We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Aarhusnetsport.dk Bewertung

Aarhusnetsport.dk Logo
Sollten Sie hier einkaufen? - Sehen Sie, was die Kunden von Aarhusnetsport.dk denken und geben Sie Ihren eigenen Bericht von Aarhusnetsport.dk 243

Aarhusnetsport.dk wurde vom Besitzer geschlossen Mittwoch, 1. Juni 2011

• Bewertungen (243)

Fino Handel

Jeg har købt en 65 liter Haglöfs rygsæk, og den lever helt op til forventningerne. Og blev leveret til døren få dage efter jeg bestilte den. Fino handel :o)

Ausgewählter Bericht über Aarhusnetsport.dk

• Kim P.
  • Frederiksberg,
  • 10 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Internethandel når det er allerbedst

Aarhusnetsport.dk lever til fulde op til deres flotte karakter her på Trustpilot. Hjemmesiden i sig selv er fremragende - let tilgængelig og med super varebeskrivelser. Men det mest imponerende er kundeservicen, som var helt til topkarakter. Alle henvendelser blev besvaret venligt og lynhurtigt. Det er tydeligt, at man lægger liv og sjæl i at give kunderne en god oplevelse.

Da jeg skulle have ombyttet skoene til en anden størrelse var der ingen problemer og det gik lige så hurtigt, som da jeg først modtog dem. Det er den fine service, som får en til at komme igen og igen frem for at prøve at spare lidt småpenge ved at handle hos en ringere butik.

Jeg ønsker ÅrhusNetSport og Jesper al mulig succes med butikken og siger tak for en rigtig god oplevelse. Jeg kommer helt sikkert snart igen.

Antwort von Aarhusnetsport.dk

Hej Kim.

Tusind, tusind, tusind tak for den rigtig fine anmeldelse.

Jeg må sige at jeg blev lidt "paf" da jeg læste den, for alle de ting du siger om os, er netop de ting vi ligger allermest vægt på.

Det at du synes at vores hjemmeside er fremragende, let tilgængelig og informativ er jo helt fantastisk, for nethandel er jo som bekendt ikke altid helt nemt, så det at du har haft denne oplevelse med vores hjemmeside er jo helt super.

Ydermere er jeg også ekstremt glad for at du er glad for den service vi har ydet dig, for som du selv siger, så ligger vi netop liv og sjæl i at i som kunder skal få den bedst mulige oplevelse.

Jeg håber at du får en super oplevelse med dine nye løbesko, samt at du får en rigtig rigtig god dag.

Igen vil jeg gerne have lov til at sige dig mange tak for anmeldelsen, det varmer meget..

Med venlig hilsen

Jesper
Webansvarlig
Århus Sport A/S
www.aarhusnetsport.dk

KAN KUN ANBEFALES!

Jeg fik varen inden for 2 dage - og varen var som forventet.. Den her hjemmeside kan kun anbefales! Jeg vil helt klart handle her igen!

• Verifizierter Kunde

Hurtig levering, Super service og lækre rygsække

Rygsækkene ankom dagen efter bestilling og Aarhusnetsport ringede mig op da jeg havde glemt at skrive husnummer.

Mckinley Kenai var et mærke jeg aldrig har hørt om før og prisklassen taget i betragtning kommer kvaliteten af rygsækkene som en stor overraskelse for mig og min kæreste, eftersom den var fremragende.

Vil til hver en tid anbefale jeres forretning, hvis jeg hører om folk der skal bruge rygsække.

God oplevelse - hurtig levering

God oplevelse - hurtig levering

• 4100, DK

Kanon service og hurtig Betjening

Rygsække til rundrejse købt. Rygsækkende var udsolgt men personalet fremskaffede hurtigt den manglende rygsæk og sikrede ferien, super arbejde.

Intet at klage over

Købte en rygsæk derinde, og den kom 1-2 dage efter. Der er intet at klage over ! :)

• Line
  • Hørsholm, DK

Super nemt og hurtigt

købte løbethights der ankom hurtigt - synes også det var billigt!

Aarhusnetsport.dk

god service og meget hurtig levering

Jeg købte en haglöft rygsæk hos aarhusnetsport. Denne skulle erstatte en julegaver som var købt her. Jeg var meget positivt overrasket over den hurtige respons på min henvendelse mht bytteservice, og få dage efter sad jeg med min nye rygsæk

• lsg
  • Frederikssund, DK
  • Verifizierter Kunde

Expres levering - selv hen over helligdage

Købte en løbe bluse og fik den leveret lynende hurtigt.
Det var dejligt nemt

• Laila
  • Søllested, DK

Rigtig god netbutik.

Top betjening og hurtig levering.

• Lars Vigh
  • silkeborg, DK

Løbesko

I var hurtig til at levere og da det ikke var det rigtige slags var det kun 2 dage fra jeg sendte dem tilbage før de nye var modtaget.
Godt gåede Århus netsport

• Sofie
  • Jyderup, DK
  • 5 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Hurtig besvarelse af spørgsmål og hurtig levering af varen.

Det er føste gang jeg handler hos Aarhusnetsport. Vil absolut anbefale den til andre. Bestilte 2 par New Balance løbesko, dagen efter var de leveret fragtfrit. Rigtig god service. Tak for det.

• Mette MC
  • Haslev, DK
  • Verifizierter Kunde

Super service og utrolig hurtig levering

Aaarhusnetsport, kan varmt anbefales :-) Købte en skijakke til min søn, ringede ind 21. december omkring middag, fik en god vejledning om hvilken jakke jeg skulle vælge og næste dag ankom pakken, det må man sige er utroligt og så i en travl juletid

Super nemt

Hej
Hurtig levering og dejligt at slippe for leveringsomkostninger.
God Jul
Mvh Kirsten

• Stig
  • Gilleleje, DK
  • Verifizierter Kunde

Meget hurtig levering og ingen problemer

Købt løbetights på aarhusnetsport. Meget hurtig levering og ingen problemer.

• JTK

Fin service

Handlede hos Aarhusnetsport, men maatte afbestille varen da den ikke laengere var noedvending (fortrydelse af koeb). Fik fat i kundesupport og kunne annullere handlen inden varen blev afsendt. Ingen problemer og ting forloeb som jeg forventede.

Hurtig levering

Jeg har bestilt et par løbesko. Meget hurtig levering, de kom dagen efter.Gode priser. Pengene blev først trukket den dag jeg modtog skoen. Min mand har før handlet uden problemer. Vi vil uden tvivl handle her igen.

• HV
  • Verifizierter Kunde

SUPER HURTIG levering! Jeg kan kun anbefale!

Rygsækkøb

Hjemmeside let tilgængelig - og ordren - netbetalingen uden problem.
Varen leveret næsten før jeg havde trykket bekræftelsen ud. - således velfungerende shop. Ingen brug for hjælp.

• Helle
  • 3 Bewertungen
  • Verifizierter Kunde

Lavede en ordre bestilling og under betaling timede siden ud og jeg fik at vide, at ordren ikke var gået igennem.
Bestilte en ny ordre. Blev kontaktet på tlf af virksomheden som ville høre, om min ordrebestilling var korrekt.
Ordren blev korrigeret og jeg fik min vare til den aftalte tid.

Handlet hos Aarhusnetsport

• Karina
  • 6 Bewertungen

Problemfrit

Levering 5 dage efter, trods sne og is i den modsatte ende af landet.
Perfekt.

Super hurtig levering

Bestilte løbetrøje fredag. Blev leveret lørdag. Det er da hurtigt.

• Lars

Alt fungerede

Alle af aftaler blev overholdt. Eneste plus ville være et T&T nummer så man kunne følge pakken.

• bkl
  • Hedensted, DK

nemt og hurtigt

Har købt en rygsæk. En nem og overskulig hjemmeside. Hurtig levering.

• A K
  • Verifizierter Kunde

Hurtig levering og god pris

Købte en peak fleece på Aarhusnetsport til en god pris (godt halv pris af listeprisen) og fragten var gratis. Leveret 2 dage efter.

• A-M

Fantastisk :)

Jeg købte et polar pulsur via Aarhusnetsport, udmærket service og varen lever op til alle forventninger. Uret kom allerede hjem til mig dagen efter bestilling. Suveræn hjælp og jeg vil helt klart anbefale andre at handle gennem Aarhusnetsport :)

• LT

5 stjerner til Aarhusnetsport

Bestilte løbesko på nettet og modtog dem med posten dagen efter - det er da effektivt!

• KS
  • Maribo, DK

Køb på nettet

Som + 60 er jeg ikke vant til at handle på nettet, men det kan jeg nu anbefale andre at gøre. Nemt , hurtigt og billigere.

Aarhusnetsport.dk

Super service og hurtig levering.

Fin, fin service. Er yderst tilfreds. Kan kun anbefales til andre.

• I.S.T.
  • Hvidovre, DK

Hurtig professionel betjening

Århus Sport A/S leverer en fin og hurtig betjening. Jeg har nu bestilt julegaver (rygsække) af flere omgange - og alt har fungeret perfekt - ovenikøbet fri levering.

• mette
  • 4 Bewertungen

fin handel

Inte dårligt at bemærke....

• ID

Super god

Nemt og hurtig til en pris der er ok

Perfekt!

Hurtigt ekspedition, super service og meget hurtig afsendelse af varen. Og tilmed gratis fragt, det er super fedt! 5 * herfra!

• Anne
  • Verifizierter Kunde

Glad og tilfreds kunde :)

Bestilte et par Craft løbehandsker og 3 par løbesokker. Bestillingen var herhjemme efter 4 dage og alting har fungeret upåklageligt. Har allerede anbefalet jeres side til en kollega :)

Aarhusnetsport.dk

Hurtig ekspedition - kan klart anbefales

• MC

Hurtigt og nemt

Aarhusnetsport.
Super hurtig levering, nem og tilgængelig hjemmeside samt køb. Alt i alt en god oplevelse. Et stort plus, at leveringen er fragtfri.
Med venlig hilsen en meget tilfreds kunde.

Perfekt Service

Bestilte en rygsæk fra aarhusnetsport, havde rygsækken 2 dage senere og så car det forresten fragtfrit :) Kan varmt anbefale Aarhusnetsport.dk.

Aarhusnetsport.dk

Rigtig god pris samt hurtig levering

Jeg købte en Duffelbag til markedets billigste pris inkl. levering. Super service.

Meget hurtig levering

Arhusnetsport - meget overskuelig og nem hjemmeside - hurtig levering

fand diese Bewertung hilfreich. Stimmen Sie dem zu?

Vielen Dank für Ihre Bewertung.
Um sicherzustellen, dass alle Bewertungen auf Trustpilot von realen Personen sind, müssen Sie bitte Ihre E-Mailadresse verifizieren. Sie haben eben gerade eine E-Mail mit einem entsprechendem Aktivierungslink erhalten.

Schließen