We are hiring!

Die aktuellste Bewertung
Firma bewerten
  • Bewertungen (924)

Zeker zorgvuldig. Top.

Na het bestellen van een matras online werden we door Matrasaanhuis gebeld. Naar aanleiding van de ingevulde info maakte ze zorgen of wij een correcte matras uitgekozen te hebben. Na het bevestigen ervan werd de matras snel geleverd. Jl. Kregen we een email met het advies dat het tijd is de matras om te keren, met duidelijke instructies hoe je het moet. Ik ben zeer onder de indruk over de service en after sales service van Matrasaanhuis. Top. Top. Top.

prima geleverd

Fijne matras, had iets harder mogen zijn. Maar slaap er prima op.

Bewertung von verifiziertem Kunden

zeer goed matras- redelijke prijs -vlotte levering.

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met het matras. Vrijdagavond besteld, dinsdag (overeenkomstig de aankondiging) geleverd. Een prettige manier van zaken doen.

Precies wat men beloofd

De matras werd keurig gesealed in een rol afgeleverd! Prijs kwaliteit is prima en de bezorging was met track and tracé dus je weet precies wanneer je pakket/matras aan komt. Ideaal. Kortom zeer tevreden.

Joep P

Bewertung von verifiziertem Kunden

Heldere voorwaarden en communicatie, goed matras

Goed matras, goede service (matras was namelijk niet meteen leverbaar, maar werd accuraat op ingespeeld).

Matrasaanhuis.nl een echte aanrader!

Bewertung von verifiziertem Kunden

Een prima product, stipt en met modern gemak.

Prima prijs voor een matras. Gemakkelijk te bestellen en stipt geleverd. Uitstekende. Service en aftersales met zelfs een mail om het matras op tijd te keren. Volgende keer weer via jullie.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Snelle en correcte levering, goede service en een prima matras.

Het matras werd geleverd zoals afgesproken en het voldoet aan onze verwachtingen.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Goede prijs en snelle levering

Prima site. Duidelijk qua opzet!

De perfecte matras

Dikte is goed
Ligging is goed
En levering was perfect

Perfecte service, goede matras

De matras was snel in huis, goed te vervoeren, ook de bijbestelde lakens, en bevalt onze zoon uitstekend

Super!!!

Na email contact zeer snelle levering keurig verpakt kan niet beter super kwaliteit

Topmatras!

De 2 maanden niet goed geld terug garantie heeft mij over de streep getrokken om de favourite orthopedic te bestellen. Snelle levering, op woensdag besteld en op vrijdag matras ontvangen. Ik heb chronische rugproblemen, maar nu slaap ik eindelijk weer pijnvrij. Ik ben heel erg tevreden en als ik weer een nieuw matras nodig heb dan zal ik het zeker weer bij matras aan huis bestellen.

Uitstekend !

Mijn bestelling werd keurig netjes op tijd geleverd en voldoet aan alle eisen.
Vriendelijke bezorger[s] en beleefd en correct handelend .
Prima bedrijf.

Bewertung von verifiziertem Kunden

goede snelle service voor een goed matras.

Matras is goed. Service is snel. Goede deal voor een mooie prijs.

Gemakkelijk en voordelig

Ik ben erg tevreden over de service van matras aan huis.nl. Het matras dat ik gekocht heb, werd al binnen een paar dagen bezorgd. Vlotte service! Het lag zo op zijn plek dankzij de vacuüm verpakking. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. En ik kreeg onlangs een reminder dat ik het matras moet keren. Handig!

Bewertung von verifiziertem Kunden

Prima service en snelle levering

Goede en goedkope matras. Bevalt prima. Volgende keer bestel ik zeker weer een matras bij jullie.

Bewertung von verifiziertem Kunden

levering was in orde; jammer dat geen dagdeel genoemd kon worden...

de kwaliteit van het matras is prima; de kwaliteit van de (kunststof en erg dunne) onderlegger is duidelijk minder.

Bewertung von verifiziertem Kunden

perfecte snelle levering en service!

Ook als je op een 7e verdieping woont, wordt bezorgd tot de voordeur en binnen 24 uur.

Antwort von Matrasaanhuis.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
We moeten een kleine notitie erbij maken: DHL verzorgt voor ons alle leveringen. Zij doen dat snel en netjes. Maar zoals alle bezorgdiensten, is het uitgangspunt dat men tot aan de 1e voordeur bezorgt. Het is dus aan de betreffende chauffeur of hij/zij naar boven gaat of niet. Daar hebben wij geen invloed op. Maar het is fijn te vernemen dat de DHL chauffeurs rekening houden met de wensen van u.

Matrasaanhuis

prima winkel

uitstekende matras en prima levering.

Zeer snelle levering. Heerlijk matras

Zeer snel geleverd en een heerlijk matras voor een zeer interessante prijs. Top

Bewertung von verifiziertem Kunden

de matrassen zijn zeer goed en een goede koop dik tevreden

de beoordeling 5 sterren van mijn vrouw en van mij groetjes jan

Hollywoodbed

Ben echt ontzettend tevreden met deze aankoop! Daar ik een boxspring heb en dan deze matras erop is het een LUXE........ik noem het mijn Hollywoodbed!
Het enige dat ik nog aan zou willen schaffen is zo'n dun extra matrasje er bovenop, maar dat is persoonlijk en niet echt nodig.
Voor deze prijs EN de service...................TE GEK !

Goede matras, goede prijs

Stevig doch zacht matras gekocht, in lengtemaat 210 die je nauwelijks elders krijgen kan, perfect voor mijn lengte. Snelle levering!
Matras ligt nu, na 2 maanden, nog gewoon heerlijk! Ik beveel het iedereen aan!

Niks te klagen.

Prima matrassen. Snelle levering. Alles prima voor elkaar.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Snel geleverd zoals was aangegeven

We hebben het dek matras besteld, het kwam de dag dat was aangegeven dat het bezorgd zou worden. Was netjes ingepakt. Ook niet te klagen over het matras zelf.

Goed service, snelle levering

We zijn heel tevreden!

Bewertung von verifiziertem Kunden

Uitstekend matras voor onze caravan

Wij hebben voor in de caravan een matras gekocht van 210 x 140 cm, een maat die niet zoveel voorkomt.
Toevallig kwamen we op de website van Matrasaanhuis.nl terecht en voor een heel redelijke prijs hebben we denk ik een heel goed matras gekocht. Ligt altijd beter dan de harde bankkussens.

Bewertung von verifiziertem Kunden

prima matras, snel en compact geleverd.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Wil er eigenlijk niet meer uit

Gewoon een heerlijke matras

Prima kwaliteit prijs verhouding,
Prima snelle service

De volgende word zeker ween aangeschaft bij matrasaanhuis, en hij was dan ook de volgende dag in huis

Toppie

Bewertung von verifiziertem Kunden

Ligt heerlijk, maar verhelpt mijn klacht niet

Het topdek ligt heerlijk, maar de prikkeling in mijn arm blijft.
Ik laat het dek op mijn bed liggen, maar moet voor die klacht dus een andere oplossing zoeken.

Bewertung von verifiziertem Kunden

goede service, beloven wat ze doen

een makkelijke website waarop je zeer goed je matras kunt bestellen.
Alle maten en stevigheid zijn mogelijk.
Zelf kiezen waar en wanneer hij afgeleverd wordt.
Wij waren erg tevreden.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Het matras slaap zeer goed

Het matras is netjes afgeleverd. Het matras slaap zeer comfortabel.

Bewertung von verifiziertem Kunden

Snelle levering, goede matras.

Bestellen was vrij eenvoudig, de levering was snel en de matras bevalt erg goed.

slaap lekker

goed bedrijf correct en naar afspraak geleverd aardige chaufeur ( extern )

Bewertung von verifiziertem Kunden

Hier kun je met een gerust hart een bestelling doen.

Het matras is netjes binnen een paar dagen aan huis bezorgt.
Matras bevalt ook prima.
Zou het zo weer doe

Bewertung von verifiziertem Kunden

Prima matrassen en vlotte levering tegen scherpe prijs

Na lang twijfelen matrassen besteld bij matrasaanhuis.nl. Wel eerst in de winkel gekeken naar matrassen met dezelfde kenmerken. Matrassen werden zeer vlot geleverd. Goede kwaliteit en ik slaap er goed op!

prima service

Hoewel de matrassen niet voor mij geschikt waren, was de service van retourneren en de vriendelijkheid uitstekend!!

Bewertung von verifiziertem Kunden

Voor een uitstekende nachtrust.

Snel, goed en goedkoop. Prima service.

is erg goed bevallen

We zijn zeer tevreden over de levering van het matras en hij ligt ook super goed!!!

Bewertung von verifiziertem Kunden

Maakt alle verwachtingen waar!

Inmiddels bijna 2 maanden in bezit van 2 matrassen en na de reviews gelezen te hebben hadden we er vertrouwen in dat ze de verwachtingen waar zouden maken en dat is absoluut zo. Snelle levering, prima en zorgvuldig verpakt en de matrassen liggen geweldig. Slapen heb ik nooit een hekel aan maar nu is het pure verwennerij! Het lichaam wordt prima ondersteund en de vering is precies zoals we het nodig hebben. Zeker een aanrader dus!