[REPLY]
fået en rigtig god behandling i forbindelse med ombytning
Varen var hurtigt ved min dør, og det var det jeg havde brug for. Informationerne pr. mail gjorde det let og overskueligt at følge varen.
Fuldt ud tilfreds med varen, prisen, information og forsendelse!
Fandt en rygsæk 100 kr billigere end andre. Ekspedition meget hurtig. Til gengæld var det lidt af et tilfælde at jeg fandt webshoppen.
Jeg købte bundmaling til min båd.Prisen var OK. Jeg bestilte en lørdag, og malingen blev leveret med pakkepost tirsdag.
Det var et rigtig godt tilbud. Bestilt fredag og afsendt lørdag.
Seriøst firma, hurtig levering, ok pris!
Super god service. Hurtig kontakt med telefonopringning da mit produkt ikke var på lager. Opkaldet gik på om jeg ville aflyse ordren eller have den aktiv, selv om varen først kom til efteråret.
Kan anbefale leverandøren. Det har været en god oplevelse at være kunde :-)
Jeg ringer og Lindberg finder varen , jeg betaler og de sender varen kl 16 nul dut og næstemorgen har jeg den medst fantastiske anorak som min søn bliver Så glad for - fedt at internet handlen virker nogensteder.
Surfede nettet for at finde bedste pris. Fandt den her. Bestilte varen om aftenen, afsendt næste dag og var fremme dagen efter.
Alt er indtil videre forløbet som forventet.
Varer på lager - hurtig levering o.s.v.
Svend
Rigtigt gode priser, flot hjemmeside og god betjening. Kommer helt sikkert til at handle her igen. :)
fik en fed taske til en god pris, haglofs pro medium, til 450 kr med forsendelse, sidder kanon godt til ryggen, yderst tilfreds, og rigtig god kundeservice
God service og hurtig afsending. Kan varmt anbefales.
Allvin
Et opkald pr. telefon kl. 16:24 med en lagerforespørgsel ,- fem minutter senere tilbagemelding : "Varen kan afsendes herfra så den er fremme med Post Danmark hos dig imorgen hvis du går på nettet nu". Fulgte opfordringen og modtog varen 16 timer senere-, perfekt emballeret -og til en særdeles favorabel pris (kikkert).
Fremragende respons.
Super hurtig og god service og levering. En god oplevelse og handle her
Dette er min første negative anmeldelse ....
Havde først ringet for at høre, om en jakke var på lager (selv om det fremgik, at alle str. og farver var på lager) - for en sikkerheds skyld - hvilket jeg blev bekræftet i.
Da jeg - over nettet - bestiller og betaler, får jeg et par dage efter tlf. besked om, at den ikke er på lager.
Herefter kan jeg se, at lageret er blevet opdateret. Det er ærgerligt, at dette ikke sker løbende!
(Heldigvis har jeg fundet jakken 540 kr. billigere et andet sted)
Lindberg havde de produkter jeg skulle bruge - dog synes jeg webbutikken var lidt svær at finde rundt i.
Priserne er konkurrencedygtige.
Træls at mine vare ikke blev sendt til den aftalte adresse
Bedste anbefaler herfra! Inget negativ at sige, alt perfekt!
Thomas
*****
Venlig, hurtig, præcis!
EP - Silkeborg
Når man noterer et ønske om en vare, der ikke findes på hjemmesiden, får man lynhurtig respons pr. telefon og varen vedlægges ordren med særskilt fakturering. Dag til dag levering med orientering pr. mail om forsendelses status. Venlig og sagkyndig betjening. En sammenligning med konkurerende firmaer viser, at man får varen til en god pris. Med andre ord en fantastisk leverandør. Intet mindre!
Hurtigt svar på spørgsmål og levering af varen.
Jeg har igen købt Fjällraven hos Lindberg. Sparede 300 dkr. pr. par busker ifht. de kendte friluftsbutikker! Fik bukserne dagen efter bestillingen ;)))
Håber Lindberg vil importerer outdoor mrk. "Mountain Hardwear".
. kan ikke gøres bedre, - absolut at anbefale!
Nemt at bestille på hjemmesiden, god service medorientering om hvor langt din vare er i systemet, hurtig levering
Fik levering 2 dage efter bestilling,
God hjemmeside og levering fungerede fint, dog var den ene bøtte maling bulet men det betyder ingenting da bøtten smides ud når den er tom
Bestilte en Haglöf rygsæk til 400,- (Normalpris 600,-) om aftenen. Modtog en mail næste formiddag om at den var afsendt. Modtog samme eftermiddag en opringning om, at der desværre var sket en fejl med pakken, men at de ville sende en ny med det samme. Modtog min rygsæk næste middag som lovet. Glade kunder kommer tilbage igen :-) Vil kigge forbi butikken ved lejlighed.
Købte et par bukser ca. 10 % billigere end andre steder på nettet. 2,5 dags leveringstid, hvoraf den ene var en søndag. Kan klart anbefale at handle her.
Levering dagen efter bestilling, kan ikke gøres bedre. God pris og fuld tilfredshed.
Rigtig fin oplevelse. Dog er man lidt forbeholden overfor hjemmesidens troværdighed. Kunne designes bedre :)
Levering efter 2½ døgn - kun postvæsenet forsinkede pakken. Fair pris. 6 stjerner med pil op.
Hurtig og effektiv service, og en herlig pakke med et par overraskelser i også. Mange tak for det :-)
Alt forløb meget tilfredsstillende. Meget fint
Fin hjemmeside
Fin respons på vores ordre.
Har lagt ordre fredag aften og fik allerede besked lørdag, at nu var pakken på vej.
Den blev leveret mandag - så kan man ikke forlange mere.
Super godt firma.
Lindberg giver en god betjening ved køb i forretningen og hvad de ikke har bliver fremskaffet.
Deres hjemmeside er overskuelig og jeg har aldrig købt et produkt her som ikke var tilstede i forretningen. Du kan selv afhente den forudbestilte vare og ligeledes betale ved afhentningen.
Jeg kan kun anbefaleLindberg.
Det var en go' handel - god pris og hurtig forsendelse.
Jeg har handlet bukser på nettet. Det var en god og kvik handel, jeg gjorde der! : 0 )