We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Imusic Bewertung

Imusic Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Imusic denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Imusic 2253
Perfekt
9.2 von 10

2.253 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (2.253)

Fremragende .....

Alt ok, fedt udvalg, ok priser, nem hjemmeside at overskue, express levering......

Ausgewählter Bericht über Imusic

Meget fin service

Varen kom i løbet af en uge da den ikke var på lager.
Skrev og stillede et spørgsmål ang. en plade der var indspillet live i Sydney Opera House. Der var 2 cd'ere med forskellige priser, og svaret kom prompte.
Jeg handler her igen, også fordi de har alle de cd'ere som er umulige at skaffe andre steder.
5 stjerner og anbefalinger til venner og bekendte.

Rigtig godt

Eneste jeg manglede var en mail ang. afsendelse af min ordre, så jeg vil helt klart anbefale imusic!

Imusic

God service og godt udvalg

Her kan man finde de cd'er, det ikke er til at finde i de almindelige butikker.
Det er nemt og bekvemt. Og der er god opfølgning og information om ordrens status undervejs.
Jeg har handlet her flere gange og gør det helt sikkert igen. Da jeg har oplevet god service - f.eks. automatisk opdeling af ordren og forsendelse af 2 omgang, da der var væsentlig længere leveringstid på dele af ordren.

Super!

Altid hurtig betjening og fin personlig service!

Imusic

God service og stort udvalg

Det ville måske være en god idé, hvis de lige viste et billede af indgangen til virksomheden. Den kan være svær at finde hvis man ikke har været der før. Ellers rigtig god service og informationsrige mails ved bestilling.
Der skal jeg handle igen.

Imusic

Bedste musiksted at handle.

Jeg er yderst tilfreds med det som jeg bestilte, der var ingen problemer.

Nemt at handle ....

Det var nemt at bestille og varen kom i løbet af få dage, forsvarligt emballeret. Vil helt sikkert handle her fremover :-)

Som forventet

Som forventet

Har ventet i 2. måneder

Bestilte en Cure CD den 22. marts 2012, der var forventet leveret mellem 7. og 24 spril. Den 25 april får jeg så en mail om at leveringstiden er overskredet. Har endnu ikke set eller hørt noget om min CD, hvilket er MEGET utilfredsstillende. Ikke engang en ny forventet leveringsdato.

Imusic

Altid hurtig levering, og nok Danmarks største udvalg af klassisk!

Jeg lytter til klassisk musik. Hvad ellers? iMusic har det største danske udvalg så vidt jeg ved, har aldrig fundet nogen med et større! Og så er priserne de laveste og forsendelsestiden kort, hvad mere kan man ønske sig?

;0( cover ødelagt

På trods af god indpakning og rimelige lev tider er cover beskadiget,

OG det er ufedt. Min fejl har været ikke at tjekke varen ved udpakning, Det helt enkle have været at pakke den og sende den retur. Men min søde op meget opryddelige kærste har smidt forsendelse karotnen ud.

Jeg har købt plader på nettet i 5 år og jeg er overbevist om at fordi man ikke gør sig den ulejlighed at tage LP ud af ydercover og forsende lp i indercover men UDEN FOR ydercover så vil i få den skalgs skader meget tit.

Jeg orker ikke tage billeder og sende dem og uden den orginale forsendelses materiale vil skaden sansynlignis kyn blive værre.
Det er nemt at beskyldetransporten for det her. Men på emballen er det intet at se. Så her siider jeg så og er lidt træt af det hele.

Pladen lyder dejligt. Også selv om jeg trode det var en anden indspilning.

Med venlign hilsen

Søren Saxosen

• Elna
  • Horsens, DK
  • Verifizierter Kunde

Jeg har handlet her før, og har aldrig haft nogen problemer med hverken bestillingen eller leveringen, og servicen har altid været super, om det har været via telefon eller i butik, og jeg har helt sikkert ikke købt det sidste her. Mange tak Imusic

Heidi Hansen, Skive

Jeg er meget tilfreds med den service jeg har fået, min vare kom hurtigt og sikkert frem, så det kan man da ikke være andet end tilfreds med :-) Det er hverken første eller sidste gang jeg handler her.

Kurt Pedersen. Assens

Perfekt service, alt forløbt perfekt
Handler helt sikkert her igen

Perfekt håndtering

God og hurtig effektuering af en bestilling ! - kan kun anbefale Imusic

det var helt ok.

Jeg handler her igen, har allerede gjort det,

Superbt

Absolut kæmpe stort udvalg.
Selvfølgelig kan man ikke altid få varerne i løbet af få dage, men til gengæld kan man få næsten alt.

Køb hos iMusic

Bestilte en cd hos imusic.

Og køb forløb fint.

Let at bestille, god info om at varen er på vej. Og let at afhente.

lidt sen levering

god overskuelig hjemmeside,dog tog det 4 dage inden jeg fik pakken men ikke noget der gør jeg ikke vil handle der igen.

Stor tilfredsstillelse

Jeg har været rigtig tilfreds med leveringen - der er aldrig nogen problemer når man bestiller hos iMusic og de går langt for at opfylde kundens ønsker og behov. Varme anbefalinger skal lyde herfra.

Imusic

Hurtig levering og alt i orden!

Jeg modtog leveringen fra Imusic efter en enkelt dag! Selvom der stod, at det ville tage 4-5 dage. Ingen slinger i valsen der:)

Intet at klage over

Jeg vil gerne handle dansk på nettet og her gør imusic det fortrinligt. Altid god og venlig service. Og muligheden for selvafhentning tiltaler mig. Imusic er ganske enkelt ok!

En suveræn Biks

iMusic er en f**ckin sprød cd-forhandler der næsten har alt på hylderne og det serveres i et næsten nøjagtigt tempo, dvs de lovede leveringsdatoer for dwellers der henter deres eget lir i Ryesgade næsten altid stemmer.

god information

har aldrig prøvet det her før så en super god behandling .

Super tilfreds

Har bestilt diverse DVD'er og CD'er og har fået det jeg skulle havde, og til tiden ;-)

Peter Olsen

Imusic

Godt udvalg med god leveringstid

Jeg bestilte et par ældre CD'er som jeg ikke har kunnet finde andre steder. Leveringstiden var helt i orden med CD'erne sjældenhed taget i betragtning. Jeg tror der gik en uges tid.

Dog fik jeg begge CD'er i pap-hylstre i stedet for de sædvanlige jewel cases. Ikke at der er noget galt med pap. Det holder f.eks. bedre til transporten, men jeg savner at været blevet oplyst om det før købet.

Imusic

Problemfrit og sikkert, meeen !.

Absolut ingen problemer, men søgemulighederne kunne forbedres. Eksempelves ved søgning på "DVD MUSIK " vises kun DVD'ere for en kort periode. Det er ønskeligt at kunne søge på tidligere udgivne.

John Lunde

Hurtig levering, god information

Nemt og hurtigt at bestille hos Imusic.dk / Audio Visionary Music ApS

Efter ordren modtog jeg et link, hvor jeg kunne følge leveringsdatoen - der stod info omkring varernes lagerstatus, og hvornår varen bliver afsendt,

Helt igennem i orden service, derfor 5 stjerner.

Godt tilfreds

Nem og overskuelig hjemmeside med et stort udvalg af både film og musik. Vil klart anbefale siden til andre og selv bruge den igen en anden gang. :)

Imusic

er meget tilfreds med at handlehos jer ,syntes måske det tager lang tid inden man får sin varer

er meget tilfreds med at handle hos jer syntes måske det tager lang tid inden man får sin varer jeg bestilte en cd den 6 april har ikke fået den endnu

Super

Billigt, hurtigt og i orden...

• Mogens
  • Skjern, DK

super effiktive

Alt foregik uden problemer, havde mine der dagen efter jeg bestilte. Kan varmt anbefaler denne side.

• Randi

Alt perfekt!

Jeg bruger gerne iMusic igen.

Lige efter bogen

Fin, hurtig og præcis handel.

Imusic

Er yderst tilfreds med at handle med imusic. Har handlet med dem flere gange og vil også gøre det fremover.

Perfekt service - kan ikke være bedre.

• jesper
  • 3 Bewertungen

ingen problemer

korrekt og hurtig ekspedition

super service

Man blir holdt orienteret under hele forløbet pr mail
handler klart her igen

mvh mitzi

Klaus Jensen

Det er første gang jeg bruger Imusic, og jeg vil helt sikkert bruge Imusic igen. De er Hurtige, Effektive, har Billige Priser og God Service. Så jeg vil 100% Anbefale Imusic til Alle jer der ikke kender, eller har brugt Imusic før.

Mvh Klaus Jensen.

• Rasmus
  • 3 Bewertungen

Fin handel

Fin handel

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen