[REPLY]
Jeg vil til enhver tid anbefale mine veninder at tage et kig på Imagekids' hjemmeside. Der er gode mærker, og Charlotte er meget serviceminded. Hjemmesiden er nem at finde rundt i, hvilket også er et stort plus
Hurtig levering - god pris og god service. Er fuldt ud tilfreds!
Helt klart en side jeg kunne finde på at bestille tøj fra igen - grundet ferie var der dog lidt lang leveringstid, men det er ikke noget jeg fornemmer sker hele tiden, og fik også god information herom, Kvaliteten kan der ikke sættes nogen fingere på, det var noget virkelig lækkert tøj!
Alt fungerede rigtigt godt, jeg vil anbefale din side til alle.
Flotte varer, god service, hurtig levering. Tak for en rigtig god oplevelse.
Ganske lidt ris:
Et lidt jævnt weblayout og uopfindsomt navn.
Ros:
Let at navigere rundt på sitet og et overskueligt outlet for os på budget. Herligt nemt at handle - især anden gang, hvor adresseoplysninger er gemt. Lynhurtig levering. Romantisk unboxing-oplevelse selv på nedsat tøj. Petit Bateau ankom i lækker (miljøvenlig!) papemballage, med en lille personlig besked som sedlerne i de heldige børns madpakker. Naturligvis gennemtænkt strategi, men hvad pokker! Det virker!
Jeg vil ikke tøve med at handle igen.
Hvor tit oplever vi lige det på "nettet"? Men hos Image Kids er der virkelig en i den anden ende - som både besvarer mails, fixer tingene, ringer op og vedlægger en lille hilsen :-))
TAK for det.
Mange hilsner fra en, som før ikke havde ssååå meget tillid til det at nethandle
Susanne Amstrup
Varen var som forventet, god service og leveret som aftalt
Samt der fulgte et lille personlig brev med. Det kan vi lide :-)
Jeg havde købt to par børnesko på udsalg, det ene var for små i størrelsen, og blev ombyttet fra dag til dag. Samtidtig tog indehaveren sig tid til at kigge sit lager igennem for at finde den rigtige størrelse, selvom de ikke umiddelbart stod på hjemmesiden. Det kalder jeg service!
Service with a personal touch
Fed hjemmeside, hurtig ekspedition, lækre varer, fin-fin indpakning....super oplevelse :o)
Helt igennem rigtig god shoppe-oplevelse. Fine varer, levering dagen efter. Helt i top!
Jeg oplevede hurtig levering, skønne varer der levede op til mine forventninger og en personlig hilsen lå som prikken over iet i pakken. Rigtig fin handel. Kan kun give jer de varmeste anbefalinger.
Mvh Nicola
Hurtig klar til afhentning og fine varer, kan kun være tilfreds.
Som sædvanlig var alt som det skulle være, da jeg bestilte tøj hos Image Kids. Varerne er fint pakket ind, og så ligger der altid en lille overraskelse i pakken. Det er virkelig god service.
Jeg har brugt Image Kids for første gang og er meget tilfreds med deres hurtig og fejlfri levering. En lille detalje, som et håndskrevet kort og pæn indpakning var en dejlig overraskelse :) Det er ikke sidste gang, at jeg kommer til at handle hos Image Kids.
Det er skønne og lækre mærker man kan købe og sikken en god service.
super hurtig levering og ogde priser
aldrig har jeg fået så krøllet tøj, når jeg har købt på nettet,var ikke indpakket til gaver som bestilt, cellofan omkring tøjet i en for lille kuvert, hvorved kuverten var revet i stykker ved modtagelsen
Hurtig levering og sødt kort lagt ved
Dag til dag levering og en sød hilsen med i købet. Rigtig god oplevelse.
Meget venlig og servicerende
Super fin hjemmeside og hurtig levering
Jeg var blevet anbefalet webshoppen, men at den var så god med mange gode tilbud og fantastisk betjening,var jeg ikke klar over. Mine indkøb kom hurtigt og var pakken så flot ind.Tusind tak- det er ikke sidste gang...
Så dejligt at det går så stærkt, nå man lige står og mangler.
Har kun gode ting at sige.
Dejlige vare, og hurtig levering! Sødt med en håndskrevet hilsen og fin indpakning ;-)
Altid lækre pakker og hurtigt. Venligt følgebrev.
Hurtig levering. Fesent man betaler så meget for levering og så bliver det ikke omdelt men kommer på posthus! Halv dyrt.
Fantastisk webshop med et stort udvalg af børnetøj, hvor varerne leveres hurtigt i altid lækker indpakning og med et personligt touch. Nemt, lækkert, godt!
Gode produkterr, rigtige priser, overskuelig shop og hurtig levering . Så kan man da ikke forlange mere . Godt gået IGEN
Pakkerne kommer altid hurtigt og med det rigtige indhold.
Jeg er aldrig blevet skuffet.
Selv om jeg havde trykket forkert og købt forkert størrelse, så blev det rettet omgående af Charlotte. Utroligt at du kan overskue og gøre det så dejligt og ukompliceret for kunden.
Oven i købet var der søde bånd rundt om tøjet og et lille kært kort. Ja jeg følte mig meget forkælet med din behandling. TAK
Det gik hurtigt med at få den bestilte pakke, der var en sød lille hilsen med, virker som et godt sted at handle :-) er sikker på jeg vender tilbage
Her skal man handle, varerne er super, adskiller sig fra mængden, god kvalitet og altid en smule mere lækkert end det man ser andre steder.
Betjeningen er helt fantastisk, hamrende søde tøser, der altid gør deres yderste for at gøre een tilpas (også når man er lidt besværlig) :o)
Har aldrig været særlig vild med at handle via nettet, men jeg må sige det virker til sidste punktum, har endnu aldrig oplevet der var fejl eller at varerne ikke kom prompte.
på alle måder en dejlig oplevelse -og så elsker min unger alt det tøj de får fra Image Kids :o) det foringer ikke totaloplevelsen :o)
Godt service, sødt med et lille håndskrevet postkort blandt mine varer :)
Hurtig levering, super priser - bare super!
Imagekids er en god og overskuelig online butik, som har et bredt udvalg af kvalitetstøj. Jeg har handlet der flere gange, og vender helt sikkert tilbage.
De yder en virkelig god og hurtig service, og tilbød mig et dyrere produkt end det valgte, da de ikke havde det på lager.
Det eneste der forhindrer mig i at give dem 5 stjerner er fragten. De kunne godt tilbyde fri fragt ved køb over 1000 kr (eller endda 500 kr).
Fin service og skønne,skønne varer.
Eneste minus for mig var, at jeg skulle på posthuset. (Nemmere at få det til døren)...
Jeg købte to par sutsko, så selvom jeg betalte for fragt, var det stadigvæk billigere end at købe dem i butikkerne.
Jeg har tidligere købt fra Image Kids og har kun oplevet en god service.