[REPLY]
Fikk raskt og hyggelig svar på spørsmål. Varen ble umiddelbart pakket og sendt. Oversiktlig hjemmeside med enkel og grei bestillingsdel. Superfornøyd og kommer til å bruke dere v en annen anledning også.
Er fornøyd med levering,den var rask og grei.Varen var nok ikke helt 100%,men den holder for en stund fremover.Ellers er butikken helt super med mye å velge imellom.
God oppfølging av ordre, bra personlig service. Kan virkelig anbefales!
Jeg bestilte en radio på søndag, den ble sendt mandag morgen og jeg kunne hente den på postkontoret på tirsdag.
Rask levering, produkt som beskrevet, ingenting å utsette.
Rask og effektiv behandling. Eneste aber ar at dere bør jobbe mer med websiden slik at det blir enklere å bestille.
Den Eneste Innvending Jeg Har Er En God Bruksanvisnig På Produktene .Ellers Er Jeg veldig Godt Fornøyd.
Bestillte 2 stk Dabradioer og hentet de på posten dagen etter. Utrolig kjapt. Dette i Oslo
Heia de!
Er meget godt fornøyd med dere, da jeg bestillte en kjempe bra DAB radio glemte jeg å bestille batteri pakken, da jeg opplyste dere om de ble batteri pakken sendt omgående og gratis frakt fikk jeg også......stort smil til dere...
God utvalg av produkter, gode priser og rask levering. fornøyd jeg :)
Oversiktlige nettsider, som også gjør det lett å samenligne prisene med andre steder. Rask levering og gode tilbakemeldinger i forhold til behandling av orderen.
Tjenesten fra Radiobutikken har vært utmerket. En radio kom med feil, blem umiddelbart byttet uten problemer. Hyggelig betjening.
fikk bra kvalitet til en pris jeg var fornøyd med, og varen ble levert rask
Rask ekspedering og hele tiden informasjon via mail om ordrestatus - nesten for mange mail :-)
Veldig godt fornøyd. Særlig god servis da jeg gjorde et par feil underveis. Rask og effektiv rettleding.
Her har andre mye å lære av Radiobutikken.no!!!
Har aldri fått så kjapp og hyggelig respons på mine henvendelser fra noen bedrift før, som her.
God Gammeldags Service - Kan trygt anbefale Radiobutikken.no
MVH
Arnulf Goplen
Jeg fikk raskt svar på spørsmål om et produkt og rask levering ved bestilling.
Super service... :)
Short delivery time, interesting products.
Oversiktlig og fin nettbutikk.
Lett og registrere seg.
Lett og handle.
Fine betalingsmuligheter.
De var raske med orderen.
Kjempegod kommunikasjon på mail/sms underveis.
Kjapp levering.
Varene godt pakket inn.
Og det aller viktigste, nemlig at varen var strøken og fungerte 100% som den skulle.
Har hatt Pure Contouren i noen dager nå og er rett og slett kjempefornøyd :)
Tusen takk til Radiobutikken.no
Anbefaler alle og handle her og det skal jeg også selvfølgelig gjøre :)
Rask levering. Fikk først feil produkt men dette ble raskt ordnet opp i av butikken. Veldig fornøyd.
Veldig fornøyd med min bestilling og med produktet, MEN det ble lagt opp en pakke batterier og disse var irret helt i stykker. Dette trekker helhetsinntrykket ned og ga gleden av å åpne bakken - en liten bismak...... :-(
Men dette gidder jeg ikke. Denne undersøkelsen er en grunn god nok for meg til å handle andre steder :-(
Hei! Takk for at du anmelder oss på TrustPilot. Jeg er lei meg for at TrustPilots tjenester provoserer deg i så sterk grad at du ikke ønsker å handle hos Radiobutikken.no mer. Dette er ikke en kundeundersøkelse. TrustPilot er en tjeneste som eksisterer for at andre som vil handle på nett skal få vite hvordan tidligere kunder av nettbutikken har opplevd service og levering. Vi er glade for å se at du fikk den servicen du forventet. Vi jobber mye for å være raske, pålitelige og serviceinnstilte hos Radiobutikken.no. Det bærer andre kunders tilbakemelding preg av. Unnskyld for at du mottok vår anmodning om anmeldelse. Det var ikke meningen å provosere deg. Velkommen tilbake til Radiobutikken.no neste gang du trenger en radio. Vi lover å innfri forventningene dine da også!!! mvh Hans Christian, Radiobutikken.no
Ble meget overasket over den gode service og rask levering.
Er meget godt fornøyd med produktet jeg kjøpte.
Topp fra bestilling til levering.
Fikk først feil informasjon om at jeg ville motta radio etter 3-4 dager. Fikk imidlertid raskt korrigert informasjon om at radio ikke var på lager og at det ville at en uke ekstra. At jeg eventuelt kunne velge annen farge og få tidligere tilsendt.
Har mottatt radio, og den er perfekt!
Dette er den første nettbutikken hvor jeg har opplevd å få kontakt med et menneske som kan svare meg på spørsmål og gi meg råd. Har vært tilgjengelig på mail hele tiden, når som helst. Veldig bra !
Bra nettside og enkel bestillingsprosess. Det var litt problem med leveransen, men ble fulgt godt opp så det var i realiteten ikke noe problem!
Rask levering, god service og oppfølging ved behov i etterkant.
Fikk rask forsendelse, god tilbakemelding hele veien fra ordreinnleggelse til mottak på posten
Googla meg litt rundt etter deler til en Revo radio som er gammel men for god til å hives. Fant disse folka her og sendte de en mail kveldstid.
Svaret lå der klokka 08.00 dagen etter og senere på dagen var delen i posten på vei hjem til meg.Helt utrolig. Skal nevne at jeg besvarte mailen fra morran av, om at hvis de ordna en antenne til meg skulle jeg kjøpe en heftigere radio av de ved en senere anledning , sekundet før jeg skulle trykke send så tikka en mld inn fra de om at antenna hadde allerede blitt sendt uvitende om min smiskemld;-) Og i tillegg så var den på "huset" som de sa;-)
Meget rask levert bestilt vare, kun 2 dager så var den på plass.
Jeg har lett etter DAB radioer for privat bruk i lang tid. Det var en utmerket opplevelse å finne denne butikken.
Jeg har et firma med mange selgere og vil i 2012 lage premier med DAB radioer for våre distrikts-selgere i Norge og vi ønsker å handle med Dere.
Jeg er veldig interessert i nyheter om radio modeller og kan tenke meg sendt til email kif@vindex.no
Kjell Ivar Farstad. 95065565
Hei !
For det første vil jeg takke for overraskende rask tilbakemelding i på spørsmål jeg sendte om produktet før jeg gjorde min bestilling (kun minutter). For det andre, har jeg ikke opplevd maken til rask levering. Det gikk under et døgn fra bestilling ble lagt inn, til jeg fikk sms fra postkontoret om at varen var kommet. Det er imponerende. I tillegg gjør det ikke noe at varen har svart til forventningene.
Takk for god service !
Siden DAB-lobbyen med NRK i spissen har klart å lure lettlurte og uvitende politikere til å tro at utdatert digital teknologi som DAB er fremtidens løsning må vi forbrukere velge radio med DAB om vi trenger å kjøpe ny radio i tiden framover.
Når skaden likevel er gjort, er Radiobutikken helt klart stedet for å kjøpe DAB-radio, nettbutikken har et kjempestort utvalg og rask og god oppfølging av spørsmål.
Anbefales!
Kjøpte radioen om kvelden. Dagen etter var den sendt.
Meget positivt med Paypal betaling.
Bare ++++++
Bestilte varen på kvelden og hentet den i butikken på morgenen, fin service.
Fikk svar på spørmål med en gang, og ordren ble ekspedert kjapt og greit.
Grei nettbutikk, rask behandling og levering