We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

De3bedste Bewertung

De3bedste Logo
Begeisterte Kunden: »Jeg kan kun anbefale at handle...« »Godt oplysende hjemmeside. nemt...« »Udtalt service og...« 1273
Perfekt
9.3 von 10

1.273 Kundenbewertungen
Firma bewerten
  • Bewertungen (1.273)
  • finn
  • Verifizierter Kunde

God service, hurtig levering.

Ausgewählter Bericht über De3bedste

Perfekt Totaloplevelse

Det er første gang jeg handler med De3bedste, og jeg må sige at de lever fuldt ud op til deres lovede leveringstider.
Man får straks en ordrebekræftelse, senere kommer så en status på leverancen,(de trækker pengene når varen bliver ekspederet) og endelig kommer varen, til den lovede tid, nemlig dagen efter bestilling, jeg kan kun ud fra min oplevelse anbefale De3bedste, og handler gerne med dem igen

De3bedste

Fin service hele vejen igennem

Desværre var det os, der skulle kontakte Nibe Elinstallationsforretning og ikke omvendt, som vi havde forventet

• Berit
  • Verifizierter Kunde

Billig og levering som lovet

Konkurrencedygtig pris og levering som lovet.

• Anja

utrolig go service!

Jeg har ikke så meget andet at sige, end at jeg synes, I leverer en super god service!!!! :-)

Perfekt forløb

Modtog varen mindre end 2 døgn efter bestilling var afgivet.

• Tonny

GLIMRENDE

Billig tørretumbler, hurtig levering (bestilt søndag aften og klar til afhentning tirsdag formiddag). Det kan ikke være bedre :-)

• lene
  • Verifizierter Kunde

god bestil den en dag , har varen den næste

jeg bestilte en kaffemaskine, den en dag havde den næste daf, og sparede samtidig ca. 240 kr,og skulle ikke køre ca. 100 km efter den. herligt med frisk kaffe.

• Mai
  • Verifizierter Kunde

God opfølgning på min henvendelse angående nogle mangler. Jeg valgte at få montør til at montere mit integrerede køleskab, og det var gode penge at betale, da det var lidt besværligt at montere.

De3bedste

Som aftalt og laveste pris

Ingen yderligere kommentarer

• Jette

God service - hurtig levering

Jeg bestilte et køle-/fryseskab mandag og hentede det hos den lokale El-forhandler tirsdag middag - hurtigt og præcist :-)

De3bedste

Alt fungerede perfekt med bestilling og levering

Brug De3bedste hvis du står og mangler.

De3bedste ER bedst !!!

Varen i top - leveret som aftalt !

• sonja
  • Esbjerg, DK
  • 5 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Jeg var meget tilfreds, fik en fin behanling og hurtig levering.
Varen var pakket godt ned, blev leveret lige til døren.
Jeg fik besked på at de havde modtaget min ordre og igen da de havde sendt varen.
Sonja Pedersen

• jyden
  • Verifizierter Kunde

Næsten lige så hurtigt som at gå ud i en butik at handle. Det er ikke sidste gang vi handler her. Vores bedste anbefalinger.

Alt tip top!

Min ordre blev behandlet perfekt i alle henseender! Klar til at handle der igen.

• Hanne
  • 16 Bewertungen

Meget hurtig levering

God pris - og varen blev leveret meget, meget hurtigt :-)

• Lene
  • Verifizierter Kunde

Hurtig levering til den bedste pris

Bestilte vaskemaskine og tørretumbler, som blev leveret næste dag. Fik 5 % rabat da der nogle dage før havde været en lavere tilbudspris på vaskemaskinen, som se ikke længere kunne tilbyde.

Billigt

Et nemt sted at handle, og dejligt at man kan spare penge ved selv at hente varen. DOG er servicen hvor man henter varen under alt kritik, da der ikke var styr på noget som helst. Og de fortalte at man kunne jo købe varen hos dem , dog lidt dyre...men så fik man den jo hurtigt!!! De var åbenbart sure over at man sparrede penge ved at handle på den her måde.

De3bedste

Aftalt leveringstid overholdt og god pris på vaskemaskinerne

Bestilte 3 Miele W5825 vaskemaskiner fra De3Bedste, og aftalte i telefonen hvilken dag de skulle leveres ugen efter. Det hele fungerede som det skulle. Der blev derudover heller ikke trukket et gebyr for betaling med MasterCard. Alt i alt en glimrende købsoplevelse.

Effektiv

Nem at finde og bruge. Hurtig levering. Kort sagt vil jeg bruge igen da det også er billigt (tæller meget for os jyder)

De3bedste

Holder hvad der blev lovet på hjemmesiden

Kan anbefale siden. Leveringstid overholdt.

Endnu en gang perfekt!

Prisniveauet er blandt de aller billigste, og varen kommer ekspres. Jeg kan meget anbefale De3bedste til enhver.

De3bedste

Præcis som webhandel bør være

Lav pris, hurtig forsendelse, varerne som forventet. Perfekt!

Perfekt - trods alt...

Der var gået noget galt i deres system, så jeg modtog ikke en mail med oplysninger om at varen var pakket og afsendt. Men det var den og jeg modtag varen dagen efter bestilling.. :-)

Super levering

super nemt og super levering

Billig og hurtig levering

Jeg bestilte en epilator hos de3bedste.dk.
Jeg søgte efter en god, billig en og brugte pricerunner, som førte mig til de3bedste.dk. Her fandt jeg et stort udvalg til rimelige priser og fandt lige præcis den, jeg ledte efter. Og den var ca. 200 kr. billigere end i butikkerne.

perfekt

lige efter bogen

De3bedste

Bedste pris. Hurtig levering.

Testvindende mikrobølgeovn til markedets laveste pris, gratis og hurtig levering til døren.

Super betjening!

Jeg bestilte min vare om onsdagen, og læste at der ville gå 5-10 hverdage, før den ville blive leveret. Præcis 5 hverdage efter stod den i min carport, da jeg kom hjem fra arbejde....Superb...:) Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner...:-D

De3bedste

Billigst blandt de butikker, jeg søgte på. Hurtig levering. Alt fungerede. Kan anbefales.

• Ole A
  • Verifizierter Kunde

Alt var ok - 3 dage efter betaling havde jeg varen.

Det gik ok.
Ole

• Helle
  • 15 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

De bedste priser findes her :)

Købte en Miele kondenstørretumbler og fandt den her hele 2000kr billigere end alle de andre steder jeg havde søgt på nettet. Hurtig levering og ingen problemer :) Her handler jeg bestemt igen!

nemt og hurtigt

god hurtig betjening og nem bestilling... det eneste jeg savnede lidt var at få sms/mails om præcis leverings dag/tidspunkt som andre firmaer tilbyder... men ellers perfekt..

• Hanne
  • Verifizierter Kunde

Bestilte en mikrobølgeovn før kl. 12 og fik den leveret følgende morgen - hurtig og perfekt handel.

• Jakob
  • Verifizierter Kunde

god hurtig service og levering

Produktet leveret dagen efter. Kunne måske ønske lidt Info om levering og tidspunkt.

Super oplevelse

Alt forløb som forventet. Jeg var spændt på hvordan leveringen ville foregå. Jeg havde skrevet at de skulle stille min opvaskemaskine under en bestemt altan ved den boligblok jeg bor i. Det havde de gjort, og de havde også stillet den så det ville være svært for uvedkommende at få øje på den. Meget imponerende. :-)

Super handel

Købte et køleskab uden de store overraskelser. Levret som aftalt og prisen var en hel del billigere ned andre herude på nettet.

Alt fungerede perferkt

Jeg synes De3bedste er et godt sted at handle

De3bedste

Hurtig levering og god pris

Fik min vare hurtig og til en rigtig god pris

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen