We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Libris Bewertung

Libris Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Libris denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Libris 7
Gut
7.4 von 10

7 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (7)

libris.dk

Libris.dk har ikke den allerhurtigste hastighed på afsendelse af varer. 3 point.

Ausgewählter Bericht über Libris

Det virker bare..

Uanset om man køber fysiske hæfter eller e-bøger virker det bare og priserne er rigtig fornuftige..

Desuden er hæfterne rigtig godt beskrevet, på et niveau hvor alle kan være med, har selv brugt dem en hel del, både som et supplement til min uddannelse men også til egen interesse, og det er lige til at gå til..

• Kim
  • Risskov, DK
  • 10 Bewertungen

Hurtigere end boghandlen

Godt overskueligt website. Bøgerne kom hurtigt frem uden problemer af nogen art. Papirfaktura var vedlagt så man kunne få chefen til at refundere udlægget på fagbøgerne.

Libris

Nemt og simpelt website - hurtig levering

Jeg kan varmt anbefale Libris og deres serie af mindre opslagsbøger.

Nemt at bestille og hurtigt leveret.

Super let

Dette er et genialt site.
Jeg har bestilt en masse E-bøger derinde og alle gange er de kommet hurtigt.
Dejlig let navigering og søgning..
Jeg kom ved en fejl til at bestille en forkert bog, og skrev derved til deres salgs afdeling og gik den afbestilt uden problemer.

Den er hermed anbefalet!

Libris

Rigtig god butik, god service, hurtig levering, stort udvalg og priser man kan forholde sig til.
Jeg har købt mange bøger her, og det vil jeg blive ved med.

Libris

Billig og hurtig levering.

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen