[REPLY]
Nemt og hurtigt, fik det jeg bad om og meget hurtigt. De var billigst på prisen og da varen er det samme så blev det her jeg handlede.
Levering til aftalt tid.
jeg havde brug for en ny opvaskemaskine, da den gamle ikke kunne mere og det var vigtigt at jeg fik en ny så hurtigt som muligt, jeg tjekkede trustpilot og læste at lavprishvidevarer.dk var et godt sted at købe hvidevarer, jeg bestilte den i weekenden og tirsdag var den leveret på min adresse, det er altså troværdighed der vil noget, jeg kan kun bakke op omkring de mange tilfredse kunder
levering lige til døren, god service hvis de skal sætte det til og tag det gamle med. :-)
Købet gik let og smertefrit og levering skete på den aftalte dato så alt i alt en meget positiv oplevelse
Fin og hurtig betjening, god pris - hurtig levering ved døren - det betyder en "glad og tilfreds kone" - så er livet sgu let.
Lavprishvidevarer har leveret et super godt gaskomfur til os. Vi fandt det på nettet men var en lille smule i tvivl om tilbehøret. Så vi kontaktede en medarbejder pr. telefonen og fik hjælp. Bestilte komfuret og næste dag stod det hjemme ved os.
billigste sted vi har kunne fnde for vores nye opvaskemaskine,betaling gik uden problemer og varen blev leveret til aftalte tid.
Let at bestille og betale. Ordrebekræftelsen kom hurtigt på mail, ligeledes faktura, og leveringstidspunkt blev overholdtrtigt.
Vi fandt det vi skulle bruge til lav pris. Leveret den dag vi ønskede, fragtfrit. Så vi er tilfreds.
Søgte nyt køleskab, gik online og søgte efter produkt efter mine specifikationer. Lavede derefter søgning hvor det kunne fås billigst og det var hos lavprishvidevarer.dk.
Hjemmesiden er nem og overskuelig, pice of cake at bestille hvad man vil have.
Mulighed for selv at bestemme leverings dagen, så man er sikker på at være hjemme når varen leveres.
Det har alt i alt været en rigtig fin oplevelse at handle hos lavprishvidevarer.dk og kan varmt anbefales.
Vi bestilte inden for samme uge et køleskab til levering om fredagen (efter kr. himmelfart). Super pris (bedste vi kunne finde) og levering til tiden og som aftalt.
Ingen forbehold mod at anbefale andre www.lavprishvidevarer.dk
Over alt forventning . Nem hjemmeside, gode priser, levering til tiden og fin service . Kan varmt anbefale Lavprishvidevarer .
Super betjening, hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside helt frem til og med betaling. Hurtig levering som lovet på tid og sted, professionelt.
Vil til en hver tid anbefale hjemmeside og firma.
Joe Larsen
Nemt at handle med lavprishvidevarer - og tingene kom til tiden - og til aftalt pris.
Min bedste anbefaling
Bestilling dagen før og gratis levering ved kantstenen. Ovenikøbet til markedets laveste pris. Det er et udtryk for overbevisende og rigtig god service
nemt og hurtigt at bestille, levering var perfekt. Fragtmanden ringede tidlig morgen, og informerede om i hvilket tidsrum han ville ankomme.
bestilte køleskabet søndag eftermiddag, fik det leveret tirsdag morgen. sparrede kr. 700,00 i forhold til de ander udbyder på nettet. Eneste minus var at billedet af køleskabet på hjemmesiden ikke stemmer overens med det bestilte køleskab, dog skal der siges at det var det rigtige køleskab der blev leveret. Jeg har gjordt dem opmærksom på dette, men her 10 dage sener er det stadig ikke blevet rettet. Jeg har også talt med kundeservice, men hun så det ikke som et problem!!
Alt i orden. God pris. God service på live-chat. Leveret som aftalt.
har kun haft problemer med denne site vi bestiller en ovn med pyrolyse og udtræksskinner men det viser sig at denne ovn er forkert tekstede så vi for tilsendt en ovn uden dette, så finder vi en anden ovn efter at vi har klaget over dette vi får dog et nedslag i prisen på 1000kr.alså en ovn til 4200kr, kan vi så købe til 3200kr.hvis vi vælger at beholde den men vi vælger at finde en ny istedet med pyrolyse og udtræksskinner så finder vi en gram istedet men dette viser sig også at være forkert tekstede da vi ringer til deres service afdeling kan de ikke komme på deres intranet, efter der er gået en uge uden ovn gider vi ikke vente mere og tager så vores nye ovn ibrug og venter nu på at de ringer tilbage når deres intranet er oppe at køre. så vi kan fortælle at vi beholder den fejl tekstede ovn,med de 1000kr. i rabat
ALt var som det skulle være. Fin information inden jeg bestilte på hjemmesiden, og leveringen var perfekt som aftalt. Jeg blev ringet op af fragtmanden inden, som jeg havde bedt om, da leveringen var til vores sommerhus. Så kunne jeg være derude, når fragtmanden kom. Jeg vil gerne anbefale hjemmesiden til andre.
De havde den suverænt laveste pris på et induktionskomfur (4.499). Fragten var gratis, og der blev svaret på emails inden for rimelig tid. Intet at brokke sig over :)
Kan kun give den bedste anbefaling til at handle i www.lavprishvidevarer.
Alt i alt en god oplevelse
Da jeg afrimede det gamle køleskab (med en mejsel), slog jeg det ihjel. Heldigvis fandt jeg hurtigt et nedsat - og lidt større - køleskab på nettet hos lavprishvidevarer.dk
De kunne levere allerede dagen efter og ville ringe først. Men vi havde været til kirkekoncert med Bach et par dage før, så min telefon havde fundet ud af at blive på indstillingen "lydløs".
Derfor missede fragtmanden og jeg hinanden, og da jeg fik ringet, var han over alle bjerge.
Heldigvis kunne han komme igen dagen efter, og dér kunne jeg høre min telefon.
Nu mangler jeg bare et par skruer, så jeg kan vende døren. Men det er producenten, og ikke lavprishvidevarer.dk som er lidt langsomme med leveringen.
Fik leveret min vasemaskinen dagen efter bestilling, som aftalt. Ikke noget at klage over. Fin service og fornuftigt pris niveau.
Ingen problemer. Bestil og varen kommer hurtigt..
God pris på nettet, fik info om levering påde pr. telefon, mail og sms. Leveringen skete som aftalt og montøren var venlig, effektiv og grundig. Kan varmt anbefales
I siger bestiller man før... levering dagen efter... her gik 2 dage
Købte en opvaskemaskine hos Lavprishvidevarer, og ved udpakning konstateres der en mindre skade på siden af frontkabinettet. Jeg kontaktede straks kundeservice, og uden vrøvl accepterede de skaden, ikke noget med om det nu kan passe eller om det ikke kunne være mig selv. De tilbød mig en fair dekort som jeg var tilfreds med. Hele tiden har det været holdt i en positiv tone. Flot.
Hurtig og sikker levering med et smil
Det billigste og hurtigste firma jeg har handlet med. Bestiller torsdag kl. 13.00, og varen er leveret fredag før kl 11.00. Og ovenikøbet til den billigste pris jeg kunne finde på nettet + fri levering. meget positiv oplevelse.
Jeg var i kontakt med dem via mail et par gange. Hurtigt præcist svar. Leveringsønsket blev overholdt, og tingene bleve sat under halvtag - super.
det var første handel pris og kvalitet helt i top det bliver svært at gøre det bedre fortsæt på denne måde og i bliver ikke til at skyde igennem med venlig hilsen birgit
Jeg fandt www.lavprishvidevarer.dk ved søgning i Google, som havde netop den vare, jeg søgte - og så til den billigste pris. Og fragtfrit. Oveni havde jeg varen allerede 2 dage efter bestillingen, som jeg havde ønsket under leveringsønsker.
Særdeles god erfarring.
Anmeldt af Bettina
det er for dårlig med deres fragt den blev leveret på en forkert afdr.
selv om tlf var opgivet tog fri fra job, for at modtage men varen kom ikke `--på aftalt sted
varen virker godt--- Ekspidition var i orden til ug handelen er der ikke noget problem med
Vores tumbler gik i stykker, derefter gik jeg på nettet og fandt sammenlign priser og fandt frem til "lavprishvidevarer.dk" der fremkom med den laveste pris i forhold til de andre hvidevarerudbydere for det samme produkt, alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og leveret af en utrolig venlig chauffør.
Man kan kun med den oplevelse gi` rådet videre til sine venner og bekendte hvor det er anbefalelsesværdigt når det drejer sig om at køb af hvidevarer
Jeg havde desperat brug for et køleskab hurtigt, jeg bestilte om onsdagen kl. 11, fik straks en ordrebekræftelse. Senere samme dag fik jeg en bekræftelse på at køleskabet var på vej.
Næste dag torsdag kl. 12 kom en venlig chauffør og selv om det øs-regnede, kørte han alligevel køleskabet ned ad et par trin og helt hen til døren. Også selv om jeg kun havde betalt for at han satte det ved kantstenen! Se det er service hele vejen igennem.
Og ikke nok med det, så var prisen helt fantastisk, og transport og levering var incl. Ikke det sædvanlige med at du har fundet et køleskab til en okay pris, men når du så får regnet faktura gebyr, levering og kort gebyr oven i så er det pludselig ikke så billigt. Med Lavprishvidevarer.dk er det helt enkelt og lige til. Tak for det!