte julegaver som blev leveret på dag 2, virkelig en god service. Gaverne faldt også i god jord, intet skulle byttes. Det må blive 5 grønne stjerner.

MainSport

Hurtig levering og kanon service

De havde ikke den varer som jeg bestilte. Men jeg fik en mail med diverse alternativer som de kunne tilbyde istedet for. Fik en lidt dyere model til samme pris som den oprindelige vare.

Ekstremt godt !!

Jeg har nu haft 3 virkelig gode og upåklagelige oplevelser ved at handle hos MainSport. De fortjener stor ros for en super service og nogle gode billige varer som leveres til tiden.
Kort sagt - EKSTREMT GODT

Usædvanlig god service

Jeg havde først købt en CAT-traktor, som blev leveret meget hurtigt. Herefter ville jeg gerne have en trailer til den, men den var ikke i Mainsport's sortiment og producenten leverede ikke løse trailere. Alligevel formåede MainSport atovertale producenten om at gøre en undtagelse. I hele forløbet blev jeg løbende holdt underrettet på mail fra MainSport.

MEGET fin service og jeg kan varmt anbefale at handle hos MainSport.

God pris og god service

Jeg har nu handlet flere gange hos www.mainsport.dk og hver gang har de leveret hurtigt til en god pris.
Kan klart anbefale mainsport.
Vh.
Morten

• Lars
  • København, DK
  • 1 Bewertung

Fleksibel service, god vare til god pris

Jeg er meget tilfreds med mine Jofa Super Copa 61 fodboldstøvler. Det er et glimrende køb som jeg kun kan anbefale.
Man kan fint vælge en størelse der svarer til hvad man bruger i normale sko - en god ikke for smal støvle.

Ingen problemer - god pris

6 telte
Det havde kun 5 af den ønskede slags og så fik jeg et dyrere til samme pris :-)

Godt til prisen

Jeg købte et billigt baseball bat. Det var ikke kønt men det var fint til prisen

Varen leveret som aftalt og alt ok

Varen leveret som aftalt og alt ok

Alt var faktisk ok

I kan trygt handle på siden Mainsport.....

MainSport

Korrekt berskrivelse af varen og hurtig levering.

Den bestilte vare passede perfekt og var fuldstændig som beskrevet.
Let at bestille.
Super hurtig levering.

MainSport

Jeg har været godt tilfreds

Vi var ikke hjemme da pakken kom, men vi fik den leveret
der hvor min mand arbejdede, den kom som aftalt.

Det var bare super.

Sonja Nielsen Juelsminde.

Let og overskuelig

Det var let at finde frem til det man ville købe. Bestillingen og betalingen var let at gennemføre. Da jeg bestilte midt i deres ferielukning, gjorde de meget ud af at oplys mig om hvornår de åbnede igen, så jeg ikke gik og frygtede at de havde glemt min bestilling.

• Anders
  • 2 Bewertungen

God service

God og venlig betjening. Min pakke kom til tiden og med det rette indhold : )

MainSport

Det fungerer simpelthen bare!

Den varer jeg havde bestilt via hjemmesiden viste sig at skulle byttes. Ringede og fik vejledning, der var absolut ingen problemer med at få byttet til en mindre str. Varen kom få dage efter. Den sidder perfekt og jeg har aldrig haft så god en sportsbh. Vil til hver en tid anbefale MainSport.dk

God

man kunne godt meddele på hjemmesiden når der er ferie lukket. Samt på mobilsvar kunne godt ligge en meddelse, om det samme.
Hilsen Børge Karberg.

Antwort von MainSport

Hej Børge

Da vi holdt ferielukket informerede vi faktisk om det på forsiden af vores hjemmeside, samt på ordrebekræftelserne der automatisk blev sendt ud til de kunder som bestilte i denne periode.
Næste gang informerer vi også om det på vores telefonsvarer.

Tak for inputtet.

Med venlig hilsen
MainSport.dk

MainSport

Hurtig og problemfri handel.

Mainsport kan kun anbefales.
Stort udvalg, lave priser og hurtig ekspedition.

SÅDAN

Fantastisk service, lave priser og hurtig levering.

Så kort og godt kan det siges om denne internetforretning.

Jeg handler der helt sikkert igen.

MainSport

Tak for god service og super kundebetjening!

Bestilte i marts md. 2011 John Deere pedaltraktor til mit barnebarns 2 års fødselsdag. Traktoren kunne imidlertid ikke nå frem inden fødselsdagen. Efter behagelig samtale blev ordren annulleret og pengene tilbageført samme dag.
Tak for det.

Sonja Damgaard Larsen

MainSport

Super service og hurtig levering

Har købt et par fodboldstøvler og benskinner hos mainsport.dk.
Jeg havde et par spørgsmål til varen og fik fin rådgivning over telefonen.
2 dage efter havde jeg mine nye støvler og skinner. Tak for god service !

Endnu engang SUPER...

For knap et år siden handlede jeg hos MainSport.dk med stor tilfredshed. Da jeg nu igen skulle bruge noget sportsudstyr valgte jeg at handle der igen og endnu engang var alt tip top.

Tusind tak for god service, hurtig levering og en brugervenlig god shop.

Jens Peter

hurtigt og nemt

dejlig nemt og hurtig betjening fra mainsport. Bestilte varene den 27/7, modtog en ordrebekræftigelse på mail og 2 dage senere fik jeg en mail om at varen var pakke. Samme dag modtag jeg mine varer.
Kan absolut ikke sætte en finger på den handel, tak for det

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen