[REPLY]
Har haft bestilt 3 gange hos Greenline nu. Alle 3 gange er levering sket hurtigt og uden problemer. Varene har været præcist som bestilt hver gang.
Super hurtig levering - kan klart anbefales :)
Hej johan
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for vores kundeservice at vi får feedback fra jer brugere og når det er gået godt hele 3 gange, ja så er vi jo bare rigtigt glade :)
Ha en god dag.
Greenline A/S
Alt kører som smurt, knap har man sendt en bestilling før man modtager forsendelsen intakt med posten næste formiddag.
Jeg synes prisniveauet er helt ok, når man samtidig tager i betragtning, at forsendelsen er gratis.
Hej Rene'
Mange tak for din anmeldelse.
En af de gode ting ved at gøre tingene ordenligt er jo netop når kunder som dig og andre her på trustpilot virkelig sætter pris på vore indsats..
Greenline A/S
SUPER SERVICE OG FANTASTISK HURTIG LEVERING - FIK VARERNE DAGEN EFTER JEG HAVDE BESTILT DEM - EN SIDE JEG VIL BRUGE IGEN.
Hej Peter
Tusind tak for det, det er da fantastisk at starte en mandag morgen med så meget ros :)
Ha en god dag.
Greenline A/S
Bestilte og havde det dagen efter. Dejligt med et firma som ikke tager fragt. :-)
Hej Claus
Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre at vi gør det så godt.
Du må have en rigtig god dag.
Greenline A/S
Den eneste webshop der havde hvad jeg skulle bruge. Nem bestilling, hurtig afsendelse og varen var som beskrevet. Dejligt med gratis levering.
Hey JR
Tak for din fine anmeldelse og rart at høre at der ikke var noget slinger :)
Og den gratis levering.. den blir der ikke pillet ved.
Greenline A/S
Tre ord: Hurtig levering, Gratis fragt, stort udvalg.
- Behøves man mere? :D
Hej Troels
Ha en rigtig god dag
Greenline A/S
Virksomheden gjorde mig opmærksom på at jeg havde bestilt noget forkert i forhold til den oplyste opgave og dermed fik jeg rettet dette og fik det jeg skulle have. Jeg har kun godt at sige om det videre forløb med forsendelse/levering der til min overraskelse var gratis for mit vedkommende :-)
Hej Lars
Vi er super glade for at få ros for vores arbejde og det hjælper os til at blive endnu bedre.
Greenline A/S
Jeg har købt 2 gang hos Greenline, både som privat og virksomheds kunde og begge gang har det gået perfekt. og hvis kommer i den uheldig situation, at man har brug for hjælp så har de en fantastik kunde service.
Hej Rune
Mange tak for din anmeldelse af os, det luner virkelig med noget ros ovenpå en travl arbejdsdag :)
Greenline A/S
Har bestilt der flere gange. Lige meget om det er en lille eller stor ordre er der altid høj service, hurtig levering og der har aldrig været problemer med produkterne.
Hej Dorte
Tusind tak for din anmeldelse.. det er rigtigt rart når vi får ros for det vi laver.
God dag til dig.
Greenline A/S
Brugervenlig hjemmeside, hurtig levering og lave priser.
Hej Peter
Tusind tak for din ros.
Jeg er sikker på at specielt vores webafdeling bliver glade for at du synes godt om brugervenligheden.
hurtig levering Super med Gratis Fragt
vil helt sikkert bruge jer næste gang jeg skal bruge noget
Hej Kenneth
Tusind tak.. herfra kan vi bare sige SUPER med nogen glade kunder :)
Glæder mig at du vil bruge os igen.
Greenline A/S
Det kan ikke være bedre :o) og hurtig levering
Hej Thomas
Tusind tak for din anmeldelse.
Men selvom du ikke mener vi kan være bedre så prøver vi altså alligevel på det.. :)
Ha en fantastisk dag
Greenline A/S
Fin handel, hurtig levering, varerne er hele når de kommer frem til modtageren.
Eneste minus er at priserne har fået et nøk opad.
Hej Henning
Tusind tak for din fine anmeldelse af os.
Vi blir så glade når vi får ros for vores gode service :)
Greenline A/S
Sådan skal en handel foregå. Gratis levering, hurtig levering.
Jeg vil gerne leverer noget retur og har sendt jer en mail.
5 stjerner herfra.
Det er ikke tit jeg har oplevet en så god handel og god overskuelig hjemmeside.
Mvh
Jesper der helt sikkert kommer igen.
Hej Jesper
Tak for din ros og for stjernerne.
Det glæder mig rigtig meget at vi vist har fået en fast kunde :)
Ha en dejlig dag.
Greenline A/S
Helt perfekt! Sparede 50% på mit køb, da det var en sensitiv vare andre firmaer ville have voldsom fragtpris for. Jeg modtog min vare fra Greenline dagen efter bestilling, solidt pakket ind - og i perfekt stand.
Helt perfekt handel!
Hej Julie
Mange tak for din meget positive anmeldelse af os.
Det er da bare skønt at høre at vi er så gode til det vi laver :)
Du må ha en fantastisk dag.
Greenline A/S
Bestilling og levering forløb perfekt, kan kun anbefales
Hej Ole
Tusind tak for din anbefaling af os, det betyder meget for os.
Greenline A/S
Måske ikke de billigste men tæt på de bedste, lagervare modtages altid dagen efter.
Ingen tillæg i form af dankortgebyr eller fragt.
Nemt, overskueligt og god service.
Hej Anders
Tusind tak for din anmeldelse.. det betyder meget for os at i sætter så stor pris på vores indsats.
Greenline A/S
Nem og overskuelig hjemmeside. Fornuftigt prisniveau og super hurtig levering. Jeg havde mine vare dagen efter bestillingen var afgivet. de bestilte pærer var pakket godt ind.
Hej Rikke
Tusind tak for din anmeldelse.
Det er rart at få ros for det vi gør og det hjælper os faktisk
til at blive endnu bedre til det.
Ha en fantastisk dag :)
Greenline A/S
Jeg havde bestilt fem lysstofrør. Selvom de var pakket ind efter alle kunstens regler (tapet fast fast på et brædt), så lykkedes det alligevel PostDanmark at aflevere tre af dem som puslespil. Ringede til Greenline, der øjeblikkelig sender tre nye uden omkostninger og stadig fragtfrit. Imponerende!
Hér handler jeg igen.
Mvh
Christian Greve
Hej Christian
Tak for din flotte anmeldelse af os :)
Ja, det er utroligt hvordan Posten nogen gange kan lave varerne til puslespil.
Heldigvis sker det ikke så tit og når det går galt gør vi jo alt for at det ikke er til ulempe for kunden...
Jeg er glad for at du vil handle hos os igen :)
Greenline A/S
Hold da K... det er den bedste service jeg nogensinde har oplevet.. ikke sidste gang jeg handler hos jer... Stort TAK..
Hej Dan
Mange tak for din anmeldelse.. bedre ros kan man vist ikke få :)
Du må ha en fantastisk dag...
Greenline A/S
Gode priser, hurtig levering og INGEN leveringsomkostninger!
Det er bare super!
Hej Flemming
Tusind tak, det var mange flotte ord på få linier :)
Ha en rigtig god dag..
Greenline A/S
Greenline var en af de første netbutikker, som jeg benyttede første gang for 7-8 år siden og har brugt løbende siden. Varene er måske ikke altid de billigste - men næsten - og så er man sikker på at have dem indenfor max. et par dage. Efter at forsendelsen er blevet incl. i prisen kan det betale sig at købe selv få varer af gangen.
Kan anbefales med ovenstående forbehold hvis ikke man SKAL have det billigst muligt...
Hej Thomas
Tak for din fine anmeldelse af os, vi er oprigtigt glade for at der bliver sat så stor pris på vores gode service..
Niels Behrsin Hansen
Jeg kan klart anbefale at handle ved Greenline, har indenfor de sidste uger handlet nogle gange hos dem, og hver gang er der gået max 2 dage fra ordren til posten kom med varen.
Også er det særdeles prisværdigt at de sender uden porto, da man så aldrig overvejer om man nu skal bestille den sidste lille del eller om man skal gå på kompromis og lave en nødløsning, man ikke bliver glad ved i længden.
Så ingen tvivl vil klart anbefale at handle hos Greenline.
Hej Claus
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores virksomhed, og så er jeg jo rigtig glad for at høre at der virkelig sættes pris på vores gratis porto ordning :)
Du må have en fantastisk dag
Greenline A/S
Super netbutik, med stort udvalg, god service og hurtig levering.
Har handlet der mange gange og aldrig oplevet problemer.
Hej Daniel
Mange tak for din flotte ros til os.. det glæder mig rigtigt meget at du er så tilfreds med vores indsats.
Greenline A/S
Altid hurtig levering og godt udvalg!
Har efterhånden brugt Greenline en del, da jeg selv er elektriker og køber tingene hos dem, da priserne er rigtig skarpe og servicen er i top!
Hej Andreas
Tusind tak for din anmeldelse, det glæder mig rigtigt meget at du har sådan en god handels oplevelse hos os.
Ha en fantastisk dag.
Greenline A/S
Jeg bestilte spots og pærer mandag og fik dem allerede i dag.. det er meget tilfredsstillende. Snakkede også kort med deres kundeservice inden jeg bestilte og de var super flinke.
Stor ros og 5 stjerner herfra.
Hej Søren
Tak for stjernerne og for din ros.
Det glæder mig meget at du har fået så god behandling hos vores kundeservice.
Greenline A/S
Det er sgu for dårligt !!!
Jeg bestilte en varer mandag morgen - ringer lige først for at checke at den er på lager.. Det er den - i har 2 stk. - og jeg får bekræftet at jeg vil have den dagen efter. Derfor bestiller jeg varen
Tirsdag middag ringer jeg for at høre om den nu er sendt afsted, og får den chokerende besked NEJ - den bliver først sendt idag.
Deres "såkaldte forklaring" er, at de 2 på lager er solgt fra butikken i løbet af dagen.
Så hvad hjælper det at undersøge den er på lager !
Jeg brokker mig til sælger - men får bare en sludder for en sladder.. - og på trods af at jeg står uden vand i huset - er det eneste svar jeg kan få " vi kan sende det så du har det i morgen"
Derfor får i 0 stjerner
Hej Morten
Jeg kan godt forstå at du er sur og jeg er virkelig ked af at du har fået sådan en dårlig oplevelse hos os. Vores vigtigste mål er jo at få glade kunder og det har vi vist ikke opfyldt i dette tilfælde.
Ingen dårlige forklaringer men en kæmpe undskyldning herfra.
Greenline A/S
Ingen er fuldkommen og Greenline burde måske også kun have haft 4½+ stjerner, men jeg har handlet mange gange hos Greenline og de har endnu aldrig skuffet i forhold til det de lover - som jo i forvejen er et rimeligt højt niveau i forhold til mange andre virksomheder med online salg.
Hej Leif
Tusind tak for din anmeldelse, det glæder mig meget at vi har levet op til dine forventninger.
Greenline A/S
Jeg vidste ikke hvilken type jeg skulle vælge så jeg sendte et par mails med forskellige spørgsmål.
Svarene kom dagen efter og med klart svar (samt varer numre) om hvilken typer der kunne bruges.
Jeg vil samtidigt gerne rose Jesper G. for hans klare svar og rådgivning.
Varene kom dagen efter jeg bestilte.
Meget fin rådgivning og betjening
Hej BF
Mange tak for din ros til os.. :) Vi blir jo lidt stolte når vi for sådan en fin anmeldelse..
Ha en fantastisk dag.
Greenline A/S
Har handlet flere gange med Greenline og det fungerer bare! Super priser og gode forklaringer på produkterne - produkt videoerne er super gode! Dem vil jeg gerne se flere af.
Servicen i er også helt perfekt - fik sidste år bestilt de samme varer to gange (en hel del spotbokse, div. pærer, el og FUGA ting, ordrenr.: 416585). Sendte den ene portion retur og fik dækket alle forsendelsesomkostninger - det er sgu i orden!
Bredt udvalg til meget gode priser!
Hej S. Hansen
Tak for din ros, det er godt at høre at du er tilfreds med det hele..
Og videoer, dem skal der nok komme flere af.. har hørt at webafdelingen har ansøgt om nyt videokamera så... :)
Greenline A/S
Har har vi handlet nye stikkontakter og andre el artikler mange gange, det fungere bare hver gang.
Kan klart anbefales.
Anders Dybdahl, Jacob Brygger und Andreas fand die Bewertung nützlich
Hey Byggeman :)
Mange tak for din ros.. det er sku godt at høre at det fungerer.. :)
Ha en fantastisk dag
Greenline A/S
Gratis porto, det ka´ vi li´...
De har det man har brug for og lidt mere.
Hej Martin
Tak for din anmeldelse...
Det er jo fantastisk at det hele egentlig er meget nemt :)
Greenline A/S
Jeg har købt lidt af hvert hos Greenline, i snart 15 år, helt fra dengang da der sad 1 mand i Maribo eller hvor det nu var. Servicen har altid været helt på toppen,især hvis jeg var i tvivl, om jeg nu havde fået det hele med. surt at skulle montere en kontakt, og rammen mangler.
Priserne var så lave at min lokale elektriker, ikke kunne gøre det billigere selv.
Og kvaliteten af deres produkter kan ikke sammenlignes, gå hjem og vug Silvan.
Hej Franz
Tak for din anmeldelse, din kommentar om silvan fik smilet og et lille grin frem hos alle 12 mand :)
Og ja det er jo nogen år siden jeg selv sad helt alene på mit lille kontor med min grønne trykknap telefon.. dengang skrev jeg fakturaerne på en skrivemaskine:)
Glæder os til at handle med dig de næste 15 år...
Greenline A/S
Perfekt sted at handle, nogle skriver, at jeres priser er i overkanten, men når man tager i betragtning, at i leverer til 0 kr, så tror jeg ikke at det er tilfældet. Søgte på nettet efter en bestemt vare, I var billigst,så jeg starter min søgning her, næste gang jeg skal bruge en ting. Mvh. John
Jacob Brygger fand die Bewertung nützlich
Hej John
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er jo også selv så glade for den portofri levering fordi vi får så mange positive meldinger vore kunder at det rigeligt opvejer de penge det koster os.. :)
Og det glæder mig hvis vi har fået endnu en fast kunde...
Greenline A/S
Bestilte 2 ting d. 10, fik en mail d. 11. og mine ting var der d. 12. Super god service og tingene var pakket rigtig flot ind så ingen skade kunne ske med tingene.
5 stjerner her fra, det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra Greenline :D
Hej Mathias
Tusind tak for stjernerne og for din flotte anmeldelse af vore service.
Det gør os rigtig glade og giver energi når vi kan se at det nytter at gøre en indsats.
Greenline A/S
Jeg tror ikke en virksomhed kan gøre det meget bedre. De har en god side, med masser af produkter, til en billig pris. Er man i tvivl om noget, ringer man til dem, og for svar på det man spørger om. En af de ekstra goder de giver, er gratis forsendelse, uanset hvad og hvor lidt man køber.
Har købt ved Greenline flere gange, og har ofte modtaget tingene allerede dagen efter, så deres ekspeditionstid fejler intet. Har aldrig modtaget noget forkert, men har selv et par gange købt forkert eller for meget, og der krediteres uden noget øfferi. Pengene ryger bare retur på kontoen igen. Thumbs up for that....
Greenline virker hele vejen igennem, ekstremt professionelle, og efterlader forbrugeren/kunden med en følelse af høj troværdighed og sikkerhed, hvilket giver en lyst til at handle hos Greenline igen.
Hej Flemming
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse som er meget motiverende for vore medarbejdere. Og det er fantastisk at se at der bliver sat pris på alt det vi gør :)
Endnu engang mange tak og så må du ha en fantastisk dag.
Greenline A/S
Bestilte kronepærer 15 W til min lysekrone mandeg og tirsdag formiddag leverede min flinke post allerede postpakken og mest UTROLIGT dette firma tager INGEN PORTO ,det er utroligt at der findes sadanne netbutikker TAK TAK TAK . Jørn Th Simonsen
Hej Jørn
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi bliver så glade når vores indsats bliver påskønnet.
Ha et rigtigt god dag.
Greenline A/S
Leveringstiden er typisk 2-3 dage, da der ofte er travlt i forsendelsen.
Servicen er rigtig god, da defekte vare ombyttes, uden noget brok og forsinkelser, så man har den nye vare i løbet af få dage.
De er også normalt flinke til, at skaffe vare hjem, hvis de ikke er i sortimentet allerede.
Prisen er dog ikke den laveste på markedet, men til gengæld er servicen god, hvis en vare er defekt.
Et firma, som jeg gerne handler hos igen.
Hej Jesper
Tusind tak for din flotte anmeldelse som vi blev meget glade for.
Vi kan altid bruge både ros og kritik til at blive endnu bedre til det vi laver.
Greenline A/S
Det kan godt være man kan spare lidt håndøre ved at bestille hos billigvvs.dk, elvvs.dk eller el-grossisten.com. Men det bliver meget hurtigt glemt når man tænker på den service Greenline giver.
Man kan bestille klokken 14 og så er varerne der altid dagen efter. Det er i hvert fald sket alle gangene jeg har bestilt før klokken 14. (Tror endda de lover inden klokken 15)
Og da jeg skulle bruge en afdækning til en LK lydgiver, ringede jeg ind og spurgte om den kunne skaffes. Uden videre snak og uden at jeg foreslog det, gik sælgeren (Rasmus) ud og for at se om der skulle være en lydgiver på lager, hvor han kunne tage afdækningen fra, så jeg kunne få min afdækning.
Det er ikke service man kan købe for en 20'er.. Med mindre man handler med Greenline...
Keep up the good work.. :)
El-installatør
Ole Lund Jakobsen
Hej Ole
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, det betyder meget for os at vores arbejde bliver værdsat så meget. Og netop service er jo det vi sætter allerhøjest på dagsordenen når vi planlægger vores dag.
Vi ønsker dig en fantastisk dag.
Greenline A/S
Modtog et defekt produkt, der var dog ingen problemer med at få det byttet til et nyt. 5 * herfra. Eneste som måske trækker lidt ned er de lidt høje priser. Men de får stadig 5 *.
Hej Lars
Tusind tak for din ros og alle stjernerne :)
Det glæder mig at din reklamation ikke gav problemer.
Vi gør meget for at holde et højt serviceniveau med rimelige priser og det er vore kunder jo tilsyneladende meget tilfredse med og vi forsøger ikke at konkurrere med de aller billigste på markedet.