We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Højlund Mølle Bewertung

Højlund Mølle Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Højlund Mølle denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Højlund Mølle 78
9 von 10

78 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (78)
  • Anne

Perfekt

Bestilt og betalt over nettet, og leveret af en flink og behagelig chauffør. Perfekt for os.

Ausgewählter Bericht über Højlund Mølle

Højlund Mølle

Dét kalder jeg god pris og service

Bestilte 12 paller træpiller af bedste kvalitet pakket i sække á 24 kilo. Absolut bedste pris på nettet, og flot service at chufføren hjalp med at sætte pallerne ind i en garagebygning så det står tørt og godt.

(En ting var dog ikke så godt... de glemte den aftalte levering i første omgang hvor vi ellers havde arrangeret at der var én hjemme og tage imod varerne. Først en uge senere fik vi vores piller, men bare det kun er denne ene gang det smutter, så kan vi leve med det)

• dorte
  • 4 Bewertungen

super handel

købte loppemiddel til mine katte, og modtog det lynhurtigt. Super :-D

Hurtig levering, ingen problemer

Fik det jeg havde bestilt dagen efter. Helt som forventet og uden problemer.

Super loppemiddel

Vi har købt Advantage Hund 25-40 kg. Det virker bare straks. Vi har 1 hund og 2 langhårskatte og vi deler 1 pipette mellem dem alle 3.
Det er ganske let. Man skal blot bruge 1 engangssprøjte med nål til at suge væsken op med så kan man måle af 0,1-0,2 ml pr. kg til kat eller hund. Vi bruger 0,1 pr. kg og det virker på både hund og katte og bruger kun 1 pipette pr. gang til alle 3. Alle er loppefrie.

Superhurtig levering

Hos Højlund Mølle fik jeg fin support om det jeg ville købe og dagen efter jeg havde bestilt varen lå det i min postkasse super !

• Jeanne
  • 6 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Jeg bestilte loppemiddel til hund og havde det dagen efter. Nem og hurtig handel!

Alt OK

Alt OK: Pris, forsendelse.

Superhurtig levering

Jeg vil klart kigge efter gode ting og priser hos Højlund Mølle

Hurtig levering !

Super hurtig levering, og venlig betjening.

go tilfredsstillende service

Jeg har handlet to gange hos højlund og jeg har fået en rigtig go behandling og service hver gang :) jeg har handlet tørv og heste foder og hunde loppe pipetter og jeg er fuld tilfreds. Efter jeg har bestilt og pengene er overført har jeg modtaget varen 2-3 dage efter af venlige vognmænd :) så jeg har kun gode ting at sige

Rimelig levering

Rimelig levering

Fin service

Det var en fin hjemmeside - nemt at finde ud af. De lovede at komme indenfor 3 dage - og det gjorde de. Jeg er tilfreds!

super

Ganske udemærket, intet at klage over :-)

• carsten
  • bogense, DK

Hurtig ekspedition

Varen blev leveret i løbet af 2 dage, og pengene blev først trukket efter modtagelsen. DEJLIGT..

som det skal være...

Loppegiften ankom som ventet

• erik

kommer til tiden

Du skulle prøve højlund Mølle næste gang du skal ha olie på. Det vil jeg gerne anbefale,

100% tilfreds

Super hurtig svar/levering.

Super

.. Nemt at finde sin vare på siden, gode priser og hurtig levering...

Kunne dog godt tænke mig at man fik et tracking-ID på sin ordrebekræftelse, så man løbende kan se hvor langt ens post er nået.

Højlund Mølle

Det er surt at blive glemt

Det er surt at blive glemt, især når man har aftaler den dag varen så kommer!!!!!!!!!!!!!!!

Antwort von Højlund Mølle

Hej Carsten Jensby. Tak for din anmeldelse.

Det er korrekt, vi tog fejl af adresserne. Postnummer Årslev deler sig over 2 leveringsdage, øst for motorvejen er mandag og vest for motorvejen onsdag. Desværre var en af os ikke lige opmærksom på dette og fik placeret din ordre i den forkerte stak.
Vi beklager meget. Men fik rette op på fejlen i løbet af nogle timer da vi blev opmærksomme på den.

mvh.
Henrik - Højlund Mølle

Billig Frontline og lyn hurtig levering

Billig Frontline og lyn hurtig levering

Højlund Mølle

Fin forretning, godt sortiment og super betjening

Altid oplagte og hjælpsomme folk i og uden for butikken.
Priserne er rimelige, leveringen af f.eks træpiller er perfekt.

Eneste minus, er at åbningstiden kun er til kl. 1700, men det kan normalt klares med lidt planlægning.

:-)

God hurtig levering

Her er får du en god og hurtig levering samtidig til en god pris!

Højlund Mølle

Ingen problemer dog forkert lev.adresse :-)

Ingen problemer med bestilling og levering, super service fra chaufføren, selv om højlund havde glemt at overføre leveringsadressen til ham, så han kun havde fakturerings adressen. Men han kørte gerne lidt længere og afleverede med et smil. Ringede også inden som aftalt. Fik ca leverings tidspunkt om morgenen ved henvendelse til Højlund, hvilket kom til at passe.

• karina

super service

kan bestemt ikke klage over noget.. god tid til at svare tak.. er anbefalet

Højlund Mølle

Hurtig og seriøs både svar og levering

Hurtig svar på forespørgsel og hurtig levering på aftalt sted.

På gensyn :o)

Nem hjemmeside, hurtig levering og billig :o)

Rigtig god service

Jeg havde glemt at skrive teksten på hundetegnet på 2 sider og postnummeret, der er lovpligtigt og det tilføjede de på eget initiativ. Rigtig god service.

• Morten
  • 3 Bewertungen

Troværdig

Meget hurtig og kompetent behandling - lige fra ordrebekræftelse til levering og faktura.

OK at handle med!

Handel fungerer som det skal :)

Fint fint

Fin handel, hurtig levering. Købte loppemiddel til kat, og gør det formentlig også der næste gang.

• søren

Hurtig og som aft. lev.

Fem stjerner herfra.

God kvalitet

God kvalitet, rimelige priser og god service

• Jan

Megahurtig

Jeg bestilte sent torsdag aften. Forsendelsen lå i postkasen lørdag. Flot.
-at jeg så måtte ringe til dem og minde om at de ikke havde trukket beløbet onsdagen efter, er en anden historie ;-)

Jan Larsen

Højlund Mølle

God og hurtig levering...

Men meget små bogstaver på hundetegn...

lavt

fik hundetegnet, fint bortset fra hus no. ikke er rigtig. og jo havde skrevet det rigtig.

Antwort von Højlund Mølle

Beklager. Sender et nyt mandag!!!

Grunden til fejlen er, at der kan stå 26 karaktere. Din adresse er på 27. Hverken du eller jeg var desværre opmærksom på dette. Så den havde desværre "ædt" det sidste tal.

Beklager.

Super

Har købt hestefoder i mange år. Super service

fremragende

Leverandøren er god for en kvik bemærkning og er indbegrebet af flinkhed

• kurt

som at være der selv

• Stella

yderst tilfreds :-)

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen