We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fietspunt Bewertung

Fietspunt Logo
Begeisterte Kunden: »Afhandeling bestelling heel...« »Snelle levering via de post....« »snelle levering. product...« 572
Gut
7.7 von 10

572 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (572)

Zeer ontevreden

Nadat ik ruim een week heb gewacht op mijn bestelling, maar eens gebeld. Niet alles was op voorraad, kon nog wel een tijd duren. Als ik niet had gebeld, zou ik niet op de hoogte zijn gebracht. Bestelling geannuleerd en zit nu al twee weken op mijn geld te wachten. Al met al heeft Fietspunt nu al een maand 'mijn' geld op zijn rekening staan.

Ausgewählter Bericht über Fietspunt

Fietspunt

Klantvriendelijk, kwaliteit en goede prijs

Webshop is helder qua informatie en prijzen. Bestelling is snel verwerkt en communicatie uitermate vriendelijk en artikelen prima kwaliteit. Gewoon een webshop zoals een webshop hoort te zijn, kunnen velen een voorbeeld aan nemen!

Slechte levering

Na een week nog niets ontvangen ,opgebeld en door een viswijf afgepoeierd.
Het geld moet ik nog maar afwachten wanneer het komt.
voor mij geen fietspunt meer !!

Fietspunt

door trage reactie klantendienst goede prijs gemist

Vraag gesteld ivm prijs op 15/2 via email, geen antwoord gehad, opnieuw gemaild 27/2, ondertussen was de prijs verhoogd. Opnieuw geen reactie. Vandaag 5/3 gebeld. Er kon niet meer aan de oude prijs geleverd worden. Hadden ze mij tijdig een antwoord bezorgd had ik dus aan de betere prijs kunnen kopen, nu zal ik het dus elders kopen ...

Fietspunt

Geen goede service, lange levertijd

Geen goede service. Weken wachten op je bestelling zonder ook maar iets te vernemen. Terwijl je al betaald hebt. Vertraging kan, maar klanten niet op de hoogte stellen is niet erg klantvriendelijk. Als klantenservice de emails van klanten gewoon niet beantwoorden is niet zoals het hoort! Zal er geen tweede keer iets bestellen. Helaas.

Fietspunt

Slecht. Leveren al weken niet ivm software problemen!!

Weten ook niet wanneer ze wel gaan leveren.... Wacht geduldig op de MaxiCosi houder voor in de bakfiets. Tot die tijd maar met de auto... Ach, het is nu toch wel wat fris :)

Fietspunt

Snelle levering, slechte na verkoop service.

Alles in orde als er niks verkeerd loopt, maar mijn thule fietsdrager kwam beschadigd toe en terugsturen is niet zo evident. Een afrader, want ze zijn geen professioneel hersteller en weten niet goed wat aan te vangen, mails worden bijna niet beantwoord, telefonisch is het ook een chaos ! Volgende keer betaal ik liever wat meer.

- no problemo -

goede en duidleijke website, snel producten gevonden, eenvoudig besteld en zeer snelle levering. aanrader !

Thomas van der Mee fand die Bewertung nützlich

Fietspunt

Een klantvriendelijke en betrouwbare webwinkel

Zeer snelle levering, prima te volgen waar het pakketje zich bevindt, goede duidelijke website met goede informatie over de produkten

sorry niet mijn webwinkel

Beste Lezer,

Helaas, helaas zijn er maar weinig fietsonderdeel webshops die een bestelling in 1 keer goed kunnen uitvoeren.

Fietspunt.nl in totaal twee maal een bestelling gedaan en ik heb maar weinig keren zoveel gezeur gehad. Twee maal artikelen weken op nalevering, Veel te weing informatie over de te koop aangeboden artikelen.

Ik laat het bij deze bestellingen.

Fietspunt

eergisteren besteld en vandaag al binnen, mooie kwaliteit en ontzettend veel keuze, bedankt 1

nieuwsgierig

wordt nieuwsgierig als ik deze verhalen lees!

Deze site is trouwens ook top, kende hem helemaal niet. Kwam er op toen ik een ervaring over een webwinkel wilde poste (die helaas minder goed uitpakte dit keer)

Een tevreden klant

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. De producten zijn prima in orde. De verpakking ed onbeschadigd en snel geleverd

Prima website, prima behandeling

Ik heeft een buitenband nodig. Ik heb mijn order geplaatst op donderdag ochtend, krijgt de Track&Trace nummer donderdag avond, en de buitenband op vrijdag ochtend.

Erg prima, ik zal terugkomen meer supplies te kopen.

Fietspunt

order is goed en spoedig mogelijk behandeld

alle bestellingen waren duidelijk en behandeld vriendelijk.

zeer tevreden

Snelle levering van de bestelling en je kreeg via de mail te horen dat de bestelling verzonden is.

Fietspunt

Reeds drie bestellingen in een maand zonder problemen ontvangen. Alle bestellingen sneller geleverd dan de geprojecteerde levertijd in de bevestigings e-mail. Geen fouten en TNT doet blijkbaar voor fietspunt ook haar best.
Na 1 keer een bestelaccount te hebben aangemaakt, gaat het de volgende keren als vanzelf bij het bestellen. Betalen met Ideal is een uitkomst.

Fietspunt

Goed, snel, duidelijk, niet duur

Kwaliteit van de producten goed.
Levering RUIM binnen de gestelde levertijd.
Duidelijke navigatie op de site.
Verpakking uitstekend.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.

snelle service!

Ik bestelde een paar fietstassen. De prijs was lager dan bij andere winkels. De opvolging van de winkel was stipt; je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens de hele behandeling van je bestelling. Ze leveren ook snel in België, wat niet van iedereen gezegd kan worden. Zeker een aanrader dus!

Uitstekend shoppen

De bestelde fietsdrager van Thule was de laagste in prijs.
Direct na betaling een bestelnummer.
Binnen 1 dag een reactie op mijn e-mailvraag.
Binnen 2 dagen de bestelling in huis.
Uitstekend geregeld allemaal.

Fietspunt

zeldzaam onderdeel, door FIETSPUNT toch geleverd.

run zelf een kleine fietsreparatie-werkplaats,had echter een zeldzaam voorkomend onderdeel nodig, fietspunt heeft het met een lichte vertraging kunnen leveren.
ikzelf, en mijn klant zijn zeer tevreden over de service SUPER

super

super service!

Uitstekend

Snelle reactie na bestelling. Ik had een postmanbag besteld. Levering was snel en produkt voldeed prima, goede kwaliteit!

Fietspunt

Volledig aanbod en goed in prijs.

Dit was mijn eerste bestelling bij Fietspunt.nl. Vooraf heb ik meerdere websites
bezocht ter vergelijking. De site van Fietspunt.nl sprong er uit door de overzichtelijkheid
van het aanbod en het gemak waarmee gezochte artikelen werden gevonden.

Het aanbod van de site is ook erg omvangrijk.

De bestelling werd binnen enkele dagen bezorgd. Keurig verpakt, goed beschermd en
volledig.

Betreffende bereikbaarheid, zowel fysiek of per e-mail, heb ik geen ervaring. Het
zoeken van producten, de bestelling en afhandeling verliepen via de website.

Unicef21 fand die Bewertung nützlich

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen