We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Duftladen Bewertung

Duftladen Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Duftladen denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Duftladen 9
Gut
8.1 von 10

9 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (9)

Ausgewählter Bericht über Duftladen

Fin information

Bestilte en parfume torsdag middag.
Da jeg ikke havde fået noget information mandag skrev jeg og spurgte på status. Allerede samme aften fik jeg svar.
Parfumen var desværre ikke på lager og var fremgået ved en fejl.
Det kan jo ske, og jeg var faktisk blevet informeret - mailen blev blot fanget i mit spamfilter.

Jeg ser frem til at prøve en ny bestilling en anden gang.
Der var god information i fremsendte mails og hurtigt svar på henvendelse.

Duftladen

Bedste pris og hurtig levering

Ikke noget at klage over - hurtig levering frem for alt

CK og Hugo Boss

Købte deo hos Duftladen for 650 kr. fordi de havde de bedste priser på de to edt'er jeg ledte efter og fordi de har et godt gennemsnit her inde på Trustpilot.
5 stjerner fra mig for billigste pris på det jeg ledte efter og for hurtig levering.

Pauli Madsen fand die Bewertung nützlich

Duftladen

Meget troværdig og hurtig service

Har bestilt og modtaget en skøn duft fra YSL (duften har været meget svær og finde idet den ej forhandles i Matas m.m.) DUFTLADEN er en nem og overskuelig hjemmeside og produktet kom hurtigt frem :-)
Dog mener jeg at forsendelsen kunne reduceres en del i omkostninger, idet den 100 ml duft var pakket i en kæmpe papkasse :-/
Jeg vil helt sikkert bruge DUFTLADEN igen.
M.J.

Duftladen

Super udvalg til fordelagtige priser ;-)

Super service og knald hurtig levering.
Super udvalg og gode tilbud imellem.
Vil klart anbefale det til familie, venner og arbejdskolleger.
Arne Johannsen

Duftladen

Bedste perfume webshop i DK :)

Bestilte om søndagen fik mail søndag aften at min ordre var pakket og klar til afsendelse. Hurtigere kan det ikke være - Super god service!
Vil klart anbefale andre at handle der ..
Maria Nielsen Bach

Pauli Madsen fand die Bewertung nützlich

Duftladen

Bestilte om søndagen fik mail søndag aften at min ordre var pakket og klar til afsendelse og modtog pakken tirsdag morgen super super service vil klart anbefale andre at handle der
Annemette østergaard

Super

Jeg er godt nok kun første gangs kunde.. Men har kun oplevet Super god service, og det var let at finde de ting jeg skulle bruge på jeres site. Plus afsendelse af ordre etc. gik hurtigere end forventet. Så det er bare Top nice :D

Duftladen

Har lige modtaget min første pakke fra denne shop. Jeg fik pakken dagen efter og alt var i orden. Alt var i orden og til en rigtig god pris.

Kim und S.J.N. fand die Bewertung nützlich

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen